Affärsjuridik

Goddag.

Idag är jag ledig från skolan, skönt men jag har ändå varit tvungen att plugga eftersom jag har prov på torsdag. Snart ska jag åka in till stan, ska till tandläkaren eller jag ska spänna tandställningen. Har haft den i 7 månader nu, kommer ni ihåg när jag satte i den? Det var ett bra tag sedan. Hoppas den åker ut snart. För det har verkligen blivit en stor skillnad på tänderna sedan i februari. Efter det ska jag till Marcus, ska fortsätta att plugga sen kanske jag ska kolla på hans hockey match. :)
Idol 2011

Hej allihopa.

Ny vecka, känns skönt. Just nu sitter jag och tittar på idol, spännande men fy vad nervöst för de som sjunger. Men de är så duktiga. Efter idol blir det plugg, affärsjuridik rättare sagt. Inte så intressant, men har faktiskt ingenting att säga. Tittar ni också på idol?I miss u

Hej.

Har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden eller ingenting alls. Har tappat suget, som vanligt. Men har ändå valt att ha kvar bloggen ifall man vill börja skriva igen.

Det har hänt endel saker sen jag skriv regelbundet. Jag har fyllt 18 år, börjat sista året på gymnasiet och startat ett eget företag, fast det är genom skolan men ändå. Det ska bli riktigt intressant. Jag har även haft det sista sommarlovet i hela mitt liv, känns konstig och overkligt. Tänk, nästa år tar jag studenten. Längtar oerhört mycket. Speciellt att slippa plugga som man gjort sedan första klass. Jag har även börjat träna friidrott igen, vilket känns väldigt bra. Dels att börja röra sig och dels för att träffa kompisar. Vad har ni gjort? :)


Gammal bild på mig.Nu finns vi på facebook

Nu finns företaget på facebook. Vi heter iCover, där finns även skalen som vi har beställt, bilden är dock i riktigt dålig kvalité. :(iCovers.blogg.se

Hej. Sugen på att köpa iphone skal till lågt pris? Besök icovers.blogg.se och förhandsboka redan. Jag och en kompis har startat ett företag som heter iCover, där vi ska sälja iphone skal till ett lågt pris. Det ska bli jätte kul. :)
RSS 2.0