Söndags mys

Fick ett nytt minnes kort av pappa idag till kameran, eftersom det andra är ute på vift någonstans och jag för mig att det trasslade ganska så mycket. Så nu kan jag ta en massa härliga kort med kameran imorgon på båten. Om en stund ska jag och Marcus kolla på Hostel, ska tydligen vara läskig och den är verklighetsbaserad (!) men innan det måste jag skriva klart min svenska argumenterande uppgift är snart klar men ska bara finslipa den. Har även lite tid imorgon eftersom båten inte går försen klockan 20.00. Vad ska ni hitta på ikväll? :)
Vintertid

Godmorgon, nu är klockan halv elva istället för halv tolv ganska skön att gå en extra timme att sova på. Just nu ligger jag och kollar på Boog och Elliot 2, har inte sett ettan men det gör ingenting. Runt tolv åker jag till mamma, med eller utan Marcus. Ska hämta lite saker till kryssningen som är imorgon. Bland annat min kamera, måste bara fixa minneskortet till den. Efter det åker jag till min pappa. Just det måste fixa min svenska idag jätteviktigt ! får inte glömma det. Så påminner mig själv här att ta med pappret som ligger i min väska (tror jag). Ha en trevlig söndag. :)
Godmorgon

Godmorgon, jag kan verkligen aldrig sova länge på helger. Vaknade runt tio, har redan hunnit kolla på Oliver och gänget. Ikväll ska jag troligen på hockey med Marcus, hans gamla lag spelar. Innan de ska jag hem till pappa för att leta efter mitt pass. Ska få upp Marcus, sen åker vi nog. Jag saknar sommaren sjukt mycket, här är en bild från när jag var i Teneriffa i våras. Vill verkligen utomlands, alldeles för kort sommar i Sverige. :(Back on track

Hej.
Nu är jag tillbaka igen, kul va?
Äntligen höstlov så sjukt skönt. Har sett att blogg.se har fått tidsinställda inlägg och det är ju toppen. Jag ska försöka hitta på så mycket som möjligt på höstlovet. Ska i alla fall på kryssning på måndag, måste bara hitta mig pass. Så ska hem till pappa imorgon leta. Ska snart gå till centrum för att köpa lite gott till ikväll, till det blir det någon bra film. Vad ska ni göra under höstlovet? :)

RSS 2.0