Onsdag

Hej. Har inget bloggsug nu överhuvud taget, så har inte haft lust att jag blogga. De senaste dagarna har jag i alla fall haft det bra. Såg även. Hur många lingon finns det i världen. Filmen var grym, helt galet bra. Rekommenderar den verkligen, nu blir det TV. :)



Full fart

Hej på er. Håller på för fullt här hos pappa, eller inte jag eftersom jag bara sitter och kollar på medans pappa bygger. Vi ska göra en altan utanför mitt rum. Jag har en dörr ut vid mitt rum så det är ju perfekt. ;) Ska nog hjälpa till lite nu, ska nog hjälpa han med en annan sak också. Tidigare i veckan och förra helgen plockade jag och några andra bort en massa stenar på tomten för att vi ska lägga gräsmatta där, här nedan är bara en liten del av alla de stenarna som vi plockade bort. :)






Mot Lidingö

Godmorgon, gick och va mig jättetidigt igår vilket var väldigt skönt. Sov i 12 timmar, var länge sedan jag gjorde det. Har precis duschat och klätt på mig så ska snart bege mig till Ida, min gamla kompis. Marcus är nere i Göteborg för tillfället och fiskar så jag passar på det är ju lika bra det. Förresten hur har erat lov varit, kanske inte är alla som har lov men de som har haft hur har erat varit än så länge? :)



Ni kan vara lugna det är inte ett riktigt vapen. Sen står mamma på sidan och vaktar honom. :)



Back?

Hej. :) Har inte haft något bloggsug de senaste dagarna och har haft annat för mig så har helt enkelt inte bloggar. Igår till idag har jag varit på kryssning och firat min kompis som fyllde 18 år. Ska försöka få tillbaka suget på att blogga. För hur kul är det att gå in på en blogg som aldri uppdateras? Aja i alla fall nu ska jag kolla på TV, kanske skriver lite ikväll. Kram på er. :)



Restaurang

På restaurang med Marcus. :D



1 år

Hej. Förlåt för att jag inte uppdaterat idag har verkligen haft annat för mig men gör det imorgon. Ska ta vara på sista timmen eftersom jag och Marcus har 1 år idag. :D



Bad update

Hej, förlåt för den dåliga bloggningen men har lite påsklov nu men jag ska ändå försöka blogga på flitigt. Ikväll kanske det inte blir den bästa uppdateringen eftersom vi ska fira min lillebror hos pappa. Nu ska jag ut på en promenad, vi hörs säkert senare om inte ha en underbar dag, kram. :)



Påsk lov

Godmorgon. Idag är det fredag vilket betyder att efter denna skoldag blir det påsklov för min del. Ska bli så himla kul och framför allt skönt att slippa skolan, speciellt nu när värmen börjar komma (termometerna på Marcus balkong visar 20, dock är den i solen men det spelar ingen roll haha) ska verkligen ta vara på varje dag som kommer och gör den till den bästa. Visst är det lättare sagt än gjort, men ska i alla fall försöka. Kryssning, BIO, bowling, skansen/kålmården, umgås med kompisar och bara vara hoppas jag är några av de sakerna jag ska göra på lovet. :D

Idag har jag även en kort kort dag, börjar halv två och slutar fyra. Jag har nämligen inte första lektionen idag plus att jag har grymt lång lunchrast, skönt. Så det är bara att kämpa de lektionerna sen är det "frihet" i en vecka i alla fall. Nu ska jag börja göra mig i ordning, måste nämligen till skolan tidigare för att skriva ut mitt arbete och lämna till en lärare innan halv ett, har redan mailat men vet ju inte om hon kommer se det. Så vågar inte chansa, fastän mitt arbete suger, haha. :(




Dagens blogg

Vinnaren av dagens blogg
Klicka här för att komma till vinnaren




Eriks 12 års dag




Yes, den satt som en smäck

Tack och lov satt båda bikinisarna bra, vet ärligt inte vad jag annars hade gjort. Det var värt två månaders väntan men är dock lite besviken på den röda färgen den är mer orange röd, men den är söt ändå så det gör inte så mycket. :) Men vad jag inte förstår är att det ska ta TVÅ månader att kunna skicka en produkt (okej, den finns inte i lager) men ändå att det tar sån tid? Nej nu ska jag inte klaga, jag är glad att jag fått den och att den passar bra. Kommer vara perfekt i sommar. :D




Vad tycker ni? ;)



Torsdag 14e april

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit bra jag, men vaknade vid 5 (?!) men lyckades som tur somna om, annars hade det inte varit speciellt kul. Nog om det. ;) Kollade just på mobilen och den visar att det kommer vara runt 11-14 grader varmt i Stockholm den närmsta 6 dagarna, känns underbart. 

Idag slutar jag klockan fyra, suck. Men jag måste plugga inför nationella i engelska, annars hade jag slutat tre. Men vad gör man inte? :) Efter det ska jag hem till mamma och prova nya bikinin (längtar) och jag hoppas verkligen att den kommer vara bra, annars har jag väntat i 2 månader helt i onödan det vore himla surt.



En bild på Eriks tårta när han fyllde år. Han har själv dekorerat den, supersöt blev den och god. :)



Dagens blogg

Vinnaren av dagens blogg
Klicka här för att komma till vinnaren




Who are you?

Jag har alltid undrat vilka som är mina trogna bloggläsare, så om ni skulle vara jättegullig skriv "ja" om du är en av de, så jag kan kolla in eran blogg. Det är ju alltid kul att veta vilka det är som är ens blogg läsare, kram till er. :)




Nu är bikinin äntligen framme



Kommer ni ihåg bikinin som jag beställde för ungefär två månader sedan? Nu har den kommit och ligger hemma hos mamma, ska hämta den imorgon. Håller tummarna på att den ska passa. :D




Facelook på Studentskivan




Olycka

Hej, nu är jag hemma hos Marcus och det är bara två dagar kvar till påsklov. På tal om det, vad ska ni göra på lovet? Jag ska på kryssning, fria ett årsdag med Marcus och bara ta det lugnt och se vad dagarna bjuder på. ;) Igår fyllde min lillebror så det blev inte så mycket bloggning som ni kanske såg, men idag känns som en bra bloggdag. :D Kan börja med att bjuda på den här bilden som jag tog imorse när jag kom ner till köket, haha. Gissa vem det är som har ställt till med det där? :)




Vinnaren av dagens blogg

Vinnaren av dagens blogg
Klicka här för att komma till vinnaren




12-04-99

Hej allihopa. Visst är det kallt ute idag? :( I alla fall tycker jag det, verkar aldrig som om molnen vill försvinna. Men det ser ljust ut till helgen då det ska vara uppåt 13 plus grader, hur underbart är inte det? Dessutom är det ju lov nästa vecka för mig också så det blir kanon. Då ska jag äta massa jordgubbar och vara ute i solen, ska nog försöka hinna med någon picknick också, det är så himla mysigt. Kom ihåg att jag och min kompis Ida alltid åkte med hennes elmoppe till ett ställe i skogen och vi tog med oss en massa mat och satt där och åt, det var riktigt mysigt. :)

Snart kommer min lillebror hem så jag ska passa på att slå in paketen och gömma påsarna annars listar han väl ut vad jag köpt. Dock är min present till han en ren chansning, jag tycker jag har köpt två superbra saker men man vet inte vad en 12 åring tycker. Hoppas på det bästa. ;)



Jag älskar dig. ♥



Ha den äran lillebror.

Eftersom min söta lillebror fyller år idag så bjuder jag på ett gammal video inlägg på sötnosen, grattis på födelsedagen jag älskar dig. :D





plusikassan.se



Vad ska man ha för kläder?

Ska springa ner till centrum och köpa lite saker, sen måste jag börja förbereda mig inför min storebrors skiva som jag ska på ikväll med pappa, så det ska bli kul. Men tyvärr kommer jag inte kunna blogga speciellt mycket, men försöker självklart så gott jag kan. ;) 

Slutade tidigt idag, så efter skolan gick jag till Marcus. Han var ju på skiva igår så han var lite trött men nu är han pigg igen. När jag ändå snackar om skivor så kan jag passa på att fråga er, vad ska man ha på sig på en skiva om man endast ska gå på middagen = inte vara utklädd. Räcker det med en klänning och några fina skor? :) Tacksam för alla svar, så jag inte kommer dit för nerklädd, haha eller uppklädd. 




Dagens blogg

Vinnaren av dagens blogg:
Klicka här för att komma till vinnaren




Bakat




Nu blir det söndags fika, haha. :)



Converse




Mina nyinköpta Converse. :D



Nu fungerar min statistik igen

Nu fungerar min statistik igen, tack och lov. Dock är statstiken lite konstig men den är tillbaka i alla fall. :)



Dagens blogg



Var ju ett tag sedan sen sist, så nu kör vi igen. :)



Underbara Stockholm

Godmorgon! Vilket underbart väder Stockholm bjuder på idag, funderar starkt på att gå ner till ICA och köpa jordgubbar och grädde. Men innan det blir det frukost. Marcus åkte just (han ska spela in film och gå på student skiva ikväll) så idag är jag ensam, så ska passa på att städa, plugga osv. För imorgon är det min tur att gå på skiva dock får jag inte gå på eftersläppet eftersom jag är mindreårig (?). :(

Sen tänkte jag bara berätta igen om plusikassan eftersom jag har fått endel frågor angående den sidan. Jag kan börja med att säga att man tjänar olika mycket pengar beroende på hur mycket man är aktiv på sidan, men redan som medlem får man 20 kronor (sen får man även 25 kronor om man gillar facebook, bra va!?) och endel andra bra erbjudande (vilket jag i alla fall tycker det är). Klicka bara på bilden nedan om ni vill bli medlemmar, har ni fler frågar är det bara att fråga, så svarar jag så gott jag kan. :)

plusikassan.se



Lördags godis



Glass med hemmagjord chokladsås och varma hallon, lördagsgodis. :)



Mina hårprodukter - Kérastase



Balsam, shampoo, hårinpackning och skydd för håret.

Jag har börjat ta hand om mitt hår mycket mer eftersom jag vill att det ska växa och för att det ska kunna göra det måste man ha tillgång till bra hårprodukter och alla mina kommer från Kérastase och säljs hos "rådgivande" frisörsalonger. Dock kostar de lite mer men de är mycket drygare och håller längre = kvalité. Jag använder hårinpackningen en gång i veckan alla andra produkter ungefär varje gång då jag duschar. Den rosa flaskan ska man ha i efter man duschat i handdukstorkat hår, samma sak med balsamet och hårinpackningen, när man ska sätta i de ska man ha handdukstorkat hår. Och när man tar alla alla produkter förutom hårinpackningen ska det vara ungefär lika stor som en 1 krona. Produkterna kostar mellan 300-400 kronor om jag inte minns helt fel. Visst är det en stor engång kostnad men eftersom de räcker mycket längre än ett vanligt shampoo så blir det ungefär lika i längden plus att man har lättare att få fina hår (av vad jag har hört och vilket jag märkt på mitt hår). Sen äter jag även B-vitamin som är bra för håret och naglar och huden (?) plus att jag masserar min hårbottnen varje dag som länge jag kan mellan 5-10 minuter.



I love you more than you can imagine.




Tänker på dig

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit bra förutom att jag vaknade vid 8 (!!) men lyckades i alla fall somna om så det var skönt. Ska snart ner och äta frukost, börjar bli lite hungrig. Igår skrev jag ju om blogg.se (inlägget under) och det är fortfarande samma problem. Allt har fungerat bra förut men nu är det helt dött på statistiken. Men nu har jag fixat så länken är där den ska men ingenting händer. Har i alla fall andra sidor som jag kan kolla på angående statistiken men det ska fortfarande inte behöva vara såhär, blir irriterad, suck. :( Men jag har fortfarande blogg.se eftersom det är bra med listorna (aktiva osv) sen att det är enkelt. Bara synd att det blir lite problem ibland.



Tänker ofta på dig Maria (det är hon på bilden).



Trist

Fan vad jag blir irriterad på blogg.se, nu har min statistik dött och inte för jag vet att folk går in hela tiden utan för att jag har testat på datorer här hemma och nej den ändras inte plus att den har stått still hur länge som helst, trist. Blir verkligen sugen på att byta nätverk. Plus att jag får kommentarer men ingenting händer med statistiken, inte det ändå problemet för mig på blogg.se. Någon annan som har samma problem? :(



Fredags mys

Sitter och tittar på Talang 2011, men både Musse och Marcus ligger nerbäddade. :(




Nio till fem

Hej! Kom precis innanför dörren, slutar ju sent på fredag så kommer ju hem runt fem även sex ibland. I alla fall, idag tittade jag på converse skor som jag ska köpa. La undan ett par låga vita och ett par höga röda (funderar på att byta de i stan om det går till ett par låga), behöver lite nya och fräscha skor till våren. Till de båda par skorna skulle det var riktigt snyggt med ett par taita, svarta jeans som är lite kortare och slutar strax ovanför de låga skorna, så det ska jag kolla på nästan gång jag åker till stan. Mamma ska hämta ut de imorgon eftersom hon har en rabatt ska. ;) Nu blir det strax middag sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och vara med Marcus, var utan honom igår faktiskt. Vad ska ni göra? :)

Inte världens syggaste på bilden, men på så. ;)



-

Orkar inte skriva något mer idag, kanske ikväll annars hörs vi imorgon.



Torsdag den 7e april 2011

Hej! Kom precis hem och har hunnit äta en skål flingor, är riktigt hungrig så jag längtar efter middagen. Ska bli riktigt gott med mat! Skolmaten är ju ingenting att hänga i julgranen direkt, klart man är hungrig när man kommer hem. :( Nu ska jag fixa lite saker med bloggen, skolan osv, vi hörs efter det! ;)




Mot skolan

Är hemma runt fem så vi hörs då, nu ska jag till skolan. Han en fin dag, kram! :)



Bite



Ser ni bitmärket på översta bilden, den är tagen för 2 timmar sedan ungefär och den understa är tagen alldeles nyss. Ser ni de små märkerna som fortfarande är kvar? Borde de inte gått bort, för förut när någon har bitit mig (haha, låter som det är ofta) så har de försvunnit efter bara några minuter, konstigt!? Och nej jag har inte bitit mig själv. :) Hoppas de försvinner snart i alla fall ser ut som jag har finnar på armen, haha!



Studenten 2011




Idag fick Marcus hem sin studentmössa, känns bara jobbigt att se han få den för jag har ett helt år kvar innan det är min tur. :( Men jag är ändå väldigt glad för hans skull såklart! I år tar både Marcus och min bror studenten det ska bli kul att se när de springer ut och bli roligt att gå på studenmottagningar, skivor osv (dock kommer jag inte in på eftersläppet, heter det så? Eftersom jag bara är 17 år). Snart är det min tur, låt detta år gå fort. :)



+ i kassan

Som de flesta vet kan man tjäna pengar på sin blogg genom massa olika sidor så jag tänkte dela med mig med en av de sidor som man kan tjäna pengar på och som jag är med i nämligen, plus i kassan. Redan när man blir medlem får man 20 kronor, sen kan man tjäna pengar utan att det kostar någonting, supersmart tycker jag! :) 


plusikassan.se



Solen skiner, glada miner.

Hej! Nu verkar det som våren är här för att stanna, hur underbart är inte det? Jag blir verkligen på bra humör när solen är framme, vilket jag också tror många andra blir och det är ju alltid kul. ;) Senare idag måste jag fixa lite saker angående bloggen skicka lite mail osv. sen måste jag plugga, suck! Känner hellre för att gå och köpa jordgubbar och sätta mig i solen och bojkotta skolarbetet, haha! Vad ska ni göra idag? Kram på er.



Kolla bara vilken härlig bild, sommaren 2009.



Var dig själv, alla andra är redan upptagna!




Gym + mat

Känns bra att vara igång med träningen igen. Det känns så himla skönt efter man tränat, få sätta sig ner och bara ta det lugnt när man är helt slut i kroppen. Efter pappa och jag gymmat åkte vi och åt i centrum, det var väldigt gott men jag är sjukt mätt nu, äter alltid för mycket haha. :)




Gymma

Hej på er! Jag älskar tisdagar för då slutar jag tidigt, är redan hemma men ska snart åka igen. Jag ska nämligen iväg och gymma med min pappa och efter det ska jag hem till Marcus. Annars då hur mår ni? Själv mår jag bra förutom att jag är lite trött, men får skylla mig själv om jag går och lägger mig sent. Måste börja med maten nu annars kommer jag få håll när jag ska träna, ska vara där vid 16 så det blir perfekt! ;)



Väldigt seriös, haha!



Absoluta favoriter i repriser


Katter och min lillebror, så fina allihopa. Favoriter i repris! :)



Underbara dag

Kom precis hem efter att ha varit hos tandläkaren och i skolan. Det gick väldigt bra hos tandläkaren för redan nästnästa gång ska jag sätta dit tandställningen under, mina tänder flyttade tydligen på sig ganska snabbt = jag kanske får ta ut min tandställning tidigare än planerat. ;) 

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, känner att det verkligen behövs! 



Solen verkar ha hittat tillbaka, underbart!



Mot skolan!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag och det gör jag alltid på vardagarna, jag tror det är för att jag ska till skolan och vill egentligen bara ligga kvar i sängen. På helgen sover jag alltid ut ordentligt så då vill jag inte ligga kvar. ;) I alla fall nu är jag på väg till skolan, slutar halv tre sen ska jag till tandläkaren klockan 16:00 för att fixa någonting med tandställning, vad vet jag inte men jag förväntar mig det värsta att jag kommer ha ont ikväll. :) Ni får ha en fin dag så hörs vi runt fem-sex, kram.



Dags att gå och lägga sig

Har varit en lång och rolig dag men känner att jag inte kan vara vaken speciellt länge till och med tanke på att det är skola tidigt imorgon passar även det bra att gå och lägga sig i tid. Och med det här inlägget säger jag godnatt. :)




Full rulle hela dagen

Känner mig ganska slut efter en heldags badande. Man rör sig så himla mycket när man badar vilket man kanske inte tänker på men det är ju super bra! Kanske därför man blir helt seg efter man badat? Nu måste jag få i mig lite middag sen ska jag övningsköra, full rulle idag! ;)



Skitväder ute, suck! :(



Mot Sydpoolen

Det var år sedan jag senaste var och badade i ett badhus, så idag ska jag följa med pappa och alla andra till Sydpoolen. Kommer känna mig som ett "barn" igen, ska faktiskt blir riktigt roligt. Älskar att åka ruschkana osv. Vi hörs om någon timme, ha en fin dag! :D



Badminton

Igår spelade jag badminton med pappa, lillebror och hans kompis. Jag hade ingenting annat att göra så jag följde med, här kommer några bilder. :)





"Mest- aktiva"

Godmorgon! Sovit bra? Jag har precis vaknat och ska snart äta frukost sen kanske det blir en sväng till badhuset, var ett bra tag sedan jag badade i ett badhus. Men det är inte hundra än! Vädret verkar ju inte vilja bli bättre så varför inte? :) Senare idag ska jag i alla fall gymma med min pappa, mer vet jag inte. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt, kram!



Var ett tag sedan jag var på "mest-aktiva listan", det känns kul att vara tillbaka!



Tårtkalas



Har precis ätit tårta, riktigt gott och jag är mätt. :)



Lördag den 2 april 2011

Har varit iväg och kört badminton eller jag kollade mest eftersom det var min lillebror som skulle spela med hans kompis, efter det åkte vi in till stan för att fika men det passade inte så vi drog hem och nu sitter jag här. Ska strax möta Marcus som snart är framme. :D 

Senare ikväll blir det god mat och lite kalas eftersom det är en som fyller år idag. ;) Efter det är det bara att ta det lugnt och kolla något bra program eller TV.






Fick klädhängaren idag av pappa, den passar superbra i rummet, tack pappa. :D Vitamin burken längst upp är B-vitaminer som är bra för håret och ja det andra ser ni vad det är.



Titta där!




Gick in och kollade på en blogg då ser jag en "tidsinställd inlägg" bild som jag gjorde för ungefär en månad sedan. Som ni kan se på bilden ovan (kopia från min blogg i slutet av februari). Själv tycker jag det bara är kul att folk tar den, eftersom då tycker man väl antagligen att den är fin. ;) Ni som inte tror mig, ja det finns ju sånna också kan googla på "tidsinställt inlägg" sen kollar man efter bilder och klickar på den så kommer bilden upp och länkas till min blogg.



Våren, du är välkommen

Godmorgon, har aldrig sovit såhär dåligt, kommer inte ens på sist. Är inte utvilad eller någonting, suck. Aja idag ska jag... har ingen aning om vad jag ska göra idag förutom att jag ska träffa Marcus som kommer hit. Jag ska nog lägga mig och kolla på en gammal julkalender, kommer ni ihåg Julens Hjältar? Måste vila lite till är ju fortfarande trött, sen ska jag fota de efterlängtade sakerna som jag har köpt i veckan. Ha en fin dag, kram. :)


Dagens verkar inte vilja bjuda på sol, så jag lägger upp en bild från någon vecka sedan.



Två program samtidigt?

Sitter och sappar mellan 101 sätt att åka ur en gameshow och Talang, hatar när det går två program samtidigt när man inte kan se båda programmen samtidigt, aja inget stort problem men i alla fall. ;) Senare ikväll ska jag mysa framför en film och sova relativt tidigt idag, vill ju att det ska bli lördag så fort som möjligt. Vad ska ni hitta på denna härliga fredags kväll? 




Slapp dag

Hej allihopa, hur har eran fredag varit än så länge? Min har varit lugn med en massa övningskörande, vilket är superkul tycker jag. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och titta på någon film. Marcus ska till sina kompis ikväll så vi är utan varandra idag. Imorgon vill jag ut på en lång vår promenad, hoppas bara solen tittar fram för idag gömmer den sig under alla tjocka moln, trist. Men jag är inte förvånad, jag bor ju i Sverige. Nu ska jag slappa lite framför TV, sen ska jag ta kort på mina saker som jag köpt i veckan har ju tillgång till kameran nu. ;)



En gammal bild innan jag fick min tandställning, som ni kanske ser. Längtar tills den ska ut, men det kommer lätt vara värt allt besvär. ;)



Fredag 1 April 2011

Godmorgon, äntligen fredag eller vad säger ni? :) Hoppas snön ute har smält nu eftersom det snöade igår kväll, suck. Nu är det april och nu får det faktiskt sluta snöa, fram med solsken och gröna ängar och låt vattnet bli varmt så man kan bada.

Ska snart börja göra mig iordning inför skolan, slutar fyra idag suck! Varför just på fredagar, så typiskt. Då man egentligen bara vill stanna hemma, hinner inte skriva så mycket mer för batteriet håller på att ta slut. Ha en fin dag så hörs vi senare idag, puss och kram. :)

Det tar ett år att ladda upp bilder så jag gör det senare.




RSS 2.0