Gott nytt år

Hej allihopa, tänkte mest gå in för att säga gott nytt år. Ska fixa i ordning mig nu, skriver kanske senare, ha en fin kväll nu och ta det lugnt. :)



Fanns nästan endast denna bild på datorn, hösten -08.




Fullspäckad dag

Nu är jag hemma hos pappa igen, blev lite övningskörning på vägen hem. Nu ska jag byta om och åka hem till mamma för att hämta kläder tills imorgon och testa mitt nya spel, längtar haha! :D Sen efter det ska jag till stan och sen till pappa igen. Ikväll blir det bada och bastu här hemma, tror jag. Super skönt eftersom poolen är 29 grader varm. Nej nu ska jag börja göra mig klar för att påbörja den långa färden, ha en fin dag.



Blir verkligen sugen på våfflor när jag ser denna bilden.




30e December 2010

Hej. Vaknade för ungefär en och en halv timme sedan, nu sitter jag i bilen tillsammans med pappa för att göra lite olika saker. När jag kommer hem ska vi till stan och kolla kläder, igen sen ska vi till Marcus sen till mig då ska jag passa på att testa mitt nya spel. Kanske tar med Xboxet till pappa, så man kan använda det lite imorgon eftersom vi ska äta middag hos pappa. Kan alla vara med och sjunga, haha. Nu måste jag sluta, puss. ;)



2 dagar kvar till nyår

Kom precis hem från bion, vi såg Narnia och den var bra tycker jag. Köpte även en deo på åhlens, så intressant att veta. Nu är det bara 2 snart 1 dag kvar till nyår och jag vet inte vad jag ska göra!? Har i och för sig inte pratat med någon än eller de flesta som jag vet ska typ bort eller någonting sånt... Aja, nu ska jag spela monopol eller kolla film igen sen sova, skönt!



Jag är riktigt sugen på jordgubbar, mums!



Mini shopping

Nu är jag hemma igen från shoppingen, hittade spelet jag ville ha för endast 499 kronor och en tröja från gina tricot för 199 kronor. Hittade även en underbar tröja från boomerang men den fanns dock inte i min storlek. :(





Tidinställt inlägg

Nu är jag i Nacka Forum, men jag har gjort ett tidinställt inlägg för att jag har verkligen bloggat så dåligt på senaste tiden. Så jag lägger in lite bilder från julen som varit.





Min lilla lussekatt, hihi. :D



Förlåt

Hej allihopa, förlåt för att jag inte bloggade igår. Glömde bort det totalt. I alla fall igår så köpte jag och pappa fyrverkerier till nyår, jag var även iväg en sväng och spelade badminton med lillebror och pappa. Senare på kvällen övningskörde jag också. Nu ska jag iväg till Nacka Forum och köpa ett sing star spel fast till xbox sing it heter det va? :) 



Här är julklapparna som jag fick hos mamma, kan fota det jag fick av pappa sen men nu ska jag till Forum Nacka! Ha en fin dag, kram.



Ny vecka

Hej. Idag är det måndag och ny vecka. Har fixat mina naglar, ni får se det senare även mina julklappar som jag lovat. Har varit Nacka Forum, fikade och åt mat där men hittade ingenting som jag ville ha. Imorgon blir det nog bio och shopping? Måste även komma på vad jag ska göra på nyår, nu ska jag spela tv-spel sen blir det film. Ha en fortsatt trevligt kväll. :)



Smink borste?

Idag ska jag leta efter, mjukisdress, underkläder, ny sminkborste, mascara, kläder, nyårskläder + skor (ska även kolla på nelly osv.), sen massa andra roliga saker. Någon som vet vart man kan få tag på en bra smink borste? Har en gammal som ligger hos pappa som jag aldrig använt någon som vet om man kan använda den eller om den är äcklig? Är super tacksam för alla svar jag kan få! :D



Annandag jul

Godmorgon, nu har det redan gått två dagar sedan det var julafton. Tiden går verkligen fort nu för tiden. Sitter i alla fall och kollar på Harry Potter som visas på 5an medans jag väntar på att Marcus ska vakna så vi kan gå till centrum och fixa lite saker. Ska bland annat beställa tid att fixa naglarna, fick det av Marcus i julklapp. Sen ska jag kolla lite om det finns någonting roligt i reorna. Imorgon måste jag även komma ihåg att jag ska ringa frisören. Ska klippa och färga håret, fick det av pappa och Marina igår, superbra. För frisören jag ska gå till är grym, men dyr. Så jag hoppas på ett grymt resultat, fick även andra saker men det visar jag imorgon även det jag fick av mamma! :D



Gammal bild.



25e December 2010

Godmorgon allihopa, eller goddag. Själv har jag vart vaken sen ungefär åtta. Saknar Marcus så mycket, träffar han imorgon eller kanske idag det beror lite på. Igår fick jag i alla fall superfina saker. Pengar, nalle, smycken, kläder osv. Kan visa er de lite senare. Ska även få lite fler idag för jag ska åka hem till pappa, ska åka strax. Men vet redan vad jag ska få av han, haha. Pengar och en tröja från Gant, sen kanske det blir något mer det vet jag ju inte. ;) Vill verkligen till Marcus nu, åh min lilla älskling. God jul!



Fick denna underbara nalle av Marcus, älskar miranda nallar och jag älskar Marcus, perfekt ju. Ögonen på nallen är underbara för de sitter snett, haha! :D



God Jul




Snart är det julafton

Ska sova nu, saknar Marcus.



Dan före dan före dopparedan

Godmorgon, äntligen sovmorgon och faktiskt min första på lovet. Skönt! Ska försöka få upp Marcus om ett tag, för vi ska sälja granar idag igen så vi måste komma upp dit i tid. Igår var jag och handla julmat, glöm såklart att köpa pepparkakshus. :( Men ska nog köpa det idag eller imorgon samtidigt som jag hämtar ut mina kläder. ;) Nej nu ska jag mysa lite med min trötta älskling.



Haha en bild på datorn, hans "ledsna" min är så gullig.



Förlåt

Förlåt för jag uppdaterat usel de senaste dagarna men jag hoppas ni har det förståendet nu när det är jul. Ska sälja granar imorgon igen som jag gjorde idag och igår. Skriver mer då hoppas jag hinner bara. :)



4 dagar kvar till julafton

Förlåt för den usla bloggningen idag, men det har varit fullt upp. Ska upp tidigt imorgon för att sälja granar med Marcus. Fastän det var -8 idag så frös jag inte. Men imorgon ska det snöa och vara -11, skönt! Ska även handla julmat imorgon, mums. Älskar att göra det, ska köpa pepparkakshus då. Hoppas även på att kunna pynta granen! ;)



Vintern är vacker ibland.



Julgransförsäljning

Hej allihopa, har varit ute i sex timmar och sålt julgranar tillsammans med Marcus. Kom precis innanför dörren och ska snart duscha, sen ska jag till centrum för att köpa de sista julklapparna. 




Underbara Musse



Hihi, min söta lilla tomtekatt.



Fjärde advent

Har helt glömt bort att det är sista advent idag, kommer kännas så tomt nästa vecka då vi inte ska tända något ljus. Men jag ska bli framåt till nyårsafton då, men vet inte vad jag ska göra än. Vilket känns väldigt stressande. Nu ska jag snart hälla upp knäcken i formar, sen ska jag lämna mitt svenska arbete. Blir glad om jag får ett G. :)



Är sugen på att pynta granen snart!



Snart klar med mitt arbete

Håller att på bli galen på mitt arbete på 9 sidor!? Men är snart klar, ska bara läsa igenom den en sista gång och kolla så att allt stämmer, så jag inte skrivit något heltokigt. Sen ska jag och mamma åka till min lärare för att lämna den, suck. 




Redan vaken

Godmorgon allihopa, jag är redan uppe. Tidigt va? Ska åka hem till mig redan nu, för att Marcus alarm väckte mig, haha och för att jag måste fixa lite saker. 



Lillebror direkt hem kommen från Turiket i somras.



Jag idag



Känns som att det var ett tag sedan jag la ut en bild sist, så här kommer en!



Just nu

Just nu: Laga mat!





Fullt upp

Har shoppat, slagit in julklappar, följt med på bowling, varit sällskap till Marcus vid julgranarna (höll på att frya ihjäl) och ska nu laga mat. Det har alltså varit fullt upp idag.





Fixar dag

Godmorgon alla underbara läsare, det är bara 1 dag kvar till fjärde och sista advent och det är bara 6 dagar kvar till julafton. 6 dagar, det är ju ingenting. Jag längtar verkligen grymt mycket. Dagen innan brukar jag sitta på bingolottos uppesittar kväll, det har blivit som en tradition eftersom jag har gjort det sedan jag var liten. Snart ska jag iväg till centrum med Mamma och lillebror, så mysigt! Ska köpa lite julklappar och även visa vad jag vill ha, hihi. Men tills dess ska jag fixa lite olika saker och skriva en inköpslista, haha.



Får inte glömma din julklapp!



Godnatt

Har kollar klart på filmen nu så jag tänkte bara säga godnatt, ska tvätta bort sminket och borsta tänderna för min del sen ska jag försöka sova. Godnatt och ha en underbar natt. ;)



Imorgon blir det julshopping

Är hos Marcus nu, vi ska kolla på film och bara ta det lugnt. Han ska jobba imorgon och jag måste samla krafter till shopping imorgon, haha! :)



Tiden går så fort.



Underbart fin låt




Bubbleroom

Här är lite av de sakerna som jag beställde från bubbleroom. ;) Får de förhoppningsvis nästa vecka, ska nog slå in de och lägga under granen, haha.






Jullov

Hej allihopa, nu är det äntligen jullov är min del. Jag måste bara skicka in min svenska uppsats och en företagsekonomi sak, super segt. Men ska göra klart det i helgen. Börjat lovet med att klicka hem lite kläder från bubbleroom, blev en blus, tjocktröja, trosor och två tröjor tills mammsen. :) Känns alltid kul att ge bort någonting, hihi. Men det är faktiskt inte hennes julklappar. Ikväll ska jag vara hemma med Erik en stund sen ska jag till Marcus, vi har ju åtta underbara månader idag. :D Sitter och väntar på att klocka ska bli 18.45 för då börjar väl julkalendern? Förresten när får ni lov? :)



Är sugen på att köpa lite produkter från The body shop, tycker det är så bra att de inte testar smink och liknade produkter på djur, vilket är hemskt.




IKEA

Förlåt för kass uppdatering, men jag har kommit hem ganska sent de senaste dagarna och direkt då har jag behövt plugga så det blir ganska sent så man knappt hinner blogga, men minst något inlägg slänger jag i alla fall in varje dag. ;) Förresten igår var jag på IKEA med min pappa, köpte bland annat en skrivbords stol, påslakan, hylla och hyllhållare. Ska även köpa ett överkast till sängen och gardiner, men jag hittade inga jag ville ha. Jag vill ha ett överkast från lexington även kuddar därifrån. Gärna rött överkast, skulle vara riktigt ballt, eftersom mitt rum är svart/vitt. Eller vitt överkast med röda kuddar och en röd sak som är som en slags filt eller vad man ska säga som ligger längst ner vid sängen. ;)


Denna kanske, men vill ha hel röd, nåja får fortsätta leta. ;)







Smärtor

Hej. Jag har super ont i bröstet när jag andas in, men det brukar gå över efter ett tag. Har pluggat duktigt idag, ska fortsätta lite senare ikväll, för det ska vara inne imorgon klockan 12.00 eller om jag lämnar det hos min lärare på söndag. ;) Ska kolla lite TV med Marcus och bara mysa, vi har 8 månader imorgon. Ha är den finaste som finns.



Jag har pluggat Svenska, jag skriver en uppsats i svenska C. Den handlar om barnkläder, spännande.



15e December 2010

Hello sunshines. 

Bara två dagar kvar till lov, längtar sjukt mycket. Ska bli så skönt att slippa skolan för ett tag och bara ta det lugnt och mysa till den underbara julstämningen. Finns det någonting bättre, med en underbar stämning då alla är glada, öppna massa fina julklappar, äta underbar mat och vara med de man älskar. Men jag börjar få lite panik, för jag har bara köpt en julklapp. Jag ska typ köpa 10 till men när? Jullovet blir super bra, hoppas jag kan åka med mamma skulle vara så mysigt eller med pappsen, hehe. Nej nu ska jag packa ihop mina saker och åka till pappa, har verkligen saknat att sova där. Har inte sovit där på... två veckor!?



Slänger in en bild från en av Marcus hockey matcher, slaggsmål...



Ursäktar

Ursäktar för den dåliga uppdateringen, men har ganska mycket i skolan just nu. Ska snart sätta mig och plugga, har en engelska recension som jag ska ha gjort till imorgon. Har inte ens börjat, sen ska jag göra feb komplettering. Men skönt att jag slutar nu på fredag, de flest slutar veckan efter. När slutar ni skolan? :)



Blir besatt av dessa spel, precis när jag börjat spela. ;)




Dagens outfit + facelook





Haha. ;)



Fler besökare?

Besök JavaScript.nu

Vill du ha fler läsare på din blogg? Då kan du anmäla din blogg adress på denna sida och få flera läsare. Superenkelt!

plusikassan.se

Tjäna pengar? Då är plus i kassan säkert någonting för dig, klicka på bilden för att komma till sidan.



Julklappstips

Hej! Idag var det Lucia tåg i skolan, de sjunger verkligen så fint tycker jag. I alla fall nu när vi går i gymnasiet. Idag ska jag plugga, har verkligen mycket i skolan denna vecka. Svenska, individuellt val, engelska osv. Men jag känner ingen ork för att plugga jag vill bara sova. Ska även in på denna hemsida, klicka här för att komma till den. De har jättefina saker. Är supersugen på att köpa lite fina saker där ifrån, ett hett julklappstips till er som inte vet vad ni ska köpa! ;)




Tredje advent

Nu har jag kollat på ensam hemma 1 och 2. Somnade de gångerna jag skulle se de, så nu har jag äntligen sett de utan att ha somnat. Väntar på att klockan ska bli sex så att Marcus kommer hem, stackarn står ute i kylan och säljer julgranar, medans jag ligger i sängen och kollar film. Tycker verkligen synd om älsklingen! :( Nu ska jag fixa med lite plugg och grejer, vi hörs senare. Ha en fortsatt fin tredje advent, puss.




Vinnaren av tävlingen

Nu är vinnaren av tävlingen med mylovebasket avslutad. Vinnaren blev Malin klicka HÄR för att komma till hennes mylovebasket. Ett stort grattis till dig! Har skickat ett mail till dig så det är bara att hålla utkik. Tack till alla som var med och tävlade.




Ensam hemma 2

Ska ta och kolla på ensam hemma 2 nu. Sen blir det sängen är ganska trött, ska även ta tag i mitt bloggande. Har varit ganska dåligt uppdaterat i veckan, men har ganska mycket i skolan nu precis innan lovet. Slutar på fredag så måste ha lämnat in alla saker som jag har att göra, men det ska bli en ändring på detta. :) Säger godnatt redan nu eftersom jag antar att jag kommer somna, så godnatt alla underbara.




Pain

Aaaaaj, säger jag bara. Min axel gör så ont. Ligger nu och bara tar det lugnt, har köpte lite mat som jag ska börja laga snart tills Marcus kommer hem. Hittade en julklapp idag, men säger inte mer än så för den som ska få det kanske kan lista ut det i så fall. ;) Nu ska jag vila min axel gör verkligen så ont och mina fötter med. Måste bara påminna mig själv att inte åka till stan en lördag, det är KAOS och jag klarar verkligen inte av när det är 100000 personer på drottninggatan och folket framför går i snigelfart, aja hem kom jag i alla fall med en julklapp, puss.




Nu: Stan!

Sitter på tåget mot stan nu för att möta Linn. Jossan är sjuk så hon följer inte med. :( Ska i alla fall kolla på julklappar till Marcus. Men vet verkligen inte vad jag ska köpa och han inte vet vad han vill ha vilket är sjukt irriterande, haha. Funderar på att ge han ett fallskärmshopp för att jävlas eftersom han inte vill det. ;) Måste ringa Linn nu, puss!



Julshopping

Godmorgon, somnade på ungefär en minut igår och jag är fortfarande trött... Idag ska jag till stan med Linn och Josefin vi ska kolla julklappar sen ska jag visa hur jag bor i Nacka eftersom ingen av de har sett det än. Jag har verklingen ingen aning om vad jag ska köpa för julklappar i år. Någon som har något tips vad man ska köpa till ens mamma, pappa och pojkvän? :) Ska ligga kvar lite till i sängen sen ska jag ringa Jossan sen blir det ut i kylan och shoppa, låter mysigt!



Har ganska tomt med bilder så det fick bli den här, ganska ball! ;)



Saknar värmen i denna kyla

Sitter hemma hos Marcus nu, vi ska snart se Ensam hemma 2 och mysa med goda saker. Är sjukt trött så tror jag kommer somna när som helst, men vill inte det eftersom filmen är så bra! Förlåt för att jag är lite försenad i tävlingen, men fortsätt att anmäla er. :) Om jag inte somnar på filmen så skriver jag ett inlägg senare, eller när jag vaknar annars säger jag godnatt nu. Ha en fortsatt underbar fredag kväll, puss och godnatt. ;)



Saknar detta, utsikten mot havet, värmen, sommaren, vännerna, träningen och att vara utomlands. Längtar verkligen till nästa gång jag ska utomlands. Hoppas det blir med Marcus, det skulle vara så underbart.



En underbar dröm...

Inatt drömde jag en underbar dröm. Jag drömde att mamma och pappa var tillsammans igen och vi var vid huset som jag växte upp i som även hela familjen bodde i. Mormor var även där, jag sa till henne: Mormor jag vet inte vad jag skulle göra om du inte levde. Ibland vill man så himla mycket, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag önskar att vi bodde kvar i det huset, att mamma och pappa var tillsammans igen och att min ängel mormor kommer tillbaka till jorden. :( Blev så besviken när jag vaknade, fan!




Monopol och smoothie

Hello allihopa, idag avslutas tävlingen som jag håller i min blogg. Så fortsätt anmäla er, ni har tills ikväll på er! :D Klicka HÄR för att komma till inlägget. Jag känner mig stressad för jag har inget batteri på min mobil och jag måste få tag i min lilla älskling, hihi. Ska ju till han senare ikväll som vanligt. ;) Nu ska jag ta en smoothie och spela lite monopol med min lillebror, puss så länge.




9e Decembers facelook





Haha, ursäktar för de kassa bilderna!



Påminnelse om tävlingen!

Måste påminna er om tävlingen jag har i bloggen som jag avslutar imorgon, klicka HÄR för att komma till inlägget med tävlingen och klicka HÄR för att komma till min mylovebasket. Lycka till, kan avslöja att i nu läget är det stor chans att vinna eftersom det är väldigt väldigt få som är med.




Legitimation

Var tvungen att springa till banken för att hämta ut mitt legg. Jag bad mamma hämta ut det eftersom det stod på uthämtningspappret och hon på banken sa att man ska ha ett giltigt pass och eftersom inte jag har det så skulle min mamma hämta det, men nej det fick hon inte så jag fick springa dit. Så nu har jag det och det är inte en god syn, haha!




Ensam hemma

Är hos Marcus nu igen, vi sitter och tittar på ensam hemma, den är grymt bra det är även en jul film så det passar ju utmärkt! ;) Har ni sett den? Ska gå och hämta mina FEB böcker, måste göra klart några frågor som jag ska lämna in imorgon. Förresten fick VG på mitt infolayout prov, var skit stressad under provet för att microsoft gjorde mig galen och jag fattade ingenting, men det blir ändå bra i slutändan och jag är glad är mitt resultat. Har ni höga krav på er själva i skolan? Det har inte jag!


Här är en bild på mig (och min kompis till höger) från Grönalund 2005 , hade precis kommit hem från Grekland. Någorlunda brun och solblekt hår, I like! ;)





Tibble Åva kampen

Godmorgon bloggen.

Har legat vaket ett antal timmar, väntar på att klockan ska bli tolv. Då ska jag börja fixa mig, sen ska jag till skolan för att se Tibble Åva kampen, det är en idrotts sak mellan min skola och en annan skola som ligger precis i närheten. Ska bli roligt att se på, ska se på det sen ska jag hem till Marcus. Ska kolla lite film tills klockan blir tolv, puss. :)




Onsdag den 8 December

Förlåt för den låga uppdateringen, ska bättra mig på den fronten. Men nu är i alla fall vinnaren av dagens blogg utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Jag startar en dagens blogg till helgen så kika in då, ha en fortsatt fin dag. Puss.



Snygg som fan, haha. ;)



Smycken

Saray.se

De har riktigt snygga smycken även väskor och massa annat kul, kanske en bra julklapp eller ett fint smycke till dig själv? :) Om du vill komma till deras sida klickar du endast på bilden ovan!



Katten river sönder mitt kvitto




Haha, hittar henne i bokhyllan där hon sitter och river sönder mitt kvitto. Så söt. :D



7e December 2010

Hej bloggen. Är hemma nu igen, skönt. Sitter och kollar på filmen Bilar, den är så härlig. Senare ikväll blir det plugg, känns som jag har en del att göra nu de sista veckorna innan jul. Ska bli så skönt med jullov, har endast 7 dagar kvar eller 6 om man inte räknar med dagen då vi får jullov, så skönt. Måste börja köpa julklappar snart, har inte ens börjat. Har ni läsare börjat handla julklappar? :)




Tävla med Mylovebasket.com


Tävla och vinn ett presentkort värde 500kr från Bubbleroom.se
. Börja med att Skapa en Lovebasket på www.mylovebasket.com. Med en Lovebasket kan ni spara alla favoritkläder från olika e-butiker så att ni enkelt hittar tillbaka till plagget när ni vill köpa det. Ni ser även vilka kläder vännerna på Facebook lägger till i sina Lovebaskets och självklart kan ni även blogga om kläderna.

När ni har skapat en Lovebasket ska ni lägga till några favoritkläder från Bubbleroom.se, klicka bara på "I love this" knappen så sparas produkten. När ni känner er klara så skriver ni bara en kommentar med er e-post och viktigast av allt länken till er egen Lovebasket. På Fredag utser jag vilken Lovebaskets som jag tyckte var bäst! Vinnaren får 500kr att handla för på Bubbleroom!

Här kan ni se en video på hur det fungerar:




Bröderna Karlsson

Ligger i sängen och kollar på bröderna Karlsson, den är helt okej. Men jag är sjukt sugen på potatisgratäng med massa ost och något riktigt gott kött, så jag är inte så fokuserad på filmen, haha. Sen så längtar jag tills klockan slår 21.30 då tävlingen kommer upp i bloggen. :D Nej nu ska jag fokusera på filmen och inte maten, haha. Vi hörs senare ikväll, puss.




Svar på en fråga


Har fått en del andra kommentarer om att jag ska lägga upp dagens outfit, såg denna kommentar nu. Så nu ska jag faktiskt försöka lägga upp outfits bilder, men tycker alltid det ser så himla fult och tråkigt ut på bilden så det är därför. :( Men nu ska jag försöka så gott jag kan.



Tävling i bloggen startar senare idag!

Hej allihopa. 

Hur mår ni? Själv mår jag super bra. Äntligen har jag fått information om överraskningen som jag ska ha i min blogg som kommer upp senare idag. Min överraskning till er var en tävling! Wohooo! Jag tycker verkligen det ska bli super kul att ha en tävling för en gång skull för det är ni verkligen värda! :D En av de som gissade rätt på vad överraskningen var, var Isabella. Grattis till henne. :) Kika in senare ikväll för då är det dags för en tävling, mer får ni veta då. ;)




Dagens blogg

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Jag startar en dagens blogg ikväll men den avslutas tisdag kväll istället, bara så ni vet. Grattis Evelina och lycka till ni andra. :) Då presenteras även vinnaren som gissade rätt på vad överraskningen var, godnatt.




Allt för min syster

Igår så fick jag äntligen se filmen allt för min syster, det är nog en av de underbaraste filmerna någonsin. Det gick inte att hålla tårarna tillbaka, den var så sorlig men samtidigt så underbar. Filmen är sjukt bra gjord och känns så verklig. Det finns massor av sånna här familjer, jag undrar verkligen hur dem har det. Så hemskt. Riktigt fin film som jag rekommenderar starkt, jag har lärt mig saker från filmen. Tex. att man ibland måste man kunna släppa taget fastän man verkligen inte vill det och absolut inte i det läget den familjen var i.



Åhh jag ville verkligen att Kate och Taylor skulle få fortsätta deras liv tillsammans... de fick de också, i himlen.






En katt som städhjälp







Jag vill vrida tillbaka klockan

2009... Det året började inte bra, redan då var jag ledsen. Det blev inte bättre med tiden utan det kom bara mer och mer som gjorde mig ledsnare. Det var mars 2009 som jag åkte ner till Borås (?) för att springa ungdoms SM på 60 meter. Dagens innan loppet var jag grymt taggad, men sen när det var min tur dog allting bara. Kändes som jag joggade mig igenom loppen. Jag var så ledsen och besviken på mig själv, så jag ringde till mamma och grät i telefonen och berättade hur allt var, jag var så besviken på att jag inte gjorde mitt bästa... Den dagen berättade min mamma att de skulle skiljas. Då undrar jag hur hon tänkte när jag var så ledsen tidigare på dagen. Men samtidigt var hon tvungen att berätta för mina bröder visste redan om det. Först tyckte jag det var jobbigt att hon inte kunde vänta, men jag klarar inte av att skulle någonting på mina föräldrar så jag vet att hon var tvungen att berätta för det hade inte spelat någon roll när hon berättade, jag hade varit lika ledsen ändå. Någon vecka innan detta frågade jag mina föräldrar om de älskade varandra och de sa ja. Men det var alltid jag som gjorde så att de kramade varandra. Även någon vecka innan pratade jag med min kompis Linn i telefonen och berättade om detta och hon sa att allting skulle bli bra... Men så blev det inte, det blev aldrig bra. Det var som jag trodde, de skulle skilja sig. Min värsta mardröm. 

I april flyttade mamma ut ur huset, då blev allt så konstigt. Allt var så annorlunda, tomt, ledsamt, fanns ingenting postivit med den tiden förutom att mina föräldrar mådde bättre. Man vände sig med att de inte längre bodde tillsammans, men samtidigt så gjorde de det på ett sätt eftersom de fortfarande bodde nära varandra, mamma hyrde ett hus för tillfället inte så långt ifrån pappa, som valde att bo kvar i ungefär 1 år. Senare på året närmare bestämt i Juli, så dog min mormor. Hon var den enda av alla mina morföräldrar som fanns kvar, jag hann se henne en sista gång den sommaren, men jag hann ändå inte säga hej då. Det gör så ont. Morfar hann jag aldrig ens träffa för han dog när mamma bara var en liten flicka. Vid skillsmässan såg jag henne gråta första gången över att hennes pappa dött, vi hade inte pratat om detta innan så antar att det var därför. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig morfar... mormor, farfar och farmor. Och säga att jag älskar er, mina små änglar. Nu går det inte att hålla tårarna tillbaka, så jag slutar här... Detta var två av de händelser som hände mig 2009, tänker dagligen på det. Det gör mig fortfarande så ledsen av att inte kunna se mina föräldrar tillsammans. Jag älskar er. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan, för ibland känns allt som om det är mitt fel. Kan inte allt bara vara som vanligt? Det är min högsta önskan, hoppas tomten ger mig det. 

På utsidan försöker man vara stark och glad, men på insidan finner man alla sår. De flesta märker inte att man mår dåligt för man väljer själv att dölja sina sår med att vara glad hela tiden, jag gör så. What doesn't kill you makes you stronger. Är det så? Jag önskar det är så.




Min familj sen får vi inte glömma världens finaste Musse också.
För mig är det alltid vi 5 + musse och det kommer det alltid att vara.
Sen har jag världens finaste pojkvän, jag älskar dig. 



Jag önskar att allting var som förr




Redan andra advent, tiden bara flyger iväg och det är bara två ljus kvar att tända på adventsljus staken. Tiden går så fort att man knappt hinner få upp julstämningen. Förra året på julafton kändes det helt fel att sitta vid en gran och öppna julklappar, allt kändes så konstigt. Kanske var det för allting som hade hänt tidigare det året, det kändes så konstigt att inte mamma var där. 2009 var det sämsta året i hela mitt liv, men det fanns några saker som lös upp det året också, dock inte så mycket. Skillsmässor, besvikelse, börja gymnasiet, skilja sig från alla vänner, dödsfall och ett brustet hjärta. Önskar allt var som förr...



Städa

Jag kan inte lägga upp bilder på bloggen för datorn sammarbetar inte med mig, men försöker fixa det lite senare idag för nu måste jag städa upp det sista i mitt rum innan jag åker till Marcus, puss så länge. :)



Andra advent

Godmorgon. Härligt att vakna upp till andra advent och 19 dagar kvar till julafton. Känns som tiden går så långsamt nu i december fram till julafton, som sedan går jättesnabbt vilket suger. I och för sig går tiden långsammare när man längtar efter någonting? 

Just nu sitter jag i vardagsrummer och kollar när min lillebror spelar wii, han kör boxning och han suger på det, så det är väldigt underhållande haha. ;) Han förstår nog inte vad de menar eftersom de pratar engelska, men de visar ju ändå, han är så söt hihi. Igår körde ju jag boxningen i 10 minuter och nu har jag träningsvärk i skuldrerna typ... Haha, snacka om otränad. ;)




Smile



Gårdagens facelook. ;)



Thaimat

I torsdag gick jag och Amanda till centrum för att äta lunch, eftersom mitt matkort är borta. Det behöver jag för att få äta i skolan... Men jag föredrar detta mera, väldigt gott. :D




Pepparkaksbak




Marcus blev sur för han tyckte mina peppisar blev mycket finare , haha så söt.



Helt död

Goddag, har varit vaken i ett antal timmar. Har bland annat hunnit träna på wii yoga i en timme, känns skönt men kanske inte är den jobbigaste träningen. Men bättre än att sitta och käka massa skit. ;) Ska snart äta, är superhungrig. Sen ska jag bara ta det lugnt i någon timme för jag känner mig fortfarande dålig. Förresten julkalendern verkar bra tycker jag efter att jag sett fyra avsnitt, hoppas den blir bättre. :D




Nummer ett

Vinaren av dagens blogg är nu utsedd klicka HÄR för att komma till vinnaren, startar som vanligt en dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till och grattis. :D






Tomten är far till alla barnen

Har bakat peppakakor och granerat de med glasyr, nu tittar jag på idol ska se vem som åker ut. Jay gick vidare så det är grymt, hoppas han vinner. Det är han förtjänt. Snart blir det tomten är far till alla barnen tillsammans med poppisar och julmust. Mitt nyårslöfte är att inte dricka läsk. Har knappt gjort det i år men nu är det ju december. ;) Slänger nog in något inlägg senare ikväll, ha en fin kväll. 



Känns som man är olik sig varje dag. Ser inte ut som jag.



Skavsår

Äntligen hemma från skolan, ska till Täby Centrum en snabbis sen ska jag och Marcus åka till min mamma. Då blir det julbak, ska bli mysigt. Senare ikväll blir det bara att ta det lugnt som sagt. Om någon vill veta så har jag fått skavsår och det gör sjukt ont, måste införskaffa mig skavsårsplåster. Nej nu måste jag rusa på toa, vi hörs senare ikväll, puss. :D



Saknar dig.



Något såhär hemskt får inte hända

Godmorgon.

Äntligen fredag, vilket betyder helg. Igår blev det inget pepparkaksbak så jag ska försöka göra det idag istället. Sen blir det bara att ta det lugnt, hostan är fortfarande inte borta och den irriterande förkylningen vill inte försvinna, skitjobbigt! I alla fall så slutar jag klockan fyra idag, segt? Ja. 

Nu är det bara 2 veckor kvar till jullov, hur underbart är inte det? Jag längtar så mycket efter lovet, att få sluta tänka på skolan och bara njuta av julstämningen, fixa granen, köpa julklappar, baka julgodis, laga julmat och bara mysa. Det finns ingenting bättre än julen. Och det bästa är att man får fira den med sina nära. :) Nu ska jag börja fixa mig inför skolan, har gått om tid på mig börjar inte försen om en timme ungefär. Puss.



Igår fick jag ett hemskt besked från min kompis. Världen är så sjukt orättvist, någonting sånt här ska inte få hända, alla tankar går till mig min fina flicka. ♥



Önskar jag så modig...



Nu när det är så mycket snö och kallt ute passar jag på att slänga in en videoblogg från när min bror trixar med skidorna, har är verkligen sjukt modig. För något år sedan så skulle han göra volt från 3 meter ner i vattnet, det gick inte så bra så han landade på ryggen, samma sak hände i vintras när han själv begav sig ut i backen utan sällskap, en stund senare ringer det på pappas mobil och säger att hans son har gjort illa sig. Erik har försökt att göra en bakåt/framåt volt i hoppbacken. Men nu lyckas han faktiskt bra, på en bättre nivå, min lillebror är galen och söt. :D



The winner

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, klicka http://mylifemyparty.blogg.se/ för att komma till vinnaren. Kör som vanligt på med dagens blogg, men imorgon blir det två vinnaren. Lycka till allesammans och grattis. :D




Replay



Gillar verkligen starkt dessa skor. Tänkte köpte de lite högre i den här modellen, men jag passar bättre i låga så det fick bli de här istället. Köpte de på Nilson, märket Replay. Köpte även med en skön sula så att skorna blir varmare och för att skorna skulle passa bättre eftersom de var lite för stora. Ursäkta för den kassa kvaliten på bilden. :)



2a December 2010

Finns inget skönare än att komma in i värmen efter att ha gått från tåget i minusgrader. Ska snart kolla andra avsnittet av julkalendern, är jättenyfiken. Ikväll blir det pepparkaksbak, så mysigt. Idag köpte jag äntligen ett par vinterskor, visar de i nästa inlägg. För nu blir det julkalendern. Hej förresten. ;)



Ball bild från förra vinter, oredigerad.



Vinn länkningar

Nu är vinnarna av dagens blogg utsedda, klicka HÄR och HÄR/ för att komma till vinnarna. Ni kan även tävla om en länkning HÄR genom att gissa rätt på vad överraskningen är på måndag, lycka till och grattis. :D






Vinn länkningar

Nu är vinnarna av dagens blogg utsedda, klicka HÄR och HÄR/ för att komma till vinnarna. Ni kan även tävla om en länkning HÄR genom att gissa rätt på vad överraskningen är på måndag, lycka till och grattis. :D






Överraskning till er

Äntligen säger jag bara, på måndag har jag en överraskning till en av er. Mer än såhär säger jag inte, har redan sagt för mycket, hihi. :D Håll ut tills måndag, kika in då för att kolla vad överraskningen är. Nu hoppas jag bara allt går som det ska. Någon som kan gissa vad det är? Den som har rätt vinner en länkning på måndag, puss. ;)




Min önskelista




TJUV

Gick iväg till tvättstugan i ungefär en minut, när jag kommer tillbaka så...



Har hon ätit all våran grädde, hon kunde inte dölja det, hahahaha! Så söt. Man ser inte så bra men hon är helt vit prickig i ansiktet. :D




Svar på två frågor

Många frågor om vart jag köpt min jacka och mössa.
Jackan kommer från Sisters märket Boomerang och mössan kommer från carlings!

Dock vet jag inte om jackan finns kvar eftersom det är förra årets modell, men kanske har ni turen på eran sida. ;)



Just det jag såg att det inte går att kommentera skönhets tips inlägget, hmm... Aja, men ska jag fortsätta med små tips ibland? Vad tycker ni? ;)



Julkalendern

Godmorgon. Är hemma idag för att bli riktigt frisk, så jag slipper hostan och förkylningen. Ska passa på att plugga lite nu när jag ändå är hemma, ska försöka fixa en engelska bok och skriva om den. Måste även skriva lite i idrotten och svenska, usch så tråkigt men måste göras. 

Såg även första avsnittet av julkalendern, den verkar bättre än de förgående åren men den verkar vara långt ifrån de allra bästa. Hur kan det vara så svårt att göra en bra julkalender, jag fattar inte det? Och speciellt inte varför de ens visade skägget i bredlådan eller vad den heter? Den var så sjukt dålig, tyckte ens svt att den var bra? Aja jag hoppas på att denna kommer bli bättre efter varje avsnitt, håller tummarna. Vad tyckte ni om julkalendern? :)





RSS 2.0