Godnatt

Har lagt bloggen lite om sidan idag, men gick i skolan till halv fyra direkt efter det så åkte jag till gymmet med pappa och tränade där till sex fem ungefär sen har jag ätit och bara tagit det lugnt. Köpte även tillskotts tabletter idag på life butiken som ska vara bra för håret, visar det för er imorgon även det jag köpte i stan igår. Har ingen kamera därför det har dröjt, nu vet ni det. :) Ska nog snart gå och lägga mig så vi hörs imorgon, godnatt.



Tänk när det var såhär kallt, brrrr.



Skolan plus gym

Hej, har haft fullt upp hela dagen både skola och gym så jag kom hem för ungefär fem minuter sedan och nu ska jag äta. Måste ha i mig mat, skriver mera senare, puss och kram så länge. :)



Ska börja gymma

Kom hem till Marcus för inte så jätte länge sedan, men vi har redan hunnit äta och nu sitter jag och kolla på Sveriges mästerkock, har nog följt varje asvnitt. Matprogram är sjukt roliga. :) I stan hittade jag ett par skor som jag tidigare kollat på, den var söta på så jag slog till. De var även sjukt billiga så tvekade inte en minut. Köpte även två andra nödvändigheter, visar er det i nästa inlägg. 

Imorgon efter skolan ska jag iväg och gymma med min pappa, han har fixat gymkort till mig eller han har fixat så jag får testa gymma i 30 dagar. Om jag gymmar flitigt fixar han sedan ett gymkort till mig, så himla snällt. Tack pappa. :D Ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen igen, visst kanske jag inte är en som gymmar själv (har alltid tränat i grupp) men jag får ta och lära mig. Det blir nog jätte bra, ska bli kul att se hur resultaten ökar, eftersom jag inte tränat på sjukt länge. Har tidigare varit skeptisk till att gymma, men då tänker jag typ på att jag ska stå och boxas mot någon box-sak eller köra vikter. Jag ska springa på löpband, köra rodd osv, det tycker jag är kul. :D




Sjukt rolig video



Favorit i repris, självklart leker de bara. :)



Studiedag

Godmorgon, hur mår ni idag? :) Själv mår jag bra, slippa tänka på skolan idag och bara få åka iväg och shoppa. Men innan det ska jag ta mig en stor och god frukost sen ska jag till Marcus en sväng och kolla när han ska åka skateboard, han bestämde sig igår för att göra det. ;) Ska nog ta med mig ett glas oboy och sätta mig på en bänk ute i solen och bara kolla när han åker. Vad ska ni göra idag då? 




Blogg.se skärp er!

Nu börjat jag faktiskt bli lite irriterad på blogg.se. För det första så är det så kallade driftfel ganska ofta, sen är blogg.se allmänt segt, det går inte att kommentera endel bloggar, ibland kommer man inte alls in på bloggar för det är fel på blogg.se och nu när jag svarar på kommentarer ser jag inte att min kommentar publicerat, då undrar man ju om de får kommentaren eller inte. Jaaa listan med fel kan bli lång. 



Ett fel som var för ett tag sedan på blogg.se, suck.



Nothing is impossible

Har gjort matte läxan med min lillebror samt klippt hans hår (endast lite,lite) har även hunnit äta mat, mums. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta tills min mor kommer hem, då ska jag tvinga med henne ut på en körtur med mig. Försöker köra så mycket som möjligt eftersom jag vill ha mitt körkort då jag fyller 18 år, känns dock väldigt omöjligt. Men ingenting är omöjligt tills du slutar försöka. ;)




What doesnt kill you makes you stronger




Tillbaka hos mamma

Hej. Ja vad ska man säga om Sverige eller kanske Stockholms väder? Det är plus grader men ändå så snöar det, nu vill jag bara här ifrån och inte komma tillbaka försen sommar är här. Kom i alla fall nyss hem till mamma, har inte varit här på ett tag pga magsjuka. Men nu är jag tillbaka och det känns skönt. Idag ska jag bara ta det lugnt, har inget plugg eller någonting uppbokat så det känns underbart. Plus att jag är ledig imorgon, då ska jag träffa Maria för shopping, perfekt. Nu ska jag umgås med min lillebror, puss. :)





Jag vill ha

På onsdag är jag ledig, vi har temadag i skolan men eftersom ingen lärare har bokat upp min klass så är vi lediga, väldigt skönt. För de dagarna är så onödiga, har knappt någonting med skolan att göra? I alla fall då ska jag troligvis träffa Maria, ni vet hon som jag träffade i torsdag eller glömde jag säga det? Nåja då har jag fått mitt studiebidrag så då ska jag nog shoppa lite, ska bla kolla på dessa söta skor. :)
Har länge velat ha ett par "virkade" skor eftersom de är sjuk söta och passar riktigt bra på sommaren till bruna ben, ska även kika lite på ett par smycken som jag såg på deras sida. Speciellt en ring som är riktigt fin, har letat efter en sån ett tag. Ska även inhandla lösögonfransar, har aldrig köpt eller använt det förut så det ska bli lite spännande, tänkte ha de på kryssningen som jag ska på den 20 april. Förresten vet någon om H&Ms lösögon fransar är bra? Eller ska man satsa på ett annat märke, jag har ju själv ingen aning. :(



Svar på frågestunden

Vad är din favorit färg?
På kläder är det svart och vitt annars säger jag nog rosa och blå.

Har du haft någon blogg innan den här?

Jag har haft massor av andra bloggar sedan jag började med den här, har bloggat i 6-7 år tror jag om inte mer. ;)

Är du nöjd med hur din blogg ser ut?
Den är helt okej, man är väl inte alltid 100% nöjd, hade gärna bytt bilder på mig.

Vem är din bästa vän?
Måste nog säga min barndomskompis Linn.

Vilket är ditt bästa ämmne på skolan?
Svår fråga, idrott var det när jag gick i nian men nu är allt så annorlunda. Helt ärligt, jag vet inte.

Går du i nån sport?
Nej faktiskt inte, sportade väldigt mycket som "liten". Men ska börja gymma inom en snart framtid.

Favorit mat?
All mat, bara man gör den rätt. Sen beror på det på vad man är sugen på. Just nu... potatisgratäng med ost och revbensspjäll, härlig blandning. ;)

Hur länge har du haft bloggen?
Sen 29 oktober 2010.

Bästa i garderoben?
Kanske något linne, annars mina skor.

Hur sminkar du dig till vardags?
Har inte smink varje dag men då jag sminkar mig använder jag mig av en produkt från Make Up Store som tar bort röda prickar och ringar under ögonen, sen har jag i.d puder och maskara, tar inte mer än 5 minuter.


Vilken linje går du på gymnasiet och vad vill du bli när du blir stor?
Jag går samekonomi, svår fråga men jag skulle gärna bli en framgångsrik affärskvinna (eget företag). Får faktiskt testa på att starta ett eget företag i trean, ska bli väldigt kul och spännande. Ser verkligen fram emot det. :D



Måndag 28 Mars 2011

Hej allesammans, nu är jag hemma från skolan. Ska snart ta ett bad och bara koppla av, ska bli riktigt skönt. Jag får inte glömma er att visa mina inköp från bikbok från i fredags, dock är min kamera hos pappa men ska försöka fixa det på annat sätt. ;)

Nu om någonting helt annat, nu på onsdag får jag mitt studiebidrag. Och just denna månad eller nästa (april) händer en massa spännande saker. Min lillebror fyller år, min kompis fyller år (ska firas på en kryssning) jag och Marcus har ett år sen ska jag köpa kost tillskott (vitaminer och mineraler) och en massa annat. Skulle vara skönare om det hade varit lite mer utspritt eller om man hade haft ett jobb. Får se hur jag löser detta, spännande. :)



Bild från min senaste kryssning.



Påminnelse

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, SKULLE VARA SUPERKUL MED MASSOR AV FRÅGOR. :D

http://ipeterson.blogg.se/2011/march/fragestund.html#comment



Ray Ban




Är riktigt sugen på ett par solbrillor, speciellt ett par från Ray Ban. De är riktigt snygga, men vilka ska man välja då pilot brillorna eller de andra, vad kallas de? Jag tror inte alls jag passar i de understa, kanske inte heller i pilot brillorna. Jag ska nog åka och kolla, men det lutar mest åt pilot brillorna i alla fall.



Super klipp

Är tillbaka hos Marcus igen, eller jag har varit här ett tag. Just nu sitter jag och tittar på en gammal film som heter Matilda, men jag blir störd av en ruta som ploppar upp HELA tiden där det står "spela upp automatiskt", har stängt av datorn men den försvinner inte, riktigt irriterande. Vet ni vad det kan vara?

Just det, i fredags var jag en sväng i Centrum och köpte två tröjor/fodral på Bikbok, det kostade 50 kronor helt stört billigt. Den ena tröjan har jag letat efter sjukt länge, men fanns inte i den färgen jag ville ha. Men eftersom den var så billig köpte jag i vit, men ska färga om den till svart. Alltså den kostade endast 25 (!!!!!!) kronor. Sen köpte jag ett svart fodral med puffärmar, har redan två andra sånna, men eftersom det var så billigt så. ;) Det var 4 för 100 kronor, men jag delade med en tjej i skolan eftersom jag hittade två saker jag ville ha och hon hittade två. Tur att det fanns i storleken för det var sjukt utplockat ungefär 20 plagg och de flesta var likadana. 




Söndag

Goddag, vaknade för ungefär en-två timmar sedan. Men ni har väl inte glömt att idag ställs alla klockor om till sommartid alltså klockan ställs fram en timme. Känns konstigt med tanke på att det fortfarande ligger snö kvar på marken, men sommar närmar sig med stormsteg, så underbart. Snart ska jag åka till mamma för att byta lite kläder osv, stannar inte där länge eftersom mina syskon har/haft magsjuka eftersom det smittar så lätt. Vad ska ni göra idag? Plugga, vara ute i solen? :)



Får träffa Musse i alla fall, sötnosen.



Frågestund



Var ett tag sedan jag hade frågestund så jag tänkte att jag kunde köra en frågestund, ni har till imorgon på er. Sedan svarar jag inom olika kategorier osv. :)



Toppen fredag

Igår så åt jag på Mongoliska med bästa Linn, det var gott sen var det även roligt att plocka mat för man fick göra sin egen wook osv. Sen fanns det andra wooker, friterad kycklig, räkor och fisk samt musslor och andra saker. Vad jag blev besviken på var efterrätterna, det fanns glass med bara kola sås och frukt. Men för mig är inte frukt efterrätt, det är någonting som man äter mitt på dagen då man är hungrig. Av mig får sen 3 av 5. De båda bufferna gick på 148 kronor, man kunde annars välja på att ta ett buffé. ;)

Efter maten bestämde vi oss för att gå på bio, vi såg Sanctum tror den hette så. Den var sjukt cool gjord, kan rekommendera den, verkligen. Den var lite obehaglig, vill inte säga för mycket. ;) Den var dessutom 3D, eller 3D och 3D det var väl någon 3D effekt 2-3 gånger, inte alls ofta. Tycker det är riktigt dåligt, men ändå går man på 3D ändå. Vi åt även lite godis till det, mums. När jag kom hem väntade Marcus på mig, han ville se Apornas Planet, så det gjorde vi eller jag gjorde de tills jag somnade. Filmen verkade dock bra så får nog se den ikväll ist. Det var jättejättejättejätte söta apor med, mitt favorit djur. I alla fall ett av mina favorit djur. :)




Saturday

Godmorgon alla underbara. Har ni sovit gott? Det har jag tills en granne till Marcus väckte mig med att borra, riktigt irriterande. Nu ska vi göra i ordning frukost sen vill jag ut i det underbara vädret. Idag ska jag även ta och blogga ordentligen eftersom det varit lite glest de senaste dagarna, men idag blir det ändring på det. Vi hörs senare idag, förresten om ni har sol passa på att gå ut och fota, lek eller vad som helst hehe. ;)



Funderar på att köpa sånna här godingar idag.



Mongoliska

Hej, nu är det helg igen. Veckorna går så fort och sommarlovet närmar sig med stormsteg, super skönt ju. ;) Ikväll ska jag träffa min barndoms kompis Linn, vi har beställt bord på Mongoliska vid Centralen. Det ska bli superkul, speciellt att få träffa henne och äta god mat. Har någon av er varit där? :)

Så vi ska väl sitta och prata för det var ett tag sedan jag träffa henne, sen ska jag hem till Marcus som jag lovat. Vi ska se en film och bara mysa, perfekt fredag. Eller vad säger ni? ;)




Fredag den 25e Mars 2011

Godmorgon, jag har inte glömt bort er jag lovar. Men är på väg till skolan just nu och slutar sent idag, runt 16. Jag bloggar så fort jag kommer hem, puss. :)



Glömsk

Hej allihopa, jag hade verkligen för mig att jag bloggade imorse men nej tydligen inte. Jag skriver mer imorgon, ska sova nu. Hoppas ni haft en fin dag, puss och kram. :)



Dålig bloggning

Känner att jag inte har bloggat speciellt bra de senaste dagarna, men just idag har jag faktiskt haft annat för mig. Imorgon har jag också fullt upp hela dagen, ska till doktorn sen ska jag träffa Maria som jag inte träffat på hur länge som helst. Jag umgicks med henne HELA sommaren 2009. Saknar verkligen den tjejen, ska verkligen bli kul att se henne igen, men till helgen ska jag bättre på bloggning och då är det inte något plugg ivägen heller. 

Har precis tagit ett bad, det var väldigt skönt. Men jag klarar inte av den varma ångan, man blir verkligen trött av att sitta där och inte göra någonting, så det blev inte speciellt långt bad för mig idag. Nu ska jag plugga lite inför ett prov som jag har på fredag, företagsekonomi igen. Vi har verkligen prov hela tiden i det ämnet, suck. Men fortfarande bra, för man lär sig verkligen. :) 



En bild från en sommar för ett antal år sedan och nej jag håller inte i påsen för att visa att den är från Homerun, haha. ;) Förresten är jag längst till vänster.



Glömsk

Hej allihopa, hur mår ni idag? Jag mår bra, ska snart packa mina saker och åka till Marcus. Men just nu håller jag på att fixa lite mat till mig, har inte ätit någon lunch idag eftersom jag glömde mitt matkort. Ja det suger att man måste ha matkort, för tänk om man är en väldigt glömsk person eller tex nu till våren då man glömmer matkortet i vinterjackan, som jag råkade göra. Irriterande. :(



Har inga bra bilder så det får bli en gammal bild så länge. :)



Våren är äntligen här

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit helt underbart i natt, skulle kunna sova hela dagen känns det som, men det går ju inte. Solen lyser även in genom små springor i persienerna och det är underbart, man kan ju inte vakna på ett bättre sett? Man kan även höra fåglarna kvittra, våren är äntligen här. Idag slutar jag äntligen tidigt, alla andra onsdagar har jag haft livskunskap och slutat runt fyra-fem, men inte mera. Så det ska bli super skönt. :)




Speed

Har precis övningskört, det gick bra och var väldigt kul. Ska försöka köra så mycket som möjligt nu så jag kan ta körkort runt min födelsedag nu i sommar, men då måste jag verkligen lägga ner mycket tid på att köra och plugga teori, men jag ska försöka så gott jag kan. Nu ska jag nog sätta mig framför TVn och kolla på något bra program, sen ska jag lägga mig tidigt ikväll. Får se om jag kan somna, hoppas det. :) Ska även börja plugga inför ett prov som jag har på fredag, så jag är väl förberedd. ;)



Igår när jag hjälpte Marcus med hans arbete, ser ni vad det är? Den försvann tydligen idag, den som var så fin och passade så bra med hans tema. :(



Dagens facelook





Såhär ser jag ut idag, har inte förändrats så mycket sedan igår. ;)



Tisdag 22 mars 2011

Godmorgon allihopa. Idag hade jag mer än gärna stannat kvar i den varma sängen och få sova någon timme till, är riktigt trött för tillfället. Men idag går jag en kort dag så det är skönt, sen ser det ut att vara underbart väder för det lyser genom perienerna. Det kanske är dags att böja köra med uppdragna persiener så man vaknar lättare, det gör jag när solen lyser in på en. Jag slutar i alla fall runt två idag, så vi hörs vid tre. Ha en toppen fin dag, hoppas alla ni har sol ni också. :)




Teckna

Någonting som jag alltid varit dålig på och som jag ogillar att göra är att teckna, men nu har jag suttit en stund och ritat hår och ett öga. Jag gick in på en blogg där man kan lära sig att tecka när det finns steg för steg bilder där man lär sig utifrån de. Nu har jag suttit och ritat av bilderna, det har helt plötsligt blivigt väldigt roligt. Dock har jag fel papper och penna, men vad gör det när man är nybörjare. Hade nog blivit bättre om jag använt mig av blyerts men i alla fall, här är ett av håren som jag tecknat. Inte speciellt vackra, men jag har lär mig och det är kul. Det är väl de viktigaste? ;) Tänk att man kan vända någonting tråkigt till någonting roligt endast på några bilder och text.



Om ni också vill ta er en titta på bloggen så klicka HÄR. Hon som driver bloggen är grymt duktig.



Dagens facelook





Bilder från igår




Underbart. ♥



Skola, check!

Kom precis hem från skolan, skönt nu var denna måndag avklarad, tiden går så fort när man slutat skolan man hinner knappt komma hem innan man ska sova igen. Nu ska jag i alla fall fixa lite med bloggen sen ska jag hjälpa Marcus att bygga en liten stad, ska bli ganska kul. ;) Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt som vanligt, kanske ska se någon film. Har ni något bra film tips?







Måndag morgon

Godmorgon, det var inte speciellt svårt att gå upp i morse. Men jag är fortfarande trött och vill tillbaka till den varma sängen. Det finns inget värre än måndag mornar, de är verkligen jobbigt speciellt om man ska upp extra tidigt också. Jag hade varit piggare om solen var framme men det är den ju inte, hoppas verkligen den kommer fram idag annars känns det kallt med endast skinnjacka. Nu ska jag göra mig i ordning klart, sen blir det skola. Ha en fin dag, kram. :)



Min favorit på morgonen.



Flickan som lekte med elden

Har precis sett klart andra filmen av Millenium trilogin, har sett den en gång förut men idag var den mycket bättre. Konstigt att det blir så? Aja, jag ska snart gå och sova är riktigt trött, ska gå upp tidigt imorgon så det är lika bra de, eftersom det är skola. Slutar runt tre så vi hörs efter det. Hoppas det blir lika bra väder imorgon, för imorgon ska jag ha skinnjacka. Tog inte med min vinterjacka så jag hoppas vädergudarna är med mig, hehe. ;)




Härlig söndag kväll

Kom hem till pappa för ett tag sedan, övningskörde hit och det gick helt okej. Det är så himla kul att köra samtidigt som det är spännande. Har precis börjat med maten så jag väntar just nu väntar jag på att den ska bli klar. Sen är det ett fullspäckat schema för kvällen, först solsida sedan ska jag duscha, ansiktsmask osv. ska jag se andra delen av Millenium trilogin som börjar 21.00 som går på ettan. Ska även plugga lite. :) Ska ni kolla på någon bra film ikväll?



Gammal bild (har ingenting med inlägget att göra)



Just nu




Underbart.



Underbar dag

Kom precis hem till mamma, hon hämtade upp oss hos Marcus efter hon varit och handlat, vilket var jätteskönt med tanke på att jag hade tusen skolböcker, tack mamma. :) Nu sitter jag och Marcus med varsin bulle men ska snart ut och ta en promenad i den underbara vår värmen. Senare idag ska jag hem till pappa (jag ska övningsköra dit) där det troligtvis bjuds på tårta eftersom hans sambo fyller år idag (?). Vad ska ni hitta på denna fantastiska söndag? :)



Påtal om värme, jag kommer ihåg när jag var liten och åt våfflor ute i solen. Ska nog ta och göra det en varm dag eftersom det är så himla mysigt. :)



20+ i solen

Gud vilket underbart väder, termometern i solen visar över 20 grader, hur underbart är inte det!? Idag vill jag verkligen vara ute hela dagen och bara njuta av den underbara solen. Slänga på mig ett par converse, och skinnjackan och bara vara. Tänk snart är det inte lång tid kvar till man kan gå runt i shorts. Och när det är tillräckligt varmt för att kunna lägga i båten i vattnet och åka runt alla öar i Stockholms skärgård, det är så himla vacker. Det är de bästa som finns! ;)

Det blir bara varmare och varmare för varje dag som går (i princip), det är de jag gillar med våren. Har ni också strålande sol? 



Det är nästan lika varmt i solen som det var när jag var i Teneriffa (haha, okej kanske inte), det var snart ett år sedan jag var där. Saknar det otroligt mycket när jag tänker på det. Och de jag åkte med. :)



Lunchade med Lovisa


Lovisa och jag åt lite mat i stan, var sugen på nudlar med kyckling och cashwenötter så vi gick till ett ställe som jag tidigare ätit på. Det var extra gott eftersom jag verkligen var sugen på det, portionen var riktigt stor man skulle lätt kunna dela på den. :)

Just det, när vi gick på plattan (vi skulle upp mot sergelgatan, tror gatan heter så) men iaf när vi går förbi Burger King kommer en unge ut därifrån och kollar först på ett gäng sen börjar han gå sen går han bredvid mig och slår till mig på ryggen då kollar jag såklart på honom då kollar han typ på mig, så jag gick undan (blev nästan rädd för honom, blir så chokad över vad det finns för människor egentligen) sen gör han så mot några andra också, dock vet jag inte om han slog till de men han gick runt och slog i luften. Man ba vart är din morsa? Han var typ 11 år, hon gick tydligen bakom honom sen gick hon till honom. Hoppas verkligen hon sa till honom att man inte gör så.



Dagens outfit + facelook



Böt dock tjocktröja.





Nu: påväg till stan

Nu är jag på väg till stan, var tvungen att åka hem och hämta min halsduk. ;)



19onde Mars 2011

Godmorgon, det är redan lördag jag önskar fredagarna var längre de går alltid så fort. Jag ska i alla fall träffa Lovisa idag, vi ska ses i Centrum och göra någonting. Var ett tag sedan jag träffa henne så det ska bli skoj, efter det vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. ;) Så nu ska jag upp och fixa mig, vad ska ni göra idag? 



Hoppas det blir såhär varmt idag (gammal bild).



Det perfekta fredags godiset



Jag kan proppa i mig en hel ananas själv, okej det är inte speciellt svårt eftersom det är så sjukt gott dessutom är det nyttigt. Lärde mig äta det för inte så jätte länge sedan, nu är det min favorit delat med jordgubbar, hallon, smultron, rabarber och blåbär, mums. Jag gillar i princip alla frukter så himla gott. :D



Dagens outfit



Körde på ljusa färger idag, trodde att våren var här åtminstonde påväg.



Äntligen helg

Fyfan för snö säger jag bara, men nu räcker det faktiskt. Det har varit snö sedan oktober (?) räcker det inte snart eller, nej tydligen inte. Aja det är helg i alla fall och det känns bra då slipper man gå i snön till skolan i alla fall. Denna dag har verkligen varit tung för mig, det funkade att ha tre prov men det är riktigt jobbigt och det tar verkligen på ens krafter. Känner har börjat få lite ont i huvudet och känner mig lite irriterad, men ska lägga ta en liten tupplur och ta det lugnt och se om det blir bättre. Hur har eran skoldag varit? :)



Nu är det jul igen?



Jobbig dag

Godmorgon, vill bara att den här dagen ska gå fort eftersom jag har tre prov/uppsatser idag dessutom på varje lektion, så när jag har slutat kommer det vara väldigt skönt. Slutar dessutom runt fyra idag, inte världens bästa dag direkt. Men snart är det helg så det är skönt, ska läsa igenom lite saker nu innan jag går till skolan. Ha en din dag, kram. :)




Underbara du!



På facebook så finns det statuser där det står att man ska gilla en annans status så ska den skriva betyg på utseendet osv i IG, G, VG och MVG. Jag gillade min lillebrors status och denna tillbaka, visst det är bara ord men det betyder så mycket att få den av just honom. Han är så speciell för mig jag älskar verkligen honom min fina lillebror, han är bäst! ♥



Bye Winter



Tog en bild när jag väntade på bussen, snart är all snö borta inte mycket kvar nu. Lycka! :)



Känner mig duktig

Så, nu har jag pluggat lite i alla fall. Men känner att det börjar bli dags för lite lunch, ja så får det blir. Sen ska jag ringa pappa och få hjälp med en sak. Sen hoppas jag tiden går fort så jag kan åka hem till Marcus, hatar att vänta på någonting som jag ska göra för då kan jag inte koppla av försen jag har gjort det jag ska göra, jobbigt men sant. Tänk jag har inte ätit något godis/chips/glass sen i söndag, snacka om att jag är stolt. Har nog aldrig förut klarat mig så länge utan godis, men imorgon får jag äta för då är det fredag och helg, längtar. :)



Detta känns väldigt lockande, mums...





Ledig dag idag

Godmorgon, skönt att få vara ledig. Idag ska jag i och för sig pluggat rejält men ändå skönt att få vara hemma. Sen ska jag till Marcus och "fira" våra 11 månader tillsammans. Tror nog att vi ska kolla på en bra film och mysa utan godis som vi istället ersätter med lite frukt. Vad ska ni göra idag? Gå i skolan? Träna? :) 



Marcus gav mig detta chips förut (format som ett hjärta) så söt han är. :)



Tips?

Det har inte blivit så mycket bloggning idag för min del, men tyvärr så går skolan före. Jag ska fortsätta plugga nu har tagit en liten paus så passar på att blogga, eftersom jag är ledig imorgon har jag hela dagen på mig också. Ska passa på att plugga när Marcus är i skolan eftersom vi har 11 månader imorgon vill jag inte sitta och plugga på kvällen för då vill jag vara med min älskling (fast då måste jag plugga flitigt på förmiddagen). Har något tips på vad man kan göra, något enkelt. Jag vill spara restaurang besökt tills våran ett års dag, det är dessutom på påsklovet. Blir superglad om ni kommer med några tips.




Äntligen hemma

Äntligen hemma! Så skönt att få komma hem efter en lång skoldag och bara få sätta sig ner och ta det lugnt. Ska hjälpa mamma med maten vi ska göra en jätte god soppa och till det ska vi göra vitlöksbröd, sjukt gott. Har älskat soppa sedan jag var liten. Just det, imorgon har jag och Marcus 11 månader tiden går verkligen fort nu för tiden det känns som tiden endast går åt till att vara i skolan, för när man kommer hem hinner man knapp göra någonting förutom att plugga (eftersom tiden går långsamt då). Och helgerna bara springer iväg, men bra det för snart är sommarlovet här och jag kan säga att jag aldrig längtat så mycket efter ett lov. :) Nu måste jag gå och hjälpa mamma.




Två underbara bilder på Musse för något år sedan, love.



Fortfarande kvar i skolan

Sitter fortfarande i skolan på lektion, hoppas på att sluta snart. Vi hörs så fort jag kommer hem, kram. :)



Lång dag i skolan

Godmorgon, skönt det har varit att få sova. Men det är inte lika skönt att ett alarm ligger och låter hela tiden det är riktigt irriterande, speciellt när man hör samma signal hela tiden. Aja, idag slutar jag sent (runt fyra-fem) så bloggen kommer lida lite på förmiddagen men det kommer jag ordna upp på eftermiddagen. ;) Nu ska jag börja göra mig i ordning för den långa dagen i skolan, förresten det är underbart väder ute igen (det gör att jag orkar mer) vilket är super bra. :)



Tog denna bild för ungefär två månader sedan, kändes som det vore igår.



Det gör så ont i hjärtat

Det är de värsta jag sätt, klarade av 5 sekunder sen kom tårarna. Jag ska ALDRIG köpa äkta päls, finns inga ord för hur hemsk detta är. Skulle göra vad som helst för att rädda alla oskyldiga djur. Varför gör de såhär? De kommer aldrig ge ett bra svar, fan! :(

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp <--- videoklippet.



Bloggsvar vinnaren

Jag har helt glömt bort att dra vinnaren i bloggsvar tävlingen, men det var en som påminde mig så jag skrev ner de tävlandes namn på lapparna så fick Marcus dra en vinnare och han drog Cornelia. Så nu har jag skickat en inbjudan till dig via mail. Eftersom jag har två inbjudningar kvar så kanske det kommer fler tävlingar. Håll utkik i bloggen och grattis till vinnaren, kram. 




Hard work, work

Skönt att ha alla samtalen klara och ligga steget före, har precis ätit en god middag och har även tagit en promenad till mataffären har även hunnit sova en stund samt kolla lite på Bee Movie, en super söt film som handlar om ett bi. Nu ska jag ta fram skolböckerna och börja plugga, har tre "stora" uppgifter/prov på fredag på ALLA lektioner så känner att jag behöver plugga. Trist men ett måste, vi hörs om en stund. 

Vad har ni gjort för kul idag då? :)




I viktiga samtal

Kom precis hem till mamma. Och fick nyss höra av Erik att han sprungit hem från skolan för att jag skulle vara hemma men så var jag inte det, så söt! Nu måste jag ringa några viktiga samtal bloggar mer strax.




På tal om samtal så har mitt mobilskal som jag beställde gott sönder, tror ni man kan gå till butiken för att laga/fixa den eftersom jag inte alls hade den länge.



Jobbigt att slita sig

Godmorgon, fy idag vart det riktigt svårt att slita sig från sängen men jag är upp nu i alla fall och ska snart börja klä på mig. Slutar tidigt idag, så vi hörs så fort jag har tillgång till en dator. Ha en fin dag (hoppas det är tillräckligt varmt så jag kan använda min skinnjacka) kram. :)



Idag får jag träna Musse, har saknat henne så.



Dieter släng er i väggen!

Det har varit en himla massa prat om dieter, viktnedgång osv. Själv äter jag onyttiga saker i princip varje dag, jag får ångest men äter ändå för det är ju så himla gott. Men nu har inte jag ätit onyttigt på två dagar (!) det är väldigt bra för att vara mig och jag känner mig inte direkt sugen på något sött heller (inte för tillfället i alla fall). Jag dricker inte läsk för jag anser att det är skit rent ut sagt och jag har inte druckit det på ett bra tag och jag klarar mig fint utan det. ;)

Jag ska sluta äta godis på vardagar och istället äta på helgerna dvs fredagar och lördagar. Detta gör jag inte för någon annans skull eller för att göra det bara för att alla andra gör det jag gör det för mig egen skull, jag vill leva ett sunt liv eftersom jag själv anser att jag mår mycket bättre då. Sen är jag himla dålig på att äta frukost, vilket är det viktigaste målet på dagen. Jag ska ta tag i det och börja äta fastän det är skit jobbigt. Sen ska jag testa gymma i en månad för att komma igång med träningen igen (om jag går dit flitigt så ska jag köpa gymkort), bara för något år sedan tränade jag 3-4 gånger i veckan och nu tränar jag noll. Snacka om att min kropp har blivit toltalt omställd. Jag får se hur det går men jag ska faktiskt kämpa den här gången och hålla mig borta från det jag tycker är skit. Glöm inte att detta är vad jag tycker jag säger inte att alla ska va så. :) 

Just det när jag ändå är igång med detta snack kan jag säga en sak, det spelar ingen roll vad du väger för det är spegeln som är vågen. Du kan väga 80 kg vara 165 cm lång och jättemuskulös, varför ska alltid vikten spela någon roll? Det är bara en siffra som folk hakar upp sig på. Jag vet att det är svårt att vara tonåring idag men var stolt över din kropp, DU är unik. Sen har alla olika benstomar/kroppsbyggnader.

Träna, äta rätt, sova, plugga, umgås med familj, vänner och pojkvän ja det skulle vara perfekt!



Men helt ärligt, vad ser godast ut? Själv tycker jag frukten. Säkert någon som tycker maten, alla är vi olika och det är bra tycker jag. :)



Promenad ute i kylan

Kom precis in efter 1 timmes lång promenad, visserligen var det kallt men det var riktigt skönt att få gå ut och gå. Nu ska jag sätta mig framför TVn och kolla på Gynnekologen i Askim, såg den när den gick på TV för något år sedan och nu är den tillbaka så jag har fortsatt att kolla lite (har dock missat några avsnitt). ;)




Jag och Marcus delade på pizzan, det var riktigt gott. Mums!



Full fart

Så nu verkar internet vilja sammarbeta, jag är i alla fall hos Marcus nu vi ska snart äta hemma gjord pizza, mums. Sen ska vi ut i det (kalla) friska vädret, det var riktigt kallt nu när jag skulle åka hem fastän det var plus gradet, längtar tills sommar värmen kommer hit. Jag som ville ha min vårjacka idag, men det var för kallt helt enkelt. :(

Idag har jag hunnit med en massa saker, jag har gått till tandläkaren, varit i skolan, jobbat, fixat material (facit) så jag kan plugga till feb provet som jag har på fredag och nu ska jag strax äta, det har helt enkelt varit full rulle. Gick även upp riktigt tidigt idag, tror det var runt halv sju (tidigt för mig när jag är hos Marcus). Så det ska blir riktigt skönt att få lägga sig i sängen sen. Hur har eran dag varit? :)



Min skinnjacka har än inte kommit till användning, hoppas det blir snart.





På väg till Marcus

Slutade precis så är på väg hem till Marcus, det är svin kallt om fingrarna så det är väldigt svårt att skriva. Vi hörs så fort jag är framme, kram.



Välkommen underbara vår!

Hej folket, vilket underbart väder Stockholm bjuder på idag. :) Jag har precis slutat och sitter för tillfället i biblioteket och pluggar företagsekonomi men jag ska snart bege mig till jobbet. Nu måste jag verkligen plugga så jag lär mig detta, men vill hellre ut i det fina vädret, det får vänta. Vi hörs när jag slutat, puss och kram.



Mot tandläkaren

Godmorgon bloggen, jag är redan vaken, tidigt va? Jag ska nämligen till tandläkaren klockan åtta för att byta ut mina "ringar", de kan nämligen bli missfärgade och det har de blivit också inte speciellt trevligt. Men det känns bra att få de utbytta så jag slipper tänka på det. Senare idag ska jag jobba, så jag kommer inte kunna blogga på i princip hela dagen men ska försöka mobil blogga lite. Kommer till Marcus runt fem skulle jag tro så vi hörs runt fem helt enkelt. Nu måste jag börja fixa mig, jag har en tid att passa. Ha en fin dag, kram. :)



"Gammal" bild, då man kunde ha skinnjackan. :)



Män som hatar kvinnor VS Bröllopsfotografen

Ikväll är det ingen Wallander, den har slutat gå nu. :( Istället går det Män som hatar kvinnor (på 1:an) och Bröllopsfotografen (på 4:an), har redan sett båda filmerna men kan inte bestämma mig för vilken av de jag ska se ikväll, båda börjar 21.00 så det går ju inte direkt att "hoppa" mellan de eftersom 1:an inte har någon reklam. Ska ni se någon av dessa filmer? :)




Mini-spa

Avslutar denna vecka med att ta ett långt varmt bad. Ska ha ett eget litet spa med hårinpackning och ansiktsmask ska bli så skönt! Det är man värd efter en sån här vecka. ;)




Skinnjackan fram!

Har faktiskt hunnit göra massor denna morgon. Jag har bla pluggat (söndags-plugg) och bloggat, fortsatt med saken som jag på började igår. Snart ska jag väcka Marcus med frukost på sängen, sen ska vi bege oss hem till honom! Men innan dess ska jag plocka fram mina vår jackor som jag längtat så mycket efter, känner verkligen för att sätta på mig skinnjackan idag trots att det endast är 3 plus grader. Nu ska jag springa ut i förrådet och leta efter de, lycka! :)




Söndag

Godmorgon! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, förkylning och hostan verkar ha lagt sig så det känns skönt. Vaknade för ungefär tio minuter sedan för att någons LARM ringde, skit irriterande! Fast skönt att vara uppe. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, vädret är inte speciellt fint heller så får se, nu ska jag äta frukost och fortsätta med en sak som jag började på igår. ;)





Vem vinner?

Jag tycker faktiskt ALLA bidrag är bra, men har fortfarande några favorier. Vi får se hur det slutar. Vem/vilka håller ni på? :)

Update: Eric Saade vann en av mina favoriter som jag tidigare nämt så jag är glad för att skicka han till Tyskland. Dock så var det strul med röstningen, igen... Det gick tydligen inte att rösta på endel bla The Moniker, det kom inte fram singlarer osv. Skulle vara surt om det skulle varit det avgörande. (Först så måste han ju kvala sig in i Eurovision Song Contest)




Final i Melodifestivalen



Han är en av de som jag hejar på ikväll. :) Jag håller även på Eric Saade och Danny. Men egentligen spelar det ingen roll vem som vinner men skulle blir gladast om någon av dessa skulle vinna.



H-E-M-L-I-G-T

Gissa vad jag håller på med? ;)




En riktig vårdag

Har ni sett vilket underbart väder det är idag? Jag blir alldeles lycklig, det känns som våren verkligen är på väg nu vilket betyder att det inte alls är långt kvar till sommaren. Få slänga bort vinterjackan, sätta på sig vårjackan, kunna använda converse, ha shorts utan att frysa känns underbart. Har aldrig längtat såhär mycket förut. Idag vill jag köpa jordgubbar (det finns faktiskt att köpa) ta fram en stol och sätta mig på verandan och bara njuta av solen.



Detta gör mig lycklig! :D



Lördags morgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa, det var riktigt skönt att få sova ut idag. Vaknade faktiskt bara för tio minuter sedan. Igår vart en lugnt kväll framför TVn vi kollade på bla. 101 sätt att åka ur en gameshow, Let's Dance och Dawn of the dead men jag somnade när vi såg den hehe. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen det är ju final så det ska jag superspännande. Själv har jag ingen aning om vem som går vidare men jag tror Danny, Eric Saade, The Moniker kanske? :) Det roligaste tycker jag nästa är när man får se poäng utdelningen haha. ;) Ska någon av er se melodifestivalen ikväll? 




Kladdkaka

Har precis stoppat i kladdkakan i ugnen, smeten var riktigt god undrar hur kakan kommer smaka, mums! :D




Tsunami i Japan

Ni kanske har hört att det har varit en Tsunami i Japan, det känns helt sjukt att alla stackars människor som bor där alla turister och djur som är där blivit drabbade men alla som klarat sig undan från den måste vara lyckligt lottade. Den senaste omtalade tsunamin var i Thailand 2004 då flera tusentals dog. Jag kan inte sätta mig in i tanken om någon av mina närstående skulle vara drabbad/inblandad i en tsunami och jag kan alltså inte förstå för er där ute som varit med om detta men jag kan genom att skriva på bloggen visa att jag bryr mig och tänker på det som hänt. 




Den omtalade jackan



Här är den underbara jackan som jag talat så mycket om. Igår bytte jag ut den från svart till blå. Den blåa färgen är mycket roligare (finare) men den svarta är enklare att matcha, kanske ska köpa den svarta ändå? Det är ju aldrig fel att ha två jackor med tanke på att priset var grymt. ;) Vad tycker ni?



Skräckfilms maraton?

Så nu har jag slutat, kom precis hem till Marcus och för tillfället sitter jag och tittar på tv och bara tar det lugnt. Min förkylning vill inte ge sig verkar det som, har ni några tips som kan bota den? Det enda jag vet är att man ska vila och det gör jag i princip hela tiden, ska man kanske äta frukt också? Får kolla upp det, för det är verkligen jobbigt med förkylning osv. 

Har ni några planer inför ikväll då? Själv ska jag som sagt ta det lugnt som vanligt känns det som, ska kolla på någon bra film och bara mysa med något nyttigt/gott. Har ni några bra tips på skräckfilmer? Jag är väldigt taggad på att ha skräckfilms maraton med massor av rysare. Får se vad jag hittar på ikväll, men just nu lutar det åt en skräckfilms maraton.



Detta är en av alla skräckfilmer jag sett, dock var den inte speciellt läskig mest äcklig.



Slutar snart

Slutar om en timme, en riktigt seg dag vill jag säga. Vi hörs snart, kram. :)



Fredag den 11e Mars 2011

Godmorgon! Vaknade för snart en timme sedan, gick upp i tid för att jag skulle hinna blogga. :) Eftersom jag slutar runt fyra idag så kommer jag inte blogga någonting på förmiddagens så jag passar på nu helt enkelt. I alla fall nog om det, nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till skolan. Idag är det fredag! Hur underbart är inte det? Jag vill bara att dagen ska gå fort (i alla fall engelska lektionen) hehe, för vi hade en läxa som jag inte fattade någonting av det stod superotydligt i boken men jag har i alla fall försökt och det är bra. Usch vad tråkigt att jag pratar om skolan hela tiden. Nej nu måste jag gå och fixa mig, vi hörs runt fem! Ha en super fin dag allesamman, puss och kram. :)


Man börjar se marken igen och det är så himla härligt.



Saknar det

Kom precis hem från bion. Själv tycker jag den var sådär, men det var väldigt många bra skådespelare som man känner igen tex Henrik Dorsin som spelar Ove Sundberg i Solsidan, Allan Svensson känd från SvenssonSvensson filmen och massa andra. Det var riktigt kul att se en film med så många som man känner igen, annars vet jag inte riktigt vad jag tyckt om filmen. Nog om det, nu måste jag fortsätta att plugga engelska men innan det ska jag ta mig en nattmacka, är väldigt hungrig. (Åt faktiskt ingenting på bion, länge sedan man skippade godis osv.) Vad har ni fina läsare gjort ikväll? Varit hemma och tagit det lugnt, pluggat kanske? :)

Påtal om ingenting så saknar jag min gamla hårfärg riktigt mycket, ångrar verkligen att jag färgade håret från första början. Det förstörde verkligen allt, nu ska jag låt det växa ut och få min normala som jag har. Dock har jag fått mörkare eftersom håret blir mörkare när man färgar, det suger. :(



Min naturliga hårfärg, kortet är taget för snart två år sedan.





Torsdags bio

Sitter och pluggar engelska (har för tillfället en liten kort brake!). Efter jag pluggat ska jag iväg på bio med Marcus och pappa, vi ska se Åsa-Nisse den verkar super rolig så det ska bli mysigt. :) Någon av er som har sett den? Eftersom jag är medlem i bioklubben så har jag en gratis bio som jag kan gå på, perfekt tillfälle att använda den på. Om ni inte är medlemmar så är det supersmart att vara det, man samlar poäng vilket leder till att man får "gratis" bio biljetter, menyer osv. Dessutom är det gratis, jaja nog om det nu måste jag plugga. :)




Lärorik teater

Hej igen! Äntligen hemma och imorgon är det helg, känns underbart! Var förbi en sväng i Forum för att byta ut min jacka till en blå istället dels för att det är en roligare färg och för att Marcus tycker jag passar bättre i det. ;) Nu ska jag ta det lugnt och plugga lite, känns som det var ett tag sedan med tanke på att det var lov förra veckan. 

Igår var ju jag som sagt och såg teater på Stockholms stadsteater, jag hade till en början inte alls höga förväntningar eftersom jag tycker Shakespear inte är speciellt intressant, men sen fick jag redan på endel "kända" skådespelare som skulle vara med, då tyckte jag att det skulle kul och fick även ganska höga förväntningar. Teatern tycker jag var riktigt bra och skådespelarna var super (faktiskt några av mina favoriter) så det gjorde det riktigt bra, roligt och intressant! Jag lärde mig mycket av den också, tummen upp för det. :D






Torsdag

Godmorgon mina söta läsare! Hur mår ni denna härliga morgon? Själv mår jag toppen förutom att mitt öga är rött, hoppas det lägger sig snart. Annars då, snart blir det skolan börjar klockan tio men har varit vaken sen åtta, väldigt tidigt för att vara mig men det är fortfarande skönt att komma upp i tid och bara ta det lugnt, med tanke på att jag bara har 10 minuter till skolan. Idag slutar jag runt tre, direkt efter det ska jag hem till pappa eller först måste jag förbi Forum för att kolla om det har jackan jag ville ha finns i blå (köpte den svarta igår). Nej nu ska jag börja göra i ordning mig, vi hörs efter skolan. Ha en fin dag, kram! :D



På tal om ingenting, ni kanske känner igen den här bilden? Jag är nämligen jätte sugen på denna maträtt som jag fortfarande inte har ätit sedan jag var där senast och det var ett tag sedan, hoppas jag har vägarna förbi snart.



Trettondags afton

Är äntligen hemma hos Marcus, en lång skol dag samt teater och en massa kommunalt åkande ska det bli underbart att få lägga sig i sängen. Teatern jag såg handlade om Shakespear och var väldigt rolig och bra tycker jag med en massa bra skådespelare bla Peter Haber från Beck, Pia Johansson från Göta Kanal 2. Åter igen förlåt för det dåliga bloggandet men lovar att jag ska bättre mig imorgon, för nu blir det film - Social Network. Någon som sett den?




Teater

Hej. Är på väg in till stan för att se teater med klassen. Den slutar runt nio så kommer inte blogga försen jag är hos Marcus, förlåt för den dåliga uppdateringen. :( Men nu vet ni varför.



Sånt är livet

Goddag, sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Har haft 2,5 håltimmar, hade ingen svenska. Aja sånt är livet. ;) Slutar runt 16.00 så vi hörs efter det, kram!



Är våren äntligen här!?

Tar tillbaka mitt godnatt, måste fråga en sak innan jag går och lägger mig. Idag såg jag tre svanar flyga över bussen som jag satt i, de påminner verkligen mig om våren och sommaren. Betyder det att den är här? :) Solen är framme, det är plus grader, snön smälter bort och fåglararna kvittrar = vårtecken. 

Godnatt och sov så gott, kram. :)



Socker



Marcus och jag körde en "lek" när vi skulle äta våra munkar. Den som inte slickade sig runt munnen efter att ha ätit upp hela munken vann. Jag förlorade direkt, haha! Fräscha bilder förresen ser ju helt blodiga ut (i alla fall Marcus som är längst ner) och min har röda sår. Ser dock inte ut så i verkligheten, bilden ljuger lite.Eller okej jag har bet lite på min läpp. Måste sluta med det, brukar ni också bita er sådär på läppen? Härligt samtalsämne. ;) Godnatt förresten.



Semlor, inte min favorit!

Är jag en den enda som inte tycker om semlor? Det var därför jag köpte en muffins och munk, Marcus gillar inte heller semlor så han fick också muffins och munk. Har aldrig gillat semlor, brödet och grädden är okej men jag gillar inte mandelmassan så jag skippar semlan helt. :)




Fettisdagen

Köpte med mig lite godsaker hem till Marcus, det är ju trots allt fettisdagen! ;) 




Sommarskor



Här är mina favoriter från H&Ms skor, tycker de börjar få in jättefina skor, dessa ligger runt 100-400 kronor. Utmärkta skor nu till sommaren, själv vill jag ha alla fem. :)



Fram och tillbaka

Hej! Har landat hemma hos pappa nu, men ska strax iväg igen men ska först stoppa i mig lite mat. Ska nämligen iväg på en mässa en sväng sen ska jag direkt hem till Marcus. Förkylning verkar lägga sig nu också känns jätte skönt och solen är framme kan det bli mycket bättre!? Måste springa och kolla till maten nu, jag skriver när jag kommer till Marcus igen om inte tidigare idag, bloggen kommer få lida lite idag men ska försöka uppdatera så bra jag kan, ha en fortsatt fin dag. :)



Gammal bild från våran/sommaren -09 om jag inte minns fel.



Ansiktsmask


Hade en liten spa kväll igår med hårinpackning, ansiktsmask osv. Man känner sig så fräsh efteråt, ska nog börja ha det varje söndag. Eftersom man ska ha hårinpackning en gång i veckan (började igår, söndag) och man ska ha ansiktsmask en gång i veckan (vilket jag också hade igår). Sen är det ju en bra avslutning på veckan när man kanske känner sig lite trött/ofräsh och vill pyssla om sig själv! :D



Ullared

Sitter och kollar på Ullared, blir jätte sugen på att åka dit och fynda en massa nödvändiga varor. Tänk vad underbart att fylla flera påsar för under 500- lappen. Dock är det lite svårt att åka dit om man inte har körkort eller tar med sig förälder eller någon med körkort. Kanske mamma eller pappa vill åka dit, skulle vara riktit kul att åka med någon av de, umgås med sina fina och få shoppa och äta. Hur härlig låter inte det? Har någon av er varit där? I så fall när ska man åka dit? Kan tänka mig att det är propp fullt en regning sommardag, ska kolla lite närmare på allt det där. Är super taggad, skulle verkligen vara riktigt kul. :D Kanske ett "mål" att göra i sommar?



Ni ser ju själv, det ligger väldigt "off".



Sova middag

Somnade en stund i sängen, vilket var skönt men vaknade inte upp lika skönt dock, hostandes så att tårarna rinner. Kan inte allt bara gå över så jag är frisk, förkylning ska att vara så lång varit, tycker inte ni också det? :( Nu ska jag gå och köpa mat i centrum, älskar att få välja mat helt själv. Vi hörs efter jag ätit, kram på er.


På tal om mat kolla vem som var i skafferiet.



Kérastase - hårinpackning




Skolan börjar igen

Hej! Skolan är igång och det känns relativt segt hade gärna haft ett lov till nu när jag verkligen tänker efter, finns inget jobbigare än att börja skolan efter ett härligt lov. Nog om det, senare ikväll ska jag kolla på hockey med Marcus och hans familj (?) ska bli skoj hoppas jag hehe, men nu ska jag bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande känner mig lite krasslig. :(



Så vacker!



Wallander - Prästen

Nu blir det Wallander, perfekt avslutning på en söndag eller vad säger ni?




Städat rum


Var verkligen tvungen att städa, blir riktigt stressad när mitt rum är stökigt men visst blev det fräsht och fint? ;) Känns alltid så efter man städat.



Övningskör

Nu är det övningsköra som står på schemat!




Märkligt!

Var en snabb sväng till centrum och köpte hårinpackning, visar er det senare. Testade även jackan igen på H&M, passade även på att fråga en som jobbade där om det var 50% på jackan eftersom det verkar vara det ute i endel andra butiker och på internet, men nej enligt henne var det inte de. Nåja, så jag gick in på H&Ms hemsida och kollade igen där kunde man tydligt se att det var halva priset. Men samtidigt förstår jag inte att det är fullpris i just den butiken och halva priset på internet, hmm jätte konstigt tycker jag!?



Halva priset på internet i alla fall, såg även att en tjej hade köpt jackan i butik för halva priset.



Söndags ångest?

Godmorgon folket! Idag är det söndag vilket betyder att det är skola imorgon för min del. Lovet har verkligen gått jättefort, men jag skulle kunna väntat med att få sportlov (kändes som jag precis haft lov innan det) kanske haft två veckor påsklov istället det skulle ju vara super. Nog om det, idag ska jag till pappa jag även förbi Forum en sväng för att kolla på jackan som jag kollade på igår, ska testa igen (den är ju så fin så jag vill ha den, hehe) sen ska jag kolla på hårinpackning det behöver jag verkligen. Vad ska ni hitta på idag? :)



Blev jättesugen på att grilla, det är bland det bästa med sommaren! Åh det finns så mycket bra med sommaren. Du är så välkommen! Jag saknar verkligen dig.



Gott till ikväll




Var en sväng till affären och köpte lite gott till ikväll. Bären ska jag ha till min smoothie så fräsht och nyttigt sen lite onyttigt blev det också, dock var cheese ballsen inte goda denna gång (de har verkligen olika smak varje gång, de var så äckliga så jag skippar faktiskt de) de var hårda, blä. Blev även marianne, nog en av de godaste chokladerna i världen. Mums, den smakar i alla fall lika gott varje gång, tur de för då behöver jag aldrig bli besviken. ;)



Melodifestivalen andra chansen

Nu blir det Melodifestivalen och andra chansen, undrar vilka som går vidare? Vilka tror ni? :) Jag tror att Love Generation eller Loreen sen kanske Shirley eller The Moniker går vidare, vi får se helt enkelt. Men det är någon av de jag hoppas på.



Update: The Moniker gick vidare, han var ju en av de jag hoppades på. Känns bra, gillar hans låt den är riktigt ball och man blir glad.



Ny leksak



Musse leker med sin nya leksak, så fin! ♥



Ej på shopping humör

Tog en sväng till Centrum för att kolla på lite kläder, hittade en massa fint men ingenting som passade mig. Hittade även en superfin jacka som jag länge kollat på men den passade inte heller mig kände jag, dock var det inte den färgen som jag kollat på, men i alla fall. Kände inte för att köpa någonting så valde att gå tillbaka till Marcus för att lägga mig ner och vila. Så nu ska jag lägga mig ner och kolla på någon bra film, behöver verkligen all vila jag kan få så jag blir frisk snart men samtidigt som jag vill vila klarar jag inte av att sitta still det gör mig bara irriterad så jag måste upp och springa ibland vilket inte är bra för mig, suck. :(




Lördag den 5e Mars 2011

Godmorgon mina underbara läsare! Fy vad jag avskyr att vara förkyld och nyligen ha satt in en tandställning, inte en bra kombination. Kan inte andas genom näsan när jag sover vilket gör att jag på något sett känner mig "instängd" , det är riktigt jobbigt. :( Men det går snart över hoppas jag. Kanske hjälper om jag får lite frisk luft, ska dock inte ta en promenad eftersom jag senast fick ont i halsen. Bara sitta på en bänk i solen och se när all snö smälter bort, åh det låter riktigt härligt. :)




Bikini

Kunde inte bestämma mig så jag beställde båda! :)




Just nu:



Kollar julkalendern! ;)



Fredag den 4e Mars 2011

Känner mig fortfarande hängig, så typiskt att bli sjuk nu på lovet i och för sig är det slut snart. :( Gick i alla fall en sväng till centrum för att testa en bikini, köpte även en muffins och wienerbröd som jag ska ha till ikväll, riktigt gott! Nu ska jag fortsätta kolla på Pelle Svanslös och hoppas på att jag kommer må bättre snart genom mitt vilande.




Usch å fy å blä!

Godmorgon! Usch vilken natt, jag hatar att vara sjuk, ha tandställningen och känna att man inte får någon plats i sängen. Hoppas ni har sovit gott i alla fall. :) Känner mig ganska slut och irriterad, ska försöka liva upp mig lite. Ska strax åka till centrum och kolla lite kläder, kanske blir lite gladare då. Orkar inte blogga mer just nu i alla fall så vi hörs senare idag, kram. 




Beslutsångest!

Vilken färg ska jag välja!? Hjälp mig att välja färg. :)








Pelle Svanslös

Det var nog den jobbigaste promenaden som jag gått på, inte för att den var jobbig fysiskt utan mer psykiskt jag håller på att bli sjuk, troligvis har lillebrorsan smittat mig med hans hosta så jag fick jätte ont i halsen så jag vände. Nu har jag krypit ner i sängen för att kolla på Pelle Svanslös - Julkalendern en av de bästa tycker jag, var ett tag sedan jag såg den så ska bli roligt. :D




Lång promenad

Orkar inte sitta inne längre så jag ska gå ut och ta en lång promenad, vädret är hur fint som helst, jag mår bara dåligt och blir oerhört stressad av att sitta inne. Passa på att gå ut ni med och få frisk luft och framför allt lite sol, den är ju knappt framme på 3 månader men nu vågar den sig fram, känns underbart! Blir så glad utav att vara ute i solen. :D



All snö håller på att försvinna och det känns riktigt bra.



Längdskidåkning

Sitter och tittar på skid vm, tycker det är riktigt intressant eftersom Sverige är så duktiga på skidor! Jag blir riktigt sugen själv på att ta på mig längskidorna och åka ut i spåren. Jag tycker det är super kul men ganska svårt att hålla balansen på de smala skidorna, haha. Testade mammas förut och det var inte så lätt, jag har själv ett par egna men de är mycket bredare. Kanske tar mig ut i spåren idag när det är så fint väder, bara inte alla snö smälter bort vi får se! :)




Torsdag den 3e Mars 2011

Godmorgon, igår blev jag väkt runt 2 och kunde inte somna om typ ungefär 2 timmar. Det var ganska jobbigt med tanke på att min tandställning är riktigt jobbig nu de första dagarna (har faktiskt inte vaknat av den) och sover gärna utan att vakna för jag har så svårt att somna med smärta i kroppen. I alla fall, vaknade runt nio fattar inte varför jag inte sover längre och speciellt nu när jag endast sovit 7 timmar!? Min kropp verkar ha en rutin med att vakna klockan nio varje dag då jag lägger mig tidigare än tolv. Hmm, men jag är hellre vaken tidigt än sover bort hela dagen. 

Just det igår kväll åt jag ganska mycket för mina tänder "kliar" så då vill jag äta för att få bort det, skit jobbigt. Vill egentligen inte äta något men känns som jag måste för jag får panik på tänderna annars, haha. Hoppas verkligen det går över snart, för nu ligger jag och pressar ihop tänderna för att få bort det jobbiga. Blää, det suger. :( Sen har jag börjat hosta också, min lillebror verkar ha smittat mig, typiskt!






Skit

Kan inte sova, tandställning är min ovän också för den delen. Vill slita ut s*iten. :(



Haklapp?

Känner att jag behöver en haklapp så mycket som jag smular, hela min tröja är full av smulor eftersom jag endast kan tugga med tänder längst in så hälften kommer på tröjan, haha. Röra på mig orkar jag inte heller eftersom jag ligger i soffan och katten ligger i famnen på mig och är lugn för en gångs skull, så smulorna får ligga kvar på tröjan min, usch. :)



En bild från våren/sommaren -09.



Dagens outfit



Kändes som det var ett bra tag sedan! ;)



Alltid är det något som strular!



Ja vad ska man säga? Förvånad? Nej!



Sjuka drömmar

Godmorgon. Har ni sovit gott? Det har jag i alla fall, drömde att jag åkte till Turiket och träffade massa kompisar där sen så blev det typ en mardröm. Det var en som hade snott mitt Tomas Sabo armband, det kan bli svin dyra om man har många berlocker på de, men jag fick tillbaka de för det var en som sa att han hittade det och ja ba åh du ska få pengar (hittelön) för att du hittade det och sen förklarade jag att det kostar så mycket pengar. Han som sa att han "hittade" mitt armband var tjuven så han kom tillbaka och snodde det igen, haha. Drömmar är verkligen sjuka ibland. Nu ska jag äta frukost och ta några alvedon. :)



Tänk bara hur mycket det här armbandet skulle kosta, minst 10- 15000 kronor, sjukt!



Frukt smoothie

Marcus har precis gjort en frukt smoothie till mig den var riktigt fräscht och svalkande för munnen, eftersom tågrälsen (tandställningen) skaver mot min kind får jag sår i munnen vilket är riktigt jobbigt. :(




Mat shopping

Marcus och jag tog en sväng till Forum Nacka och Täby Centrum, det enda som inhandlades var mat. Han åt på Burger King och jag köpte middag till mig eftersom jag inte kan äta någonting annat än soppa. :( Jag kollade även på lite kläder men hade inget sug att köpa (även fast jag behöver det) känns lika bra, vill inte köpa något nu bara för att jag måste ha det och så kanske jag ångrar köpet imorgon.







Skid VM

Sitter och kollar på skid VM som går på TV nu samtidigt som jag försöker klura ut hur jag ska kunna hålla mitt mobil skydd rent, detta är andra gången som det blir smutsigt = jag behöver alltså köpa ett nytt. Det ser riktigt ofräsht ut, men vad ska man göra om inte skyddsplatsen håller när man har mobilen i fickan, riktigt dåligt! :(



Smutsen fastnar på klistret, vilket gör att det sedan inte fäster på mobilen, suck!



Här är en bättre bild på skalet som beställde, söt va!?





Ansiktsmask

Godmorgon! Sov verkligen underbart inatt så det var riktigt enkelt att gå upp idag, men sov inte längre än till klockan 9 (ovanligt va?). Började dagen med en ansiktsmask, kändes riktigt skönt att få fräsha upp ansiktet lite. :)





RSS 2.0