Äntligen händer det

Imorgon ska jag äntligen beställa hem skorna som jag suktat efter ett tag nu, ska även beställa hem ett nytt skal till min mobil, längtar verkligen tills jag får göra det. Man måste ha VISA, Mastercard för att kunna betala med kort och måste vara minst 18 år för att betala med postförskott (stavning), så jag kunde inte köpa mina skor igår vilket var riktigt irriterande! Om de är slut imorgon kommer jag bli riktigt sur, men jag hoppas på lite tur eftersom mamma kan hjälpa mig imorgon. :D



Bad girl

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, men direkt efter skolan åkte jag hem för att äta sen fort till träningen, efter träningen åkte jag till ishallen där Marcus var och nu har jag duschat och är hos honom, fullt upp så att säga. Imorgon slutar jag tidigt då ska jag hem och plugga och "ta tag i mitt liv" haha, nej men måste ringa viktiga samtal som jag kan göra hela dagen imorgon, perfekt! ;) Vad har ni hittat på idag?



Haha jag på Stockholm Open för snart 5 år sedan, vacker bild förresten. ;)



Ska börja träna igen

Kom precis hem från skolan, sitter ju nu och äter lite mat innan jag ska vidare till träningen som börjar halv sex. Jag hade ju ett nyårslöfte att börja träna och att börja i februari (januari är det massor med folk på gymmen som ska försöka hålla sina löften) och ja nu börjar det bli tomt. :) 




Back in the days


Snopp?


Känner ni igen mig?




Persika



Sprang förbi centrum igår och införskaffade mig ett par nya trosor, hade 50 kronor från H&M club så passade på att använda den nu och Marcus fick välja vilka jag skulle köpa så han valde de här. De kostade 59 kronor tror jag, de är persiko/orange färgade, super härlig färg tycker jag! :)



Fastnar aldrig på kort!



Testade att ta bilder igår med min system kamera, men jag fastnade ALDRIG! Jag fastnar aldrig på bilder, därför jag hatar att vara med på kort för att jag ser så j*vla ful. Jag föredrar helt enkelt att vara bakom kameran, här är en bild från igår, ja ni ser ju själva de andra kan jag inte lägga upp. Jag garvar bara åt mina kort som blir fula inte så att jag är superseriös om ni förstår vad jag menar alltså jag blir inte direkt arg så att säga. ;)



Saker som jag har i min väska



Parfym, plånbok, fuktcreme, bodylotion, vitamintillskott, smink, deo, kalender, pop-corn (haha), hårprodukter, laddare, extra-mobil och massa andra småsaker. :)



Söndags ångest?

Godmorgon bloggen!

Igår såg jag och Marcus The house of the devil en skräckfilm, den var riktigt dålig, inte läskig någon gång riktigt B var den. Men ikväll ska vi se Messangers 2, jag tror jag har sett 1an men kommer inte riktigt ihåg, aja i alla fall idag ska jag ringa några samtal och beställa hem ett par skor, äntligen! :D Senare ikväll blir det solsidan, skulle egentligen åkt hem till mamma idag men eftersom Marcus har lång sovmorgon imorgon åker vi dit imorgon istället, vilket passar bra för mig också för då kanske jag kan ringa alla de där samtalen då istället. ;) Nu ska jag gå och ta mig en smoothie (de är riktigt mättande).



Haha, väldigt seriös!



4 månader

Min blogg fyller 4 månader idag, har nog aldrig haft en blogg såhär länge, känner mig riktigt duktig. Kul när man blir äldre och kan gå bak i arkiven och kolla vad man gjorde som ung då är det roligare om man bloggade ett längre tag, så jag ska absolut fortsätta att blogga! Hur länge har ni haft eran blogg?



Mitt första inlägg i den här bloggen, kändes som det var igår som jag startade bloggen!



10 saker ni inte visste om mig

1. Jag har tvångstankar.
2. Det här är mitt första och sista "förhållandet" i mitt liv. :D
3. Jag har flyttade tre gånger efter att mina föräldrar skilde sig och det var i april 2009. (2 med mamma, 1 med pappa) hoppas på att flytta med mamma snart och att jag flyttar hemifrån om något år.
4. Jag är väldigt blyg mot de jag inte känner.
5. Jag har aldrig snusat, rökt eller tagit droger.
6. Jag har sovit utan Marcus i ungefär 1 månad sammanlagt sen vi blev tillsammans den 17 april.
7. Jag oroar mig inför framtiden, med jobb osv.
8. Jag dricker aldrig läsk, finns godare saker att dricka, mjölk tex. ;)
9. Jag håller på Djurgården.
10. Jag ska få tandställning den 28 februari, längtar! :D




Greve von dys menuett


För någon dag sedan gjorde jag en video på mig när jag spelade piano, lärde mig denna genom att titta på andra videos på youtube. Kan ni spela något instrument? :)



Kvinna



Jag har börjat äta en tablett som är bra för just kvinnor (finns även män) som innehåller alla nödvändigt vitaminer och mineraler som vi kvinnor behöver. Eftersom jag inte får i mig alla vitaminer och mineraler tar jag en tablett om dagen för att jag ska få i mig alla behövliga vitaminer och mineraler. Dessa kan du hitta på b.la. apoteket och life butiken. Nej det är inte "gå ner i vikt tabletter" sånt sysslar inte jag med, tränar istället! :)



29e Januari 2011

Godmorgon! Igår somnade vi ganska tidigt och sket i skräckfilmen som vi ska se idag istället. Idag ska jag en sväng till centrum sen ska vi åka och kolla hockey. Marcus gamla hockey lag spelar seriefinal och detta är en ganska viktig match för de att vinna så jag håller tummarna! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner att det verkligen är behövligt!



Smoothien som jag gjorde igår innehöll: Hallon, blåbär, banan, mjölk, juice och filmjölk.



Strycka över texten, hur då!?

Jag kan inte strycka över min text, för varje gång jag klickar på knappen och sedan publicera försvinner det. Men jag kan ha fet och kursiv stil. Någon som har samma problem eller vet vad som är fel? :(



Dagens facelook

Förlåt för den kassa kvalitén, men här kommer i alla fall två bilder på dagens "facelook". Skit snygg, haha! ;)






Nyttigt och onyttigt

Har precis gjort en smoothie med frukt, den är super god och nyttig! Eftersom jag inte dricker läsk kan det vara gott att dricka någonting annat som är gott. Sitter just nu och kollar på tv (ovanligt va?) det är 102 dalmatiner på tv4+. Längesedan man såg de filmerna, såg i och för sig ettan förra veckan, men om man tänker överhuvudtaget, ja ni förstår säkert! Ska snart göra i ordning efterrätten som Marcus börjar bli sugen på och efter det blir det skräckfilm. Hade jättesvårt för att somna igår, kände mig rädd när inte Marcus var där. :(




Kass uppdatering

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen. :(

Slutade vid fyra idag efter det gick jag till Marcus sen gick vi till ICA för att handla mat så har hållt på med maten tills nu när vi just ätit klart och jag är propp mätt, gott var det i alla fall. Sitter och kollar handbollen just nu men den är snart slut, väldigt spännande, efter det blir det programmet - Kvinnor som mördar. Tycker det är väldigt intressant, har ni kollat på det någon gång? Lovar att blogga flitigt ikväll. Vad ska ni hitta på ikväll?



Potatisgratäng, fläskfilé och vitlöksbröd.



Orolig

Ligger i en tom säng utan Marcus, han är ute och firar sin kompis medans jag ligger här alldeles ensam och tittar på TV, ska snart gå och lägga mig har skolan imorgon, suck! Slutar fem över fyra, sen har jag helg. Imorgon ska jag och Marcus ha en supermysig hemma kväll, hans föräldrar ska bort på släkt middag så då har vi troligtvis lägenheten för oss själv, känns så skönt när man får ta hand om sig själva, laga middag, städa undan efter sig, ligga i soffan och bara få va. Längtar lite tills vi skaffar egen lägenhet, men känns så sjukt. Jag har ju alltid bott med mamma eller pappa. Vi ska även kolla resor imorgon inför sommaren, blir nog Spanien, Grekland, Portugal eller något typiskt europeiskt land. 

På tal om att Marcus är ute och festar nu blir jag orolig och tänker massa tankar om vad som kan hända, jag kan även bli sur eller arg eller hur man ska förklara det när han ska ut med sina kompisar, för jag vill ha honom för mig själv och ha honom bredvid mig få krama och gosa med honom. Men jag försöker att vara glad att han ska ut och det går lättare för mig nu, när vi är ifrån varandra lite mera nu. Jag älskar verkligen honom så mycket, har ni också känt såhär någon gång?



I love you. ♥



Tips!?

Jag vill ha ett par kil-klackar eller ett par klackar med tjock klack till sommaren som är super enkla att gå i, som är snygga och sköna som passar bra utomlands och i Sverige på sommaren, om ni vet någon affär som har några sådana skor skulle ni vara super gulliga om ni kunde tipsa mig.


Gabela SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMZhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMBase SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM



Sommar kläder

Har varit så skönt att få vara hemma idag, har mest slappat och fixat lite olika jobb saker. Ska fortsätta lite senare idag, men nu sitter jag och tittar på sommar kläder, har hittat en massa fina saker som jag bara MÅSTE ha, på ett eller annat sätt! Får mitt studiebidrag imorgon så då blir det shopping, dock måste jag hålla i mina pengar! Här är lite saker som jag vill ha, vad tycker ni?








I love you

Ett av det bästa sätten att vakna upp på är när älsklingen gör såhär. Du gör livet värt att leva. ♥




Skit dag...

Godmorgon! :)

Vaknade runt halv elva, önskar att jag istället hade sovit bort hela dagen. Idag kommer jag ha skittråkigt, kommer bara ringa massa samtal och fixa med tråkiga saker, sen kommer inte Marcus hit som jag trodde. Åh så irriterande! Sen vill jag boka en resa men h*n har inga pengar, blä! Att vara i Stockholm tio veckor på sommarlovet är nog det jävligaste jag har varit med om, fytusan vad tråkigt det var. Så i sommar ska jag allt utomlands, hoppas på Kreta/Rhodos eller något sådant ställe och Egypten med pappa. (Drömma kan man i alla fall) Nåja nu måste jag väl bege mig upp för att äta frukost.



Känner mig såhär sur nu!



Hide and seek

Ligger nerbädad i sängen bredvid Marcus, ska snart sätta på filmen Hide and seek. Har ett dåligt minne av den filmen, när jag var 13 år (?) sov jag hos min kompis Lisa, vi hyra The Grudge och Hide and seek, jag vågade knappt se någonting och senare på kvällen kunde jag inte sova så mina föräldrar fick komma och hämta mig, sen sov pappa i min säng. Nu några år senare hoppas jag att jag kan se den, har ju Marcus bredvid mig i alla fall. :D



Någon av er som sett den här filmen?



Jävla skit!

Åååhh, känner mig riktigt irriterad nu! :(



Våren är varmt välkommen!

Hej, skönt att äntligen få vara hemma och slippa vara ute i kylan. Jag tycker våran borde komma inom kort och är mycket välkommen! Idag hade jag matte prov, gick inte så bra men hoppas verkligen på ett G men är inte så ledsen är ledig imorgon så det är skönt, nu ska jag finslipa en sak som jag håller på med, ska även ringa runt lite *hemligt*. ;)



Hur härlig är inte den här bilden!?



Scream tröja

Har kämpat med matten idag men jag är snart klar, ska kolla igenom det snabbt igen. Tog några pauser från pluggandet (eftersom det är viktigt så man inte sitter för länge) så jag gick till öppet hus på min skola, där köpte jag och Marcus varsin tröja från hans kompisar med "scream" gubbar på, kan lägga ut den imorgon. Nu ska jag sätta på Ratatouille, någon som sett den? Jag tycker filmen är riktigt söt och ballt gjort (älskar när de lagar mat) sen är råttorna så söta, hihi. Efter filmen blir det skräckfilm, måste även hinna se Solsidan, men det kanske jag tar imorgon.



Känns som jag bara har tagit "gamla" bilder på mig idag, kanske ska göra ett inlägg med endast "gamla" bilder, vad tycker ni? :)



Ser ni skillnaden?




Suktar efter sommarkläder

Nu har jag pluggat igenom 40 (!!) sidor i matte, känns skönt att ha börjat men nu är det bara 50 sidor kvar. Har tagit en paus nu, har precis ätit lite nudlar och just nu sitter jag och tittar runt på lite sommarkläder som jag är sugen på att köpa till sommaren. Har hitta en massa fint på H&M, Vero Moda och bikbok, känner mig väldigt taggad på det ska bli fredag för då får jag mitt studiebidrag, då blir det shopping! Dock ska jag betala tillbaka pengar till Marcus och spara ungefär hälften. Nu ska jag fortsätta att sukta runt efter lite sommarkläder sen blir det mera plugg. :(



En till gammal bild på mig, haha. Saknar min svarta kofta, vart är du!?



Pluggapluggaplugga

Hej allihopa, hur mår ni? Jag mår bra men är fortfarande trött, sover alldeles för lite på vardagarna, måste dock bli ändring på det. Just nu sitter jag och pluggar matte inför det stora matte provet men jag har imorgon. Förra året när jag hade detta prov gick det inte alls bra, men ska verkligen plugga idag så jag kan det bra. På torsdag är jag ledig, eftersom vi har frilufts dag och jag ska inte göra någonting så passar jag på att stanna hemma istället för att sova. Hade gärna åkt med till Romme men eftersom de har sämst uthyrning där så har jag inte lust att åka med, nej nu måste jag återgå till arbetet. Vad ska ni hitta på idag då? :)



En gammal bild som jag tog i camen.



Slarver

Nu har jag äntligen landat hemma hos pappa, Marcus glömde både dator och laddaren här så vi valde att stanna. Ska snart hoppa ner i poolen för att även hinna plugga till matten, ikväll blir det mys med lite godis (åt knappt någonting i helgen så kan äta lite nu), ska börja att gymma den 1 februari med Marcus. Ska verkligen försöka och se hur gått det kommer gå. :)




Love & other drugs

Imorgon är det skola igen och jag börjar 08.30 vilket betyder att jag måste gå upp runt 06.00, suck! Idag kollade jag faktiskt bio med Alice och Marcus, vi såg love & other drugs. Filmen var bra tycker jag (som alltid). Nu ska jag göra mig i ordning för att hoppa ner i sängen för att kolla på en av alla filmer av Halloween. Imorgon slutar jag runt tre så vi hörs runt tre då helt enkelt. Nej nu måste jag komma i säng, annars kommer jag inte upp i sängen imorgon, godnatt alla söta därute. :)




Födelsemärken = Cancer?

Igår pratade jag med både mamma och pappa angående födelsemärken, som ni säkert redan vet så kan man få cancer av de och eftersom en närstående i släkten till mig har haft det så är jag väldigt orolig för att jag ska ha det (oroar mig lätt + att det är väldigt ovanligt att unga har det) därför har jag bestämt mig för att åka och kolla de, hoppas även att de opererar bort de flesta eftersom jag tycker det också är ful och självklart minska risken för att få cancer där.



Mina födelsemärken ser i alla fall inte ut så, men om någon av eras gör det kanske det vore bäst att kontakta läkare eller doktor. Ursäkta om ni tyckte bilden var äcklig.



Krångel på blogg.se?

Godmorgon alla underbara läsare. :) Idag är det söndag vilket betyder ångest och pluggdag för min del i alla fall. Men det finns även bra saker med söndagar t.ex. solsidan! Missade ju det förra veckan eftersom jag var på bio men idag får inte missa de. Ganska sjukt att det var 2,5 miljoner svenskar som såg det förra gången (tänk då alla som missade osv). 

Förresten igår så krånglade blogg.se väldigt mycket, jag kom inte in på en enda blogg.se blogg och jag kunde inte blogga heller. Var det bara mig det hände eller hände det er också? Nu ska jag börja plocka lite i rummet så jag inte glömmer någonting sen eftersom vi ska åka till Marcus idag.



En till av hennes favoritplatser, så söt.



Övningsköra

Har precis varit ute och övningskört en sväng, det var väldigt svårt att köra på mörka vägar men det måste man ju också träna på. Just nu sitter jag och googlar på lite olika saker som jag ska göra i sommar, spännande Har inte ätit på hela dagen så ska springa upp och ta en macka. Sen ska jag krama lite på min sötnos, som endast sitter och pluggar (okej, han spelar spel).



SNÅLJÅPAR

Sitter och letar på internet efter bra filmer som jag kanske ska se ikväll, någon som vet någon bra film? Helst av allt skulle jag vilja se A-team (tror den hette så) på bio. Men har tyvärr inga pengar till det, men så är det när man är 17 år, inte har något jobb och bara går i skolan och får leva på studiebidraget som är sjukt lite pengar, håller ni inte med mig!? Sjukt irriterande, för det går inte att bo i Stockholm (Sverige), vara tonåring och plugga och få 1050 kronor i månaden, suck!



SNÅLISAR!



Tråkig dag

Sitter och kollar reprisen på Let's dance, väntar på att Marcus ska komma trodde han skulle komma hit runt två men icke. Så tänkte göra i ordning mig och åka till Forum Nacka för hemma orkar jag inte vara i alla fall. Kan vara skönt att gå själv och kolla affärer men fortfarande ensamt, aja får väl hitta på någonting kul att göra. Vad ska ni hitta på idag då? :)



Synd att det inte var sommar för då hade jag bakat en jordgubbstårta, mums.



Uppe med tuppen

Godmorgon, är det någon annan än jag som är vaken nu? Jag sov i alla fall inte speciellt bra i natt, kanske det beror på att Marcus inte är här. Sen så somnade jag inte heller till filmen igår vilket gjorde det ganska svårt för mig att sova då. Igår när jag skulle sova (och även nu) tänkte jag på vad jag skulle shoppa den här månaden osv. Hur jag ska lägga upp min lilla ekonomi som jag har den här månaden. Måste bland annat betala tillbaka till Marcus runt 300 kronor, sen har jag hittat två fina tröjor på Vero moda 200 kronor x2 sen en fin sak på H&M 300 kronor och lite till. Sen måste jag även lägga undan pengar, inte lätt att leva på studiebidraget som är på tok för lite pengar och kommer sjukt sent, i slutet av varje månad vilket suger... Nej nu ska jag upp och äta frukost samt fördriva tiden lite. :)



Omelett är min favorit på morgonen, vilken är eran?



Tomt i sängen

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, fast den här gången utan Marcus. Känns så tomt när han är borta, saknar honom! Men jag vet att han har det bra och det är de viktigaste. Mår ändå inte vidare bra i magen, tror det var för att jag snurrade i vattnet. Ska i alla fall kolla på film nu och jag hoppas på att jag somnar till den (finns inget bättre än att somna till en film i Marcus famn, hihi) annars kommer jag aldrig kunna somna. Godnatt alla sötnosar, vi hörs imorgon med bättre uppdatering! :D



Hon ligger alltid i den där lådan och hon får precis plats, så söt!



Fixat själv på bloggen

Har lyckat fixa det teckensnitt jag själv ville ha i bloggen, kul att man är lite teknisk i alla fall. Hur tycker ni att det blev? :)



Rött

Förlåt för att jag har bloggat så dåligt på senaste tiden, har ingen ursäkt vet faktiskt inte varför... Men ska lova mig att bättre mig nu och det är på riktigt. Idag har jag i alla fall bara varit i skolan sen åkte jag hem till pappa och här är jag fortfarande, just nu sitter jag och tittar på 101 dalmatiner men ska snart bada. Var ju ett tag sen sist. ;) 

Som ni vet så har ju jag fixat mina naglar, men det var snart 4 veckor sedan. Så mina naglar under har växt så det såg väldigt fult ut, så jag målade mina naglar röda idag. Det blev faktiskt bra eftersom det döljer utväxten på naglarna nu.



Ser väldigt fult ut, men finare i verkligheten och nej mina händer är inte så bleka, haha. :)



Helg!

Hej, äntligen helg. Känns så himla skönt, har längtat i en hel vecka. Jo förresten har en fråga till er som bloggar på blogg.se. Ni vet när man skriver inläggen, vilken teckensnitt är det? Är det verdana, för jag blir aldrig nöjd med mitt teckensnitt på min blogg. Tycker den ser så stor ut och inläggen ser tråkiga ut... Ska försöka fixa det själv för en gångs skull. Just det vill ha samma snitt som Kenza har men hur fixar man det liksom, vill förresten tacka www.idatallhed.se för all hjälp, hon är grym och kämpar. Ska söka lite på google, så jag kan vara lite händig själv och lära mig, men hittills har det inte fungerat på bloggen när jag ändrat. :(



Sverigelotten

Klockan börjar bli mycket så jag ska gå och lägga mig nu, ska krypa ner bredvid Marcus. Eftersom jag inte är ett dugg trött så ska vi sätta på filmen The Grown Ups, jag skulle se den förut men det var något fel då, så passar på att se den nu istället. Imorgon slutar jag sent (runt 16) så efter det åker jag direkt till pappa, troligtvis utan Marcus. :( Han skulle till någon kompis, så han kommer på lördag istället. Nej nu måste jag börja titta på filmen innan klockan blir för mycket, godnatt. 



Just det, förut så spelade jag bingolotto (uppesittarkvällen) då vann jag två Sverige-lotter och på en av de vann jag 25 kronor, haha. Synd att jag inte vann Thailands resan. ;)



Grimarser

Någonting som jag tycker är kul är att sitta och göra olika grimarser framför kameran, visst man blir super ful men det är riktigt roligt att se tycker jag, haha. (Ja, jag är ganska lätt road) Så här har ni två bilder på när jag satt och gjorde fina grimarser igår, lite gulligt är det ju i alla fall med bullkinder. ;)




Ska gå och köpa mat

Ska gå och köpa mat i centrum, hörs när jag kommer tillbaka. Puss!



God mat



I tisdags när jag åkte till tandläkaren gick jag och pappa till Kungshallen för att äta, jag åt kyckling med paprika och någon annan sak som jag glömt bort, det var riktigt gott. Tack pappa för tröjan och maten. :D



Dagens facelook



Förlåt för den jättedåliga kvalitén men det får faktiskt duga nu, jag ser i alla fall ut såhär idag. :)



Nutrilett

Har äntligen min dator, så idag kommer samma bilder, kul va!? Var precis i centrum köpte en nutrilett måltidersättare och till Marcus köpte jag chips och cola. Eftersom jag inte vill äta godis på vardagar så valde jag att köpa en sån för att minska suget efter något att äta. Har dock aldrig provat den förut så jag vet inte om den fungerar. Kanske är det någon av mina bloggläsare som testat den, i så fall fungerade den bra? :) Hej förresten.



Haha, en riktigt fräsch bild på mig. ;)



Saknar min dator

Har glömt min älskade dator hos Marcus, vilket är riktigt irriterande. Det är den enda smidiga datorn (den är liten och söt) som laddar upp mima bilder bäst. Både från mobilen och kameran, för då kan jag välja ut vilka bilder jag vill ha. På de andra datorerna laddat de över alla mina bilder (har över 1000 på mobilen!!!) vilket är ganska jobbigt och tar säkert sin tid att laddas över. Ja som ni säkert förstår så vill jag ha min dator, för det är jobbigt att blogga från mobilen vilket också betyder = inga bilder vilket är tråkigt. Godnatt sötnosar och min älskade STALKER, puss!



Dumma dialog

Ligger i sängen och försöker trycka in italienska läxan i huvudet. Känns som aldrig vill fastna men det måste den för imorgon klockan 10:00 ska jag sitta med "E" och ni lärare och snacka italiano. ;) Känns så kul när jag inte kan någonting, har dock endast 5 repliker men ändå. Har man svårt med språk så är det inte lätt. Nej nu j*vlar ska den in i mitt huvud vare sig den vill eller inte.



Charmigt

Sitter och tittar på tangenterna men kommer inte på någonting vettigt jag kan skriva, vilket suger. Kom just på en sak som jag måste fixa tills på fredag, kanske ska jag börja med det? Det tycker jag låter som en bra idé. Fan nu kom jag också på att jag har italienska läxa till imorgon, ska kunna den utantill, uppsi! Får fixa den nu sen får vi se vad klockan blir, jag som ogillar språk så mycket! Usch vilket tråkigt inlägg. :(



Livar upp inlägget med denna charmiga bild, hahahahaha! :D



Tiden går fort

Hello, är hemma från skola nu. Känns alltid som jag alltid börjar mina inlägg så, nåja. Sitter i alla fall och tittar på ett Domstolsprogram, kommer inte ihåg vad det heter, faktiskt riktigt intressant. Har sett det tidigare förut, men var ett tag sedan. Förresten så gjorde vi opponering i skolan idag på svenskan, var faktiskt ganska kul. På opponering ska man läsa en kompis uppsats sen ska man skriva saker som den gjort bra och dåligt, man ska ungefär rätta den, hehe. Dock ska man prata inför halva klassen muntligt. Nog om det, ska ta en tupplur snart är så trött. Hur har eran skol/jobb dag varit? :)



En gammal bild på Rebecca, Lisa och mig. Rebecca fyller år på söndag, hela 18 år. Längtar tills jag blir myndig, för jag kan göra i princip allt förutom att köpa på systembolaget, så töntigt att man inte kan göra det när man får gå på krogen, röka osv.



Godnatt Sverige.

Ligger i sängen och "försöker" sova, känns som ögonen kan slokna när som helst men känner mig inte alls trött. Ska försöka sova nu i alla fall, skola imorgon. Känns i alla fall skönt att jag bara har ett och ett halvt år kvar, kunde varit längre. Är avundsjuka på de som tagit studenten som har jobb osv. Annars är jag faktiskt inte anvundsjuk på er. Vad ska man göra om man inte har några pengar och inte får något jobb? Ska väl passa på att njuta så länge jag kan tills det är dags på riktigt. Godnatt mina kära läsare, kramar! :D



Lite tid över

Förlåt för kass uppdateringen idag, men har varit hos tandläkaren och nu de senaste timmarna har jag pluggat, duktig jag är! Det gick i alla fall bra hos tandläkaren, vi tog massa bilder och formade mina tänder efter någon gägga. Fick en tid i slutet av februari då jag ska dit för att sätta in tandställningen, de börjar med att sätta rälsen där uppe sen fixar de under också, spännande! Efter tandläkar besöket gick jag och åt med min fina pappa i Kungshallen efter det sprang jag snabbt in på BikBok. Fick en tröja där av pappa, ni vet en sån där baseboll tröja, röd. Har länge velat ha en sån men har inte köpt för alla hade den och nu när jag såg att den kostade 99 kronor så fick jag den, tacktack. :D Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag göra glass till Marcus sen blir det film.



En bild på mig och Brufflan för ett antal år sedan, känner ni igen mig?



18onde Januari 2010

Hej, slutade tidigt idag så är redan hemma. Har precis ätit lunch gjorde iordning stuvade makaroner och falukorv, det är så gott tycker jag. :) Just nu sitter jag och tittar på hälsoresan med Lasse Åberg, älskar verkligen de filmerna. Ska även börja kolla igenom läxan tills imorgon. (Ska läsa en hel uppsats som en i min klass skrivit...) Måste skynda mig lite för om en och en halv timme ska jag börja åka till tandläkaren. Min katt vekar inte ha glömt bort mig när jag varit borta för hon står och trampar på min mage och kryper bakom min rygg, aaw. Men hon tog dock sönder min tröja nu, deras klor är ju så vassa, grrrr.



Snön har börjat smältabort som ni kanske ser, skönt tycker jag. Vad tycker ni?



9 månader med älsklingen

Har precis kollat klart på Solsidan, missade ju det igår eftersom jag var på bio. Serien är grymt bra och det är ju kul att den utspelar sig ganska nära pappa. ;) Nu ska jag hoppa ner i sängen med Marcus för att vi ska kolla på en skräckfilm som heter 2:13 tror jag. Någon som har sett den? Var den läskig? Ja det återstår och se för mig. Har självklart inte gjort mina skolsaker, men imorgon måste jag. Slutar tidigt så då hinner jag i alla fall en liten stund men ska till tandläkaren och övningsköra, åh blir galen. Måste verkligen lära mig att planera, aja får skylla mig själv. Har faktiskt en ursäkt, har faktiskt nio månader med Marcus idag, jag älskar dig. Godnatt allihopa, kram.



Väldigt seriös, haha det handlar om att bjuda på sig själv. ;)



Till minne av dig

För ett år sedan förstördes min kompis liv, hennes lillebror försvann till himlen. Jag tänkte ofta på denna dagen för ett år sedan och på dig. Du har alltid det där leendet på läpparna, du är alltid glad och visare aldrig din ledsna sida. Jag vet inte hur det känns, bara hur det känns när någon som står en nära försvinner och när ens föräldrar separerar, men inte hur det känns att förlora sin lillebror och det är min största mardröm att någon i familjen/pojkvän går bort. Jag undrar ständigt hur det är med dig, och brukar ibland prata med dig som har hänt. Jag känner ingen annan som är gillade av så många som dig, du är verkligen älskad. Här kommer ett urklipp från Lindas blogg som jag lånar av henne, skrivet för snart ett år sedan. Alla tankar går till dig min vän.

Okej. Ska försöka berätta hur det såg ut i mina ögon när min lillebror gick bort.
Säger som pappa sa i sin blogg. Det var otroligt jobbigt att skriva, därför kan det också vara jobbigt att läsa. 

Det börjar med, eller börjar med gjorde det inte. Men jag hör tåget tuta flera gånger, hur länge som helst. De man tänker då är bara att det är någon som har hängt i bommarna eller vad vet jag. Direkt efter jag hör tåget tuta ser jag det, kanske 500 meter framför mig, eftersom att jag står på tågperrongen i Täby Kyrkby. Skulle med det tåget, eftersom jag skulle till skolan. Jag får ett sms av Lucas i min klass där det står: Lever du!?

Jag svarar direkt: Ja. Vad har hänt?
Lucas: Det är någon olycka, ingen vet något än. Vi står stilla. 

Redan då börjar jag oroa mig, så jag smsar Mamma Pappa & Malin: Lever ni? Det har hänt en olycka i Täby Kyrkby. Till mamma skrev jag också: Kolla hur det är med Linus. Eftersom han aldrig svarar på sms eller har med sig mobilen. Får svar av dom: Vi lever, Linus är i skolan, vad har hänt? Även fast mamma inte var helt säker på att Linus var i skolan så tog hon ju för givet att han var där för han går alltid långt innan han börjar så han kommer i tid, så varför skulle han gått så sent & varför den vägen när han alltid tar den andra? 

Man blir först lite småarg för man behöver vänta på ersättningsbussarna i kylan. Så jag och mina klasskompisar går till bussen påväg till skolan. Under resan får jag reda på att det var precis utanför mitt hus vid vårt övergångsställe. Johan, min bästa väns, mamma är sjuksköterska så han får reda på av henne att det är en pojke och han dog.. Pojke, då tänker man inte att det är Linus för han är ju 14, han är ju tonåring då säger man väl inte pojke? Men ändå blir man lite rädd, för man vet ändå att om det är något som dör i Täby Kyrkby så känner man den personen eller vet vem det är för här i fina Täby Kyrkby känner alla varandra.

När jag går av bussen vid Täby C så känner jag mig ganska normal men ändå så går jag och säger hela tiden, tänk om det är Linus, tänk om det är han? Mina kompisar försöker lugna mig genom att säga att det inte kan vara han, han är säkert i skolan. 
Vi kommer till idrotten och berättar att det är en olycka, det var kanske 10 minuter kvar på idrottslektionen så vi får gå nästan direkt. Då går man, tänker inte på det så mycket, förutom när jag möter Therese. Det första jag säger är: Hörde du om tågolyckan precis utanför mitt hus?
Therese svarar: Ja, berätta?
Jag: Det enda jag vet är att det var en pojke i 6an och att han dog..
Therese: Åh nej.. fy.
Då visste man liksom, gud vad hemskt att det var en liten 6a som dog. Men man gick ändå med klumpen i magen.

Jag kommer till spanskan och då sitter min lärare, syster och Johan & pratar om tågolyckan. Min lärare Ove säger att han såg på internet att det är en 15 åring. Då... åh.. Då fick jag, nej jag vet faktiskt inte, jag blev helt förstelnad och sa direkt till Malin: Linus är 15.
Malin svarar lungt: Nej Linda, han är bara 14.

Jag satt där och bara kallsvettades och verkligen höll mig för att inte börja gråta. Men sen kom det, jag kände hur det kom från hela benen upp tll magen, sen satt det i halsen. Jag går ut från klassrummet och går in på toaletten 5 meter bort. Släpper ut allt, börjar gråta. Malin kommer efter och lugnar mig och säger: Oroa dig inte i onödan, vi skulle fått reda på det innan om det var han. 
Jag är ändå så nervös och rädd, så jag ringer pappa.. inget svar.. ringer mamma.. inget svar.. ringer pappa igen. 

P - Hallå?
Jag - Var är du?
P - Påväg till Tibble. (Åh... då förstod jag direkt men frågade ändå..)
Jag - Varför då?!
P - ... För att det är Linus, han är död. 

Det ögonblicket.. åh.. jag bara såg hur min syster vände sig om och sprang till Ove, jag bara skriker. Jag vet inte vad jag gick, gjorde eller aa.. Jag bara gick efter Malin, står utanför klassrummet som har dörren lite öppen, jag bara skriker. Jag ville inte tro på det, det gick inte. Jag skrek bara nejnejnejnej. Det fick inte vara sant. 

Ringer Lisa, världens bästa, och möter henne utanför hennes skåp. Kollar på henne, hon tar handen för sin mun och börjar gråta. Innan vi ens har nuddat varandra, vi är kanske 10 meter ifrån varann. Så skriker jag, DET ÄR MIN LILLEBROR! Åh.. det här är jobbigt..

Vi går till mina skåp, Ove följer med mig & Malin. Malin pratar med pappa i telefon och han säger att vi ska gå ut för han är påväg till skolan. Vi går ut, håller min fina syster i handen & går mot parkeringen. Där kommer pappa, i polisbilen... Han kommer ut, helt lugnt men ändå helt förstörd. Jag går fram till honom, skriker och gråter. Kramar honom så hårt så jag vet inte vad. Vi sätter oss i polisbilen, och åker hem till mormor där mamma, mostrar, morfar & många var. 

Sen var allt bara en enda stor fråga. Man satt där, är det Linus? Det kan inte vara han! Finns det ens bevis på att det är Linus, det måste vara någon annan. Han tar aldrig den vägen..Herregud.




CATFIGHT!



Helt galna!



Gör saker i tid

Hello sunshines!

Nu är äntligen första skoldagen över, känns skönt att få komma hem och bara lägga sig ner i sängen och inte göra någonting. Men så blir det inte idag, för jag måste fixa med skolarbeten som ska vara klara på onsdag. Får skylla mig själv eftersom jag bara skjuter upp arbetena vilket är det sämsta man kan göra. Ska försöka ta tag i allt på en gång nu så det blir gjort. Ska i alla fall hem till mamma snart för att hämta skolböcker som jag glömde igår sen ska jag med "M" till umo och efter det ska jag plugga. Känns bra, för nu tar jag tag i saker som skulle göras för ett tag sedan. Så min påminnelse till er: Skjut inte upp saker, du får bara mer att göra! Ju mer tid desto bättre. ;)



En lagom cool bild på mig i skolan idag.



Film

Hej igen. Direkt när vi kom tillbaka till Marcus började vi kolla på Australia, så det är därför jag inte bloggat försen nu. :( Filmen som vi såg på bio var inte speciellt bra tycker jag, i och för sig somnade jag lite då och då kanske anledningen till att filmen var så dålig, haha nerå. Jag var trött och den var ingen höjdare precis så jag tog mig en tupplur helt enkelt! ;) Somnade i Marcus famn, vi satt i en sån där "soffa" där man inte har något armstöd mellan sig. Det var mycket mysigare än att sitta i en obekväm stol. I alla fall Australia är inte heller speciellt bra tycker jag, den är alldeles för lång. Vet att det är svårt att långa filmer ska vara bra hela tiden, men denna lyckades de inte med enligt mig. Benjamin Buttoms otroliga liv har de i alla fall lyckats med. Nåja nog om filmer nu ska jag faktiskt sova, skola imorgon för min del och jag börjar halv nio. Sov så gott alla underbara läsare, puss!




Gör i ordning mig

Håller på att göra mig i ordning inför bion som börjar om en timme, är verkligen super taggad på att se filmen. Har inte så mycket tid på mig så har lite bråttom så jag skriver när jag kommer "hem" igen. Kom just på att jag missar SOLSIDAN, fan! Någon som ska se den idag?




Meet the Parents: Little Fockers



Har precis bokat biobiljetter till Meet the parents: Little Fockers. Eftersom jag och Marcus har 9 månader imorgon så passar vi på att se på BIO idag istället, för jag har ingen lust att gå på bio en måndag. Dn perfekta avslutningen på en söndag, håller ni inte med? :D



Sista-minuten-resor

Sitter och tittar på sista-minuten-resor, är så fruktansvärt sugen på att åka utomlands. Jag sitter och funderar på om man ska vänta med att ta en sista-minuten-resa i sommar (om det finns någon kvar då) eller om man bokar en resa redan nu så man vet att man säkert åker iväg i sommar. Jag vill så gärna till Thailand, men det är så dyrt. Tror jag ska satsa på en två veckors resa i Europa kanske Italien, har alltid velat åka dit. Eller kanske bara Spanien eller Grekland där jag varit förut ett antal gånger. Vi får helt enkelt se vart resan tar mig och när, vet i alla fall att Marcus ska med. Kommer tvinga med han fastän han vill eller inte! ;)



Man kan i alla fall drömma! Skulle vilja åka till Thailand med pappa och Marcus, haha. Pappa för att han alltid velat åka dit och är bra på resor osv och sällskap såklart, Marcus för att jag skulle sakna ihjäl mig om han inte åkte med och för att han är världens bästa och ska bara med! :D



16onde Januari 2010

Godmorgon alla bloggläsare! :D

Igår kväll vart det en myskväll för min och Marcus del. Vi kollade på The last exorcism och Sex and the city (tvingade han att kolla på den). Första filmen var sådär men SATC var riktigt bra, någon annan som sett någon av dessa filmer? Idag får jag nog inte mysa lika mycket utan idag måste jag verkligen plugga, har lite saker som MÅSTE vara klara till onsdag och nästa vecka. Söndag blir alltså en plugg dag. Vill även hinna träffa min mamma, känns som det var över en vecka sedan vilket jag tycker är riktigt länge. Har heller inte träffat Musse min lilla katt, tänk om hon tror att jag dött. :( Nee vad hemskt, men jag ska i alla fall gå upp och äta frukost sen får vi skjuts av pappa in till stan.



Har ingen kamera så kan ej ta några bilder, så ni får en bild från i våras när jag var på Teneriffa.



Jävla internet

Åhhh vad arg jag blir på internet! Hade skrivit ett inlägg och så råkar jag klicka på en knapp på dator och då dör internet.Annars brukar jag kunna backa och så ligger det kvar men inte nu! Internet hoppar på och av hela tiden, vilket är riktigt irriterande! Åh, aja i alla fall ska snart äta god mat sen måste jag påminna mig själv att jag ska lägga upp en rolig video på en catfight, håll utkik i bloggen. ;)




Lagar mat

Är hemma igen, det var verkligen kallt ute. Nu står jag och lagar mat, vi ska äta indiskt med indiskt bröd och till efterrätt rabarberpaj med vaniljsås. :)



Shopping på stan

Godmorgon alla underbara bloggläsare. Hur mår ni? Jag mår bra (med tanke på min hemska dröm) drömde att Marcus var otrogen med min bästakompis, när jag vaknade visste jag inte om jag drömde eller om det var sant ganska jobbigt, haha. I alla fall, snart ska jag in till stan med Marcus för att shoppa lite, blev inte den shoppingen jag ville igår så tar det idag istället. ;)


En bild från i somras, är så trött på kylan, snön och vintern. Sommaren är varmt välkommen, fyller ju även 18 år i sommaren. Shiiit, är jag så gammal snart!? Tiden går fort, då är sommaren här snart då.



Vilka idioter det finns!

Åhhh, vilka idioter det finns som sitter och tryck ner andra människor. Blir så irriterad, ska visa er imorgon vad jag menar. Kan säga att jag är en beskyddande stora syster i alla fall.



Du är fin och jag älskar dig!



Fredagsmys

Har precis badat i någon timme (som vanligt) och nu ligger jag i sängen och är super trött. Tidigare idag var jag, pappa "M" och "A" förbi Nacka Forum där jag äntligen (!) köpte ett nytt skydd till min mobil. Det andra var riktigt äckligt, alldeles smutsigt och hade börjat släppa i hörnet. Nu är det nytt och fräsch igen, känns skönt och nu kan jag äntligen se vad klockan är och klicka utan att den inte reagerar (smutsen och de var i vägen). Nu ska jag krya ner under täcket och kolla film med älsklingen! :D



Haha, man ser knappt vad det är men det är Ida (katten) som ligger i min säng, hon var så söt så var tvungen att ta ett kort.



Ny design

Kul att se så "många" besöka min blogg idag, alla nya läsare är väldigt välkomna skulle vara så kul om ni stannade också. Men nu tänkte jag inte prata om det utan om min nya design som ni kanske lagt märke till? Visst är den fin? :D Det är Ida som har gjort den, hon är grym på designer och gör alltid efter ens tyckte, hon tar inte betalt (vilket jag tycker hon borde göra). De flesta som får designers av henne tjatar ofta och jag vet hur det är när folk bara vill ha och ha men ger inte ett piss tillbaka därför har jag bestämt att hon ska få en slant av mig för hon lagt ner arbete och tid efter att fixa den till mig. Tack så hemskt mycket för den fina designen, du är verkligen grym Ida och förtjänar mer än tjat för dina designer, kram!


Min gamla.

Min nya. Vilken tycker ni är snyggast? Jag tycker den sista för den är enklare, stilrenare och jag gillar färgerna. Har verkligen tröttnat på min gamla, haft den sedan sommaren 2009.



Helg!

Hej bloggen. Ligger i sängen och tittar på Sex and the city 2, den verkar super bra! Senare idag eller imorgon ska jag till Forum Nacka för att köpa lite saker, tänkte stanna där på vägen hem men Marcus somnade på bussen så jag ville inte väcka honom, så söt. :) Ska fortsätta kolla på filmen nu så jag kan fixa lite viktiga saker som jag inte hann med igår.

Världens charmigaste lillebror (bilden) låg nersövd igår på Danderyd för att få sina tänder fixade. För någon månad sedan då han skulle ta bedövning skakade han så mycket att han släppte muggen och sprang från tandläkaren.



Ariel + Shutter Island

Har precis kollat klart på Ariel, somnade ju igår och i förr igår när jag skulle kolla. Den var så bra, älskar verkligen tecknade filmer man känner sig som ett "barn" igen och alla figurer på filmerna är så stört söta att man blir ledsen när man inser att man aldrig kan få gosa med den, haha så tänker jag hela tiden. T.ex. hitta Nemo, han är för underbart söt, men han finns ju bara på rutan. :( I alla fall, ska kolla Shutter Island med Marcus nu, slänger upp ett till inlägg om jag inte somnar. ;)




För mig och er

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, har haft ganska mycket att göra här hemma, laga mat, bada, plugga osv. och nu är klockan redan halv elva vilket betyder att jag måste gå och lägga mig annars orkar jag inte med morgondagen, men innan jag går och lägger mig tänkte jag faktiskt blogga lite. För när man har bloggläsare så får man faktiskt ta och blogga flitigt när du faktiskt går in på ens blogg för att läsa och speciellt när det är  samma läsare som kommer tillbaka! :D 




13onde Januari 2010

Hej allihopa.

Kom hem för inte så jätte länge sedan, ska ställa mig och laga mat nu (vuxenpoäng) till Marcus, "A" och "J". Har även varit förbi på ICA för att köpa lite gott. ;) Måste fixa maten nu för att vi ska hinna bada efter det. Som alla vuxna säger "glömt inte att maten ska smälta en timme innan ni börjar bada", har aldrig brytt mig om det så gör inte det du heller haha... 




Badat i två timmar

Kom precis upp från badet, känns som man badat max en timme när man istället har badat i två timmar och klockan är snart halv elva. Ska sätta på Ariel (gillar tecknat) och se det jag missade igår när jag somnade. Efter det ska jag sova, är ju faktiskt skola imorgon. :( Kanske skriver något inlägg senare, om inte så säger jag godnatt nu och sov så gott mina kära läsare.




Handlat mat + bada i poolen

Har precis varit och handlat mat, nu ska jag ta en dopp i poolen skriver efter det. :)




Secret

Hej allihopa! 

Är hemma hos pappa nu med Marcus den här gången. :) Marcus står och spelar biljard medans jag sitter och bloggar, hehe. Senare idag ska jag åka och lämna en sak *hemligt* efter det ska jag bada och basta. Har funderat på att ta ner våran träningscykel i bastun och träna där, snacka om bra träning! ;) Nu ska jag börja fixa på den *hemliga* saken!



Jag för ett tag sedan.



Matsalen, min rastplats?

Hellu, sitter i matsalen i skolan med Sofia och Amanda. De ska alltid sitta kvar hela rasten och Linda är inte här så får sitta kvar med de helt enkelt. (Vi är endast 4 tjejer i klassen). Slutar runt tre och är hemma runt halv fem så skriver då, ha en fin dag och ät mycket mat nu, skolmat som är så gott! ;)



Världens finaste mamma




Bakar

Håller på att baka chokladmuffins med "A", den kommer nog bli jättegod, åter till bakandet!




Yeeeah



Kollade igenom mobilen, har nästan 1000 bilder snart. Kanske ska börja rensa lite? Aja här har ni en gammal bild på mig, tror det var precis innan skolfotot nu i 2an. Driver dock på bilden, haha! Lite roligt att se äldre bilder. :D





Mina naglar (naturliga)



För någon månad sedan hade jag väldigt långa naglar (naturliga), här kommer några bilder. ;)



Utan dig

Slutade tidigt idag, skönt! Så är hemma hos pappa nu, åt precis en riktigt god paj. Marcus är inte här, känns så tomt... Ska försöka klara mig till imorgon för då får jag sa han igen. Idag ska jag i alla fall passa på att skriva ett **, övningsköra och fixa lite andra små saker och fördriva tiden på bästa sätt så jag inte tänker på att jag saknar min älskade så mycket. ;)



Katterna hos pappa har blivit lite smått galna, de kutar omkring som dårar i huset, hahahaha.



Godnatt

Uppsii, är fortfarande vaken. Ska upp om 6 (!) timmar. Har i och för sig redan sovit lite idag för någon timme sedan men måsta sova nu, godnatt!



Dagens facelook



Ser svart ut under ögonen, men det är jag dock inte! ;) Nåja det får duga.



Bowling bilder


Jag vaaaaaaann!




Körde ju bowling igår, kommer ni ihåg det? Här är bilderna jag lovade att lägga upp, förresten ser ni att det var jag som vann. Jag är person nummer tre, jag fick 231 poäng på två spel omgångar. ;)



Yes!

Är hemma hos Marcus nu. Det gick jättebra hos tandläkaren! :D Jag kommer slippa betala 27000 kronor för tandställningen, jag får den gratis istället. Känns grymt skönt och är super glad för mina tänder kommer bli så fina sen, hihi. Ska fira det med att se en bra film med världens finaste pojkvän. (Ja jag är väldigt glad eftersom vi slipper betala 27000 kronor för tandställningen. Eftersom det är mycket pengar, så kan man istället göra annat för pengarna, spara t.ex. ;)).



Tänkte se denna film, är den bra?




Mot tandregleraren

Sitter på bussen på väg till tandläkaren, ja alltså han som ska bedömma om jag får tandställning gratis eller inte. Tur att jag fick ett smsa av de igår annars hade jag åkt dit på fredag för det stod den 14 januari på papret!? Aja det ska nog gå bra, har en lista med mig över varför jag ska få tandställning, får ont i huvudet osv.



Första skoldagen 2011

Sitter i skolan nu, suck verkligheten är tillbaka. Det var en kamp att slita sig från sängen imorse men det var ändå enklare än jag trodde. Marcus var för en gångs skull vaken tidigare än hans alarm, han brukar vara väldigt trött på morgonen mer behöver jag väl inte säga... Haha. ;) Han gör framsteg. Nej nu ska jag koncentrera mig.



Rec2

Avslutar mitt lov med att kolla på Rec2 med älsklingen! Han har klippt sig idag så han är super söt, min lilla prins hihi. Nu ska jag sätta igång filmen innan klockan blir för mycket, ska faktiskt upp tidigt imorgon, suck...



Någon som sett denna film? Var den bra?



Imorgon börjar skolan igen...

Ligger och deppar över att skolan börjar imorgon, lite skönt ska det blir att börja "plugga" igen och veta att man får någonting gjort, för nästa år tar ju jag studenten. ;) Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 14 = jag slipper sista lektionen som är idrott vilket är skönt för min lärare hatar typ tjejer (alltså mig). Måste även påminna mig själv att: när jag kommer till pappa i veckan ska jag börja med mina ***, ska be pappa om hjälp så det blir perfekt! :D




9e Januari 2010

Kom precis hem till Marcus efter att ha varit hos hans mormor och morfar och bowlingen såklart. Men är jättetrött så ska lägga mig och kolla på film tills det blir mat, mums! Lägger även upp bilderna från bowlingen efter maten men bjuder på en bild sålänge. :D




Bowling time

Goddag. Sista dagen på lovet avslutas med bowling tillsammans med Marcus familj, ska faktiskt bli roligt. Var ett tag sedan jag spelade. Kom nyss på att jag kommer typ bryta mina naglar när jag ska kasta iväg bowling klotet, haha. Aja det blir nog bra ändå! ;) Ska vara där klockan tre så ska duscha nu för att vi ska hinna eftersom Marcus är sjukt seg. 



En bild på min midsommarkrans från midsommar, saknar verkligen sommaren.



Godnatt

Ska ta och sova nu, ska upp tidigt imorgon för att åka hem till mamma. Imorgon ska jag nog träna antingen med mamma eller med Marcus. Känns bra när jag tänker på att jag ska börja träna igen och få min "dröm kropp". ;) Godnatt vi hörs imorgon (idag). 




Bada, bada, bada

har precis badat i en och en halv timme, ska göra i ordning mig skriver sen. puss



Nya tag

Har köpt marabou och grädde som jag ska använda till min chokladmousse, ska göra en ny med GOD choklad, mums vad gott det kommer att bli. Ska även börja kika på lite filmer som man kan se ikväll. Någon som vet någon bra film? :) 

Har fortfarande sjukt ont i svanken så ska ta och simma lite i poolen efter middagen (ja jag ska smälta maten en timme innan jag hoppar i) haha, för att se om det släpper något, för mig att det faktiskt gör de. 




Den lilla lila



Denna söta klänning har jag faktiskt aldrig använt, hittade den i garderoben hos mamma. Den är "pösig" längst ner. Förstår inte varför jag inte använt den faktiskt. Den skulle vara så fin med mina svarta klackar! :)



Tagit bilder till nya headern

Har precis tagit lite bilder till mina nya header, dock fastnar jag inte på bild som vanligt. Men det blir säkert bra ändå! Nu ska jag äta lite våfflor, mumma. Ni kanske får se någon bild sen eller så blir det en överraskning...



Söta små sömntutor. :D



Morgonruntin



Finns inget skönare än att gå upp och sätta på sig sin morgonrock på morgonen, gör alltid det. På tal om det måste jag nog köpa en ny morgonrock hem till pappa, den jag har nu har jag använt flitigt i något år. Kommer vara svårt att byta ut den nu när jag använt den så länge. :(



Chokladmousse



Duktig som jag är så ställde mig och gjorde chokladmousse, vi hade ingen ljuschoklad hemma så det fick bli mörk vilket jag inte tycker om eftersom den har så stark smak. Men gott ser det ut i alla fall, bären passade perfekt till! :)



1 eller 2?








Saknar min misse





Saknar dig mitt lilla busfrö. 




Let's dance

Har sån sjuk smärta i svanken, så sängen få bli min plats att vara på ikväll. Såg att Let's dance gick ikväll får väl kolla på det då. Förresten är det en ny i juryn? Vad ska ni göra ikväll? :)




Påbörjat min träning

Har faktiskt varit ute och tränat lite i garaget, började med att cykla lite, så jävla tråkigt haha. Sen körde jag lite styrka försökte även att träna mitt skadade knä men det gjorde mest ont. Kommer inte förvåna mig om jag har träningsvärk imorgon, var sjukt länge sen jag tränade. Men det får jag ta, eftersom det har varit sjukt skönt att bara vara ledig från träning och så. Men nu är jag igång igen och det känns bra!



Så jävla snygg, haha. Efter två timmars badande i poolen igår...


... ser handen ut såhär.



Renovering av bloggen

Äntligen så ska jag ta tag i att få min blogg omgjord, har redan en tjej som ska göra min design. Riktigt snällt av henne! :) Den ska vara vit och rosa (?) är inte säker än på vilken färg jag ska ha. Header ska vara mycket enklare. Enklare = snyggare? Osv. Lite jobb blir det också från min sida, jag måste t.ex. ta ut olika koder från designen nu som jag ska ha med i den andra, typ smilisarna. Haha. ;)



Renovering av min blogg! :D



Äntligen en dator som fungerar

Godmorgon. :)

Tar äntligen fått tag i en dator som fungerar, haha. Pappa ska åka och hämta min dator sen så då kan jag ladda upp bilder osv. Det är den enda som laddar upp bilder bra. Aja, idag blir det nog bio igen vet dock inte vilken vi ska se. The Tourist som vi såg i onsdags var riktigt bra, jag förstod inte ens vem som var Johnny Depp från början, hehe. Men han var verkligen sjukt snygg. Jag rekommenderar er att se den, verkligen. Nu ska jag ta mig någonting nyttigt att äta. När jag får min dator ska ni få massor av bilder, kul va!? 




Bad och bastu

Hej bloggen! 

Idag har jag badat, bastat, ätit god mat ja det är väl typ det jag gjort. Just nu sitter jag i sängen, väntar på att World Trade Center ska börja. Visste ni att den är verklighetsbaserad? ;) Imorgon ska jag och Marcus börja träna och sluta äta onyttigt. Är glad att han också ska träna, förut när jag frågat har han aldrig orkat. Aja nu börjar den. Skriver nog innan jag somnar också, puss. :)



Förändring i bloggen inom kort?

Så nu har jag kämpat mig upp ur sängen, nej kanske inte men nästan. Ska snart åka hem till min pappa, ska faktiskt gymma lite där, har ju som mål att komma igång med träningen och sluta äta skit mat osv. Vet att det kommer vara svårt att hålla men ska försöka. Kanske blir bio ikväll igen, men det beror helt på hur vädret är. Det har tydligen snöat mycket under natten. Ska även fixa en ny design det är verkligen på tiden. Ska försöka ta lite bilder när jag kommer hem. Vad ska ni söta läsare göra idag? :)



Vill utomlands, sola, bad, få solblekt hår, äta god mat osv.



Sjusovarn

Godmorgon, vaknade precis (!) klockan är snart halv tre, helt stört. Aja ligger fortfarande kvar i sängen, bloggar mer när jag kommit upp. :)



BIO + godis

Gick till centrum för att köpa lite gott till bion ikväll, som tur var hann vi precis innan de stängde. Hade helt glömt bort att det var trettondagsafton idag och det räknas ju som helg. Jag fick i alla fall mina älskade chips! :) Eftersom chipsen är godare än pop-cornen på BION så tar jag faktiskt med de, haha. Faktiskt mycket godare att poppa sina egna pop-corn hemma som man köper i påse, kalla mig snål men det är mycket godare och mer ekonomiskt, haha. ;) Vi hämtade även ut bio biljetterna, så vi slipper hålla på med det sen. Visst ser de annorlunda ut? Hämtade ut de i en sån där automat.





Skor jag vill ha



Här är några skor jag vill ha från Nelly.com, sjukt snygga! Gummistövlarna har jag redan testat men de var riktigt fula på mig, vill egentligen inte ha de, haha men de kan vara riktigt fina på andra i rätt klädsel. ;)



Finest awards



Har faktiskt röstat på bloggare osv i Finest Awards. Ska nog rösta om senare, jag gjorde lite snabba beslut. Här är vi seriösa! Haha, nej men varför inte rösta liksom? Ska ni också rösta? :)



Just nu


Sötnosen sover i min famn, så söt!



The Tourist

Godmorgon allihopa, vaknade nyss för 100e gången. Min katt vill alltid gå in och ut från mitt rum och eftersom hon står och klöser på dörren så måste jag alltid gå och öppna annars känner jag mig dum, hehe. På tal om detta så drömde jag en sjuk dröm. Jag var iväg med några hundra (?) personer till ett ställe för att vara med på en roddtävling, haha. På roddtävlingen så fick jag tre lösa tänder och sen tappade jag två av de. Och eftersom alla typ är mjölktänder växer de ju inte ut igen, så det var ganska jobbigt. :(

Nu ska jag ringa och beställa biljetter till en bio, alla är nästan slut så kan ju inte reservera. Allt blir mycket jobbigare när man måste ringa eller så. Såg i alla fall att man kunde boka med bio presentkort, tur att jag fick det i julklapp då. För nu har jag bokat två biljetter till The Tourist som går 22.10 ikväll. Sent och mysigt! Det bästa är att vi har nära till Marcus sen. ;) Jag tror filmen kommer vara väldigt bra eftersom både Angelina Jolie och Johnny Depp är med, grymma skådespelare! Pappa smsade även mig och sa att han ville på bio med mig, så jag ska nog se bio med han imorgon eller på fredag, mysigt. :D






Mitt nya hår




Ljuset är inte så rättvist, på bilden ovan kunde man tydligare se utväxten och på bilden under ser håret gult ut men det är de inte, hela badrummet ser i och för sig gult ut. Jag skyller på ljuset. Har i alla fall ingen utväxt på sista bilden. ;)



Hemma igen

Äntligen hemma igen. Vad på salongen i tre timmar och fixade. Klippte, slingade, massage, olika produkter i hår. Allt detta 1990 kronor tror jag, väldigt dyrt men jag är nöjd. Ska gå till Ica nu men ni får resultatet när jag kommer hem igen. Åt förresten en jättegod middag. :)



Tidsinställt - hos frisören

Nu sitter jag troligtvis hos frisören om ingenting gått snett, har fått massage i hårbotten och även tvättat håret det är så skönt när de masserar, jag håller alltid på somna. ;) Ska snart sätta in slingorna, nervöst. Jag hoppas jag valt rätt färg nu, jag litar på Carin hon är grymt duktig på det hon gör. Därför har jag valt att slinga mig hos henne.

image158

Denna hårfärg är väldigt fin men för mörk för mig, något ljusare siktar jag nog på.



4e Januari 2010

Nu ska jag snart bege mig till bussen, alla tåg verkar vara inställda och jag orkar inte chansa på att det skulle komma. Eftersom jag är en sån som alltid måste vara i tid och gärna tio minuter innan så åker jag redan nu så jag har lite tid på mig att leta efter salongen och jag skulle bli helt virrig. Men eftersom jag har lite koll på vart den är så har jag nog tiden på min sida. ;)




Mot frisören

Godmorgon. Känner mig jättetrött nu för tiden, kanske beror på att jag lägger mig sent. Men jag brukar aldrig vakna såhär sent för de. Nåja, idag ska jag till frisören för att fixa håret, äntligen. :) Men jag orkar verkligen inte åka dit när det är så kallt, blääää. Just nu sitter jag och äter frukost ska snart hoppa in i duschen.

Det var ett tag sen jag var på just den salongen men jag tror faktiskt jag kommer hitta ganska bra, men har inte bestämt mig för hur jag ska åka. Tror jag tar tåget och bussen dit faktiskt. ;) Frisören jag ska till heter Carin och jobbar på W Lounge, tror det hette så. Kanske kommer upp något inlägg när jag är borta om ni har tur, ha en toppen dag så länge. Puss!



Haha, så underbar bild. :D



Glass med hemmagjord chokladsås...

Har precis ätit glass med hemmagjord chokladsås och varma hallon, det var riktigt gott. Mitt år har inte startat på det nyttigaste sättet, det struntar jag i. Man lever bara ett liv och ska passa på att njuta när man har chansen. Men ska ta tag i träningen och grönsakerna. 




Bild på mig





Var ett tag sen jag la in en bild på mig, de senaste jag lagt in är gamla bilder som jag lagt in förut så här kommer ett par bilder. ;)



Före och efterbilder




Testade att ljusa upp bilden lite, de mörkare skuggarna blev ljusare. Någon som vet hur man gör för att få bilderna mer förglada, nu ser de bara så grå och tråkiga ut. :(



Blingbling




I efterskott




Bilder från nyår 2010/2011







Hemma hos mamma

Nu är jag äntligen hemma igen, känns skönt. Har alla mina kläder här osv. Ska snart ta en lång dusch, för det behövs verkligen. Eller kanske ett bad, har fortfarande aldrig badat hemma hos mamma eftersom det är så kallt när man ska gå upp, brr! Här kommer två bilder på mina naglar som jag lovat. ;)





Just nu: På väg hem

Är på väg hem till mamma. Känns som det var ett tag jag var där, förra året sist. Bloggar mer när jag kommer hem och då har jag äntligen min dator och kamera. ;)



Salt

Ska snart krypa ner i sängen för att börja kolla på filmen Salt med Angelina Jolie, har länge velat se den men har inte gjort det än och ikväll passar helt utmärkt! :) I övermorgon (imorgon) ska jag till frisören för att färga och klippa håret. Ska nog göra slingor, vill få bort min utväxt. Ska nog hem till mamsen imorgon också, saknar henne och misse. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och gå på toa, trevlig information som jag antar att ni ville veta. ;)




Årsresumé 2010?

Jag kom på att det inte kommer bli speciellt lätt för mig att göra en årsresumé för år 2010. Eftersom min blogg endast är någon månad, därför har jag inga bilder på januari-september eller vad det blir. Men ska försöka komma på något annat bra eller så skippar jag det helt enkelt och kör bara en massa bilder genom åren som gått. Men då måste jag ha tillgång till min dator och en kamera och det har jag inte nu så det får vänta tills imorgon? Nu ska jag kolla på TV till sällskap har jag min ananas och ett glas vatten och min söta pojkvän, hihi. :D




Detta skulle inte sitta helt fel de heller.



Mina nyårslöften



Har fortfarande ingen dator, men jag passar på att skriva mina nyårslöften.

1. Inte dricka någon läsk. (Äckligt och onyttigt så det kan jag lika gärna vara utan)
2. Endast äta godis på helgerna, även byta ut det mot frukter även börja äta mera grönsaker.
3. Komma igen med tränigen igen efter mitt uppehåll, har varit himla skönt att vila men känner att jag måste och vilö börja träna igen. Vill alltså börja vara mer hälsosammare.
4. Ta körkort i år, ska försöka sikta på att ta det den 1 augusti då jag fyller 18 år.
5. Åka utomlands minst en gång i år.
6. Klara av skolan bra och börja plugga mera.
7. Börja blogga bättre och även försöka höja mitt läsarantal. ;)
8. Gå ut på krogen första gången, hehe.
9. SKAFFA ETT JOBB!
10. Efter 2011 ska jag fortfarande vara rökfri som jag då kommer ha vart det i 18 år. Har ju inte tagit ett enda bloss, stolt! :D



Sovmorgon

Godmorgon, har typ aldrig sovit såhär länge. Men skönt är det i alla fall. Ska stoppa i mig lite frukost sen ska jag iväg till centrum för att kolla kläder och fixa mitt busskort. ;) Ska även försöka fixa en dator idag... Puss så länge.



Så underbar bild, av mig



Den här bilden betyder mycket för mig. För det första är det faktiskt jag som tagit bilden. Det var i våras på Teneriffa. Det ser ut som delfiner men det är faktiskt valar. Bilden är så underbar för det ser ut som att det är mamma och barn och så dyker de ner samtidigt. Jag älskar djur så när jag tänker på att folk jagar dessa varelser gör det mig så förbannad och ledsen. Man önskar man kunde göra någonting. Men det går knappt, jag har länge funderat på atr bli fadder till ett utrotningshotat djur, men vart läggs pengarna som man skänker det undrar jag... Men en liten gåva är bättre än ingenting. Så söta, underbara djur som inte vill oss människor något dumt har all rätt att leva.



Snart är första dagen på året slut.

Blääää vad det suger att inte ha tillgång till någon dator men när jag får det ska jag göra en årsresume, mina nyårs löften och vad jag vill hinna med under 2011. Ni ska även få massa härliga bilder från julen och nyåret som jag inte lagt upp. :D Men kanske kan få låna en dator från någon i hans härliga familj. Nu ska jag kolla någon film som går på TV. Förresten ni har väl inte sett mina nya naglar? ;) Slänger upp en bild imorgon på de då. Ha en underbar kväll så kanske jag skriver något mer inlägg innan jag går och lägger mig, puss!



1a Januari 2010

Hej gott folk. Har inte haft så bra tillgång till någon dator idag. Eftersom min är hos mamma och Marcus glömde laddaren hos min pappa tydligen. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta chips osv. Ska även se fångarna på fortet och någon film tror jag. Imorgon ska jag till Bikbok för att kolla om de har något fint på rea eller är den slut? :( Måste även hem till mamma för att hämta kläder och sjunga.




RSS 2.0