Fast food!




Bubbleroom

Har aldrig tidigare riktigt kollat in bubblerooms hemsida, men har gjort det några gånger i veckan! Och satan vad mycket snyggt de har på den sidan! Har hittat flera kläder och skor som jag vill ha. Inte bara de utan smycken, väskor, vardagskläder you name it! Så om ni inte har varit inne på bubblerooms hemsida och kollat så kan ni Klicka här för att komma till bubbleroom! De har riktigt fräsha och fina kläder speciellt nu till sommaren, massor utav snygga klänningar och skor! Kolla bara på den här snygga klänningen, funderar starkt på att själv beställa den. Hur snygg är inte den!



Förutom att de har snygga kläder, så har de bra priser på kläderna. De är inte svindyra! Så om man hittar en snygg klänning eller skor eller vad man än må vilja ha så behöver man inte vara rädd för att plagget ska kosta flera tusen kronor. (De har även dyrare märkes kläder, men majoriteten av alla kläder har ett lägre pris). :)



Dagens outfit

Tröja - NK, Byxor - U-turn



Frukost to go!




Lördag 30 juni

Godmorgon!
Ska precis gå och äta frukost. Om tjugo minuter ska jag åka iväg till jobbet, börjar klockan 11. Bussarna till jobbet matchar inte alls bra så det är därför jag måste åka såhär tidigt! Jag jobbar ett kort pass till klockan 15.



Bjuder på en hyfsats suddig bild så länge, puss! :)



Stickad tröja


Köpte den här tröjan i onsdag, hade ett present kort och det kom till användning när jag köpte de här tröjan. Den är skön och väldigt sommarfräsh. Denna kommer att användas flitigt i sommar. :)



Hahaha, underbar video!



Katten drar sig fram med framtassarna när den sitter ner, det ser väldigt roligt ut, hahah! :)



Bra start på dagen!




Hockey VM

Har ju glömt att lägga upp alla bilder från när jag var och kollade på premiären av Hockey VM, Sverige - Norge. Det var i och för ett tag sedan, men det gör ingenting. Nu när det är fotbolls EM så passar jag på att visa några bilder från hockeyn istället! :)




Full rulle

Kom precis tillbaka efter en dag på stan. Mötte upp Marcus på hans jobb sen åkte vi tillsammans in till stan. Det blev lite shopping, en klänning och ett linne. Får visa er de senare även tjocktröjan som jag köpte här om dagen, ska bara åka och hämta min systemkamera så jag kan fota kläderna! Vi avslutade dagen med att äta middag tillsammans med Ms familj och några flera, trevligt trevligt! Nu blir det fotboll och film. Känns som det här fotbolls EM har hållt på hur länge som helst, men snart är det slut. Jag tror på att Spaninen eller Tyskland kommer vinna allting. Men det återstår att se! :)




Nice purse!

Hahahahaha, humor!

 




En glass till dig

Nu blir det glass! :D

 




Torsdag 28 juni

Godmorgon!

Vilket härligt väder det är ute! Har inte sett ett så bra väder på evigheter, så ska strax gå ut. Ska nämligen möta upp min pojkvän i stan, vi ska kolla lite kläder sen blir det kanske en glass i gamla stan och sätta sig vid vattnet, gjorde det förra året, så mysigt! Sen ikväll blir det troligtvis restaurang, det är nämligen en som fyller år. Men vet inte riktigt till hundra ännu hur det blir! ;)




Have2have

have2have brands Loafers, Petrahave2have brands Loafers, Petrahave2have brands Heels, Ashley11have2have brands Heels, Ashleyhave2have brands Ballerinaskor, Aviv have2have brands Ballerinaskor, Elliehave2have brands Sandaletter, Sidrahave2have brands Loafers, Moa

Skulle inte tacka nej till dessa skor, alla kommer från have2have. :)



Skor


Hur snygga är inte dessa skor?



Onsdag 27 juni

Godmorgon! Det blev ingen Fast and Furious 4 igår, vi valde att se Jackass istället. Underhållande och bra, men tycker endel scener är helt galna, men det gör ju hela filmen. Idag är det relativt bra väder, så jag ska spendera min lediga dag ute, fastän att solen inte är framme på en klarblå himmel så får man passa på. Men först blir det frukost.




Fast and Furious 4

Kom precis upp från badet. Jag blir alltid lite seg efter att ha badat, vet inte vad det beror på men brukar alltid vara det? Badade i alla fall runt två timmar, det var väldigt härligt. Jag försöker utnyttja dygnet till max. Avslutar kvällen med att kolla på Fast and furious 4, tycker de filmerna är så himlans bra. Passar perfekt en regnig sommarkväll som denna. :)




Dag på stan

Kom precis hem efter en dag på stan. Hittade en väldigt fin tjocktröja som jag köpte, riktigt fräsh och passar speciellt bra nu till sommaren. Påminner ganska mycket marin stil, I like. Lägger upp en bild på den senare.

Ikväll blir det film och kanske lite bad till och med. Man får ju passa på nu när solen äntligen har tittat fram efter dagar med regn och moln. Måste även städa mitt rum, tråkigt men ett måste. Nej nu ska jag gå ut och passa på så länge solen visar sig, vad har ni gjort idag? :)


Bjuder på de här 3 härliga bilder från Teneriffa 2010.



"Dagens låt"


Alltid roligt att se när någon "tar/lånar" någonting som man själv gjort. :)



Tisdag 26 juni

Godmorgon bloggen!

Tittade på en gammal favorit igår, nämligen A cinderella story. Tycker den är så bra! Det passade bra, med tanke på att vädret inte var på topp, det är de inte idag heller men det regnar åtminstonde inte. Idag ska jag iväg till stan en sväng hade jag tänkte, har ett presentkort så tänkte kolla om jag hittar någonting fint. Har även tänkt att köpa ett par skor och ett linne som jag har hittat dock finns de inte i affären utan jag måste beställa de, får se hur jag gör med det.

Nej nu ska jag upp och äta frukost. Vad ska ni hitta på idag då? :)



Den här bilden är tagen i slutet av april/början av maj. Det var mer sommar då än var det var nu. Hoppas verkligen solen hittar tillbaka snart.



Om jag kunde flyga

Sitter och tittar på lite resor, jag och min kompis ska troligtvis åka på en längre resa i vinter. Då tänkte vi b.la. besöka Bali, Thailand, Australien. Ska passa på att göra allting som man kan göra där som inte går att göra här hemma i Sverige, surfa b.la. Jag vill både åka till turistorter och till icke turistorter. Denna resa kommer jag endast göra en gång i mitt liv och den planerar jag att göra om mindre än ett halv år.

Beachfront-casa-de-la-flora-luxury-resort-in-thailand-4_large

Bilden kommer härifrån, hur härligt ser det inte ut att vara i Thailand?



Regn och åter regn

Godmorgon bloggen!

Vilket trist väder det är ute idag, regn och åter regn. Dagen kommer nog bestå utav filmer i mängder, ska även kika runt lite på hemsidor efter snygga kläder för i det här vädret tänker jag inte åka till stan, kommer bli dygnsur direkt när jag kliver utanför dörren! :(



Här får ni en bild på mig igår.



Söndag 24 juni

Hej och hå.

Har ni haft en bra midsommar? Min var lugn och alldeles lagom. Kom hem idag och har tagit det lugnt, är ledig från jobbet fram till helgen så ska passa på att hinna en massa roliga saker innan jobbet sätter igång igen, annars då? Vad har hänt sedan jag senast skrev? Inte speciellt mycket, livet har rullat på som vanligt.

Ska snart gå och kolla på en film innan jag ska sova. Funderar på att ta en sväng till stan imorgon, lite beroende på vad det blir för väder. Det ska tydligen inte bli så bra, så får se hur det blir med den saken. Tycker sommarn har varit seg, det har inte riktigt varit den där värmen som jag kommer ihåg från tidigare år, men jag hoppas verkligen att solen kommer fram snart. Juli månad tittar fram genom hörnet och kommer snart den och då har plötsligt hela juni gått, tiden springer verkligen iväg, läskigt..

Har suttit och kollat på lite kläder, hittade den här klänningen b.la.




Studenten

 





RSS 2.0