Skönhets tips!

Lugnande:

  • 1 msk honung 
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy. 


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron 
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten. 
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten. 

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado,
  • ½ msk vetekli 
  • 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

OBS: Innan applicering av ansiktsmask så ska huden vara noggrant rengjord.



10 saker ni inte visste om mig

1. Jag har ALDRIG tagit ett bloss från en cigg, jag har alltså ALDRIG rökt. ;)

2. Jag är väldigt nyfiken.

3. Jag hatar clowner.

4. Jag försöker spara så mycket pengar som möjligt i månaden.

5. Jag gick på Jensen Gymnasium Norra en månad innan jag böt.

6. Jag har alltid velat ha en hund.

7. Jag var rädd för katter innan jag själv fick en, så det kan gå.

8. Jag har tröttnat på kyla och snö.

9. Mina fötter krymper, haha. :D

10. Jag älskar barnprogram/tecknat, blir aldrig för gammal, hihi.




Sockersöt

Beslutsångest, vet inte vilka skor jag ska köpa. Som vanligt kan jag inte bestämma mig, men Amanda ska hjälpa mig imorgon, hoppas jag kommer fram till något bra beslut då för jag behöver verkligen nya skor. Nu blir det pizza, sen mys framför TV samt plugga engelska, hatar engelska... Vad ska ni göra ikväll? :)



Just nu är jag sjukt sugen på kladdkake smet, mums.



Bilder från julen 2009







Snart ett år sedan, tiden går så fort.



Dagens outfit

Var ett tag sedan jag körde dagens outfit, så jag passade på att göra det idag. :)




Försov mig imorse, hade tjugo minuter att komma till skolan och jag hann, tänka sig. ;)






Nu kör vi på en dagens blogg

Nu kör vi igång med dagens blogg igen, nu är det bara att anmäla sig, tävlingen avslutas imorgon kväll. Lycka till allihopa. :D Det var en del som missförstod förra gången då jag inte skulle ha dagens blogg, men häng inte läpp för det, det är bara att anmäla sig i inlägg nu.




Pluggar



Känner mig duktig som pluggar, brukar inte göra det ofta eftersom jag tycker det är så sjukt tråkigt, men ibland måste man och jag önskar verkligen att jag tyckte det var kul och att jag pluggade typ hela tiden för det lönar sig i slutet, så sätt igång ni också med att plugga. :D



Det blir fan aldrig som man tänkt sig

Åh irriterad, internet funkar inte så är på väg till Marcus. Jag som ville vara hos pappa! :(



29 November 2010

Nu ska vi åka hem till pappa, sen ska jag möta han i stan runt fyra för att köpa skor, äntligen! Ska även visa lite saker som jag önskar mig i julklapp ska även försöka hitta djävulen bär prada på engelska, hmm... Vi hörs när jag är framme hos pappa, puss.




Sjukling

Godmorgon bloggen!

Är hemma från skolan idag, hostan vill inte försvinna och förkylningen börjar komma. Hur som helst ska jag till skolan imorgon i alla fall för att skriva företagsekonomi prov och duktig som jag är pluggar jag på det nu. :) Ska göra i ordning lite frukost sen blir det att åka till pappa i det kalla vädret, vi kanske ska kolla på skor idag. Om inte ska vi göra det imorgon, för just nu har jag converse och det är väldigt kallt.




Smilegropar



Nu blir det Beck och plugg.... Jippi. :D



Vem kan slå Filip och Fredrik

Sitter och tittar på vem kan slå Filip och Fredrik, programmet är så jävla bra. :) Sen måste jag verkligen plugga, påminnelse till mig själv. Försökte att komma in på internet  hos Marcus med mammas dator som jag lånade eftersom den är bättre, men nej det funkade inte, så irriterande. Aja, nu ska jag fortsätta att titta på TV. 




Mätt och belåten

Gud så mätt jag är, maten var sjukt god så jag kunde inte sluta äta. Så nu ligger jag och kollar på Sunes Jul med en proppmätt mage, känns som jag aldrig mer kommer vara hungrig. Men kommer nog ändå bli det om någon timme, haha. Idag har varit en lugn och skön dag, med lite plugg och bra film. Ska snart åka hem till Marcus, vi får skjuts annars hade vi aldrig kommit fram i den här snökaosen. Där ska jag plugga som bara den, har stort prov på tisdag. Hur har eran dag varit? 



Mysig juldekoration i centrum.



Sunes Jul

Ligger och tittar på Sunes Jul en gammal julkalender i väntan på att året julkalender ska börja. Hoppas verkligen att årets julkalender är bra och jag ser fram emot den. Den kan ju inte vara sämre än föregående års julkalendrar. Tänk snart är det jul, åh så mysigt. Fick pengar av pappa idag för att köpa ett par vinterskor, mina andra är trasiga så har inga nu. Eftersom det är så kallt och så mycket snö kommer jag frysa väldigt mycket om mina fötter om jag inte har ett par riktiga skor. Nu ska jag fortsätta kolla på Sunes Jul, sen blir det första advent middag, så mysigt! :)




Första advent

Idag är det första advent, tänk vad tiden går fort. Kändes som det var igår jag började andra året på gymnasiet och att sommaren fortfarande finns kvar bland all kyla och snö. Men så är det inte, tiden har runnit iväg och man hinner knappt inse det försen året är slut och att det snart är jullov, lucia osv. Men jag har ingenting emot att tiden går fort nu andra året när man går gymnasiet, allt plugg flyger förbi och snart är det sommarlov igen.

Lillebror står och bakar lussebullar, när jag kom upp frågade han vet du vad ett saffrans paket kostar? Jag visste faktiskt, hehe. Sjuka 35 kronor för ett 0.5 gram. 70000 kronor för ett helt kilo, det är mycket pengar. Nu ska jag äta frukost och försöka få bort min jobbiga hosta och bara mysa för att det är den första advent. Ska ni göra någonting speciellt idag? Puss.




Den med massa pärlsocker är min. :D



En riktigt stor besvikelse

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad av bloggerfy om jag ville ha en tävling i samband med mylovebasket. Då någon av er skulle ha chansen att vinna 500 kronor att shoppa för. Självklart svarade jag ja på att vilja ha tävlingen och de skrev att de skulle skicka med instruktionerna när jag tackat ja. Men inget svar fick jag, dagarna gick och jag undrade varför de inte svarade så jag skickade ett till mail men det svarade inte och så skickade jag ett till men jag har fortfarande inte fått något svar. Jag har tidigare skickat frågor till bloggerfy då jag fått svar på mina frågor som jag ställt till de, men nu är det dött, inget svar. Vad beror det på undrar jag? Är det såhär man gör? Frågar en bloggare om man vill ha en tävling, man blir super glad och tackar ja. Klart man blir glad om någon erbjuder en att hålla i en tävling. Men sen skiter de i det? Det jag ångrar är att jag aldrig skrev upp hans mobil nummer som han skrev i mailet, då hade jag kunna ringa och fråga eftersom de inte svarar på mina mail. Tycker det är riktigt tråkigt och det är en stor besvikelse att de gör såhär, ni som hade haft chansen om att få shoppa för 500 kronor. Detta får inte hända och jag hoppas verkligen att detta inte händer er, ni kommer bara bli besvikna om de gör så som de gjort mot mig. Litar inte på detta "företag" om man ens kan kalla bloggerfy för ett företag efter det de gjorde mot mig. Jag som gillade deras sida tidigare, men nu vet jag inte. Jag ber de bara att svara på en fråga: Varför gjorde ni ens såhär? Ni skulle inte frågat om tävlingen från första början... Det är ni som förlorar på detta, inte jag. Hoppas ni läsare förstår vad jag menar, puss.




Känsliga tittare varnas



Nu när det helt plötsligt har blivit så himla kallt, så har jag glömt att använda mina vantar som jag använde för någon vecka sedan. Som nu är borta, då har min händer fått lite stryk av det kalla vädret och blivit alldeles röda. Det ser värre ut på bilden är vad det egentligen är, jag tycker bilden är skrämmande och ganska äcklig. Varför jag skriver detta är för att påminna er om att ha vantar annars kommer era händer se ut som mina gör ovan, det ser inte bara illa ut det gör även lite ont, nu försöker jag bota detta med hudsalva och att använda vantar, för vantar kommer jag aldrig att glömma i framtiden. Ja vad säger man? Man lär sig av sina misstag. ;)



27e November 2010

Vinnaren av gårdagens blogg är nu utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Jag väntar med att starta en dagens blogg tills imorgon. Den startar alltså imorgon kväll, ha en fortsatt trevlig kväll.




Gårdagens facelook





Glad tjej.



Snabbt inlägg

Ska snart åka till pappa men hinner slänga in ett inlägg innan det. :) Idag var jag och handlade med mamma, blev lite allt möjligt, gillar verkligen att gå in i affärer där det verkligen är julstämning finns nästan ingenting mysigare. Ikväll blir det fondy, är riktigt hungrig så det ska bli gott. Man innan det ska jag ut i kylan och åka till Slussen där jag blir hämtad av min pappa. Nu ska jag skynda på Marcus lite eftersom han är så seg, vi hörs senare ikväll. Ha en fin kväll. Puss! 



Du är speciell, jag älskar dig lillebror.



Sneak peak



Här är en sneak peak på min nya header, den är inte riktigt klar än.



Julshopping

Godmorgon, vaknade för ett litet tag sen så ska snart äta frukost efter det blir det julshopping med mamma. Kändes som det var år sedan vi gjorde någonting tillsammans så det ska bli jättekul. :D Vi ska bara komma på ett bra ställe att åka till, Stinsen, Täby, Solna? På shopping listan står det julpapper + snöre/rosetter olika julsaker och självklart julklappar om vi hittar någonting. Nu ska jag göra mig i ordning, kanske hinner slänga in ett till inlägg innan vi åker. Vad ska ni göra idag? :)



Mina fina lilla lucia.




Så fin låt






Lär ni er aldrig?

Hej bloggen. :)

Då var det helg igen, skönt. Ikväll blir det bara att ta de lugnt och kolla på film. Marcus ska ut ikväll så jag är ensam, kommer kännas tomt, men hoppas på att han kommer efter han varit ute. Ska snart åka hem, bara bussen kommer. Det verkar stå still överallt, knappt några bussar som går normalt. Men om bussen kommer 20 minuter försent är det bara att ringa en taxi och kostnaden får SL stå för, men först måste man själv betala och så får man skicka in ett mail eller vad det är till sl så skickar de pengar till en, det är bra men ska inte behöva hända. Ska det vara så svårt att få bussarna att gå normalt? Har de inte lärt sig av de tidigare vintrarna? Sen är det ju bara att ändra alla vintertider så att bussarna kommer när det står att de ska komma. Tycker ni att SL/andra bussföretag sköter det bra på vintrarna?




JÄVLAR!



Helt sjukt söt!



Number one

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, klicka http://nikooo.blogg.se/ för att komma till vinnaren. Som alltid startar jag en ny dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till och grattis. :D




Nu är det verkligen vinter



Utanför mig imorse, har kommit sjukt mycket snö. Men jag önskade att den skulle kommit om ungefär en månad istället, perfekt till jul. ;) Tänk nu är det bara ett fåtal dagar kvar till julkalendern, hoppas på att den är bra i år annars blir jag riktigt besviken, kan inte direkt säga att de senaste har varit bra. Nej nu ska jag gå och lägga mig och sova bort huvudvärken och vakna pigg och glad imorgon. Ha en fin kväll allihopa och godnatt, puss!



Vart är min julstämning?

Ligger och kollar på trean, kommer inte ihåg vad programmet heter. Det är typ en kanin med i programmet, hehe. Har försökt att plugga lite företagsekonomi, men det är så svårt. Ska ta tag i det i helgen, suck. Känner mig fortfarande dålig och vill stanna hemma imorgon, men har en viktig lektion och utvecklingssamtal. Känner mig taggad inför helgen, då blir det shopping med båda mamma och pappa. Ska fixa i rummet hos pappa och det blir även första advent, helt sjukt vad tiden går fort! Har inte känt någon speciell julkänsla än, men allt kommer väl upp nu på söndag, julgardiner, ljusstakar, peppisar osv. Slänger in en jättegullig jullåt så länge så vi får upp julkänslan lite. :D Går inte att lägga in en låt så slänger in två juliga bilder istället.








25e November 2010

Då var man äntligen "hemma" från skolan, sitter hemma hos Marcus. Ska snart sätta på en film och bara mysa och krya ner under täcket eftersom det är så kallt. Hade italienska prov idag, hade inte pluggat någonting. Trodde det skulle vara svårare men det var det inte så det kändes helt okej. Nog pratat om skolan. På lördag ska jag handla julklappar och imorgon ska jag till pappa eller mamma vet inte riktigt hur det blir med det än. Nu film, sen plugga företagsekonomi. Vad ska ni göra idag? :)




The winner

Vinnaren av dagens blogg är utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Som vanligt startar jag en ny dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till och grattis till vinnaren. :D




Bildbomb från Grekland 2005



Saknar. ♥



Huvudet dunkar

Har legat och kollat TV hela förmiddagen., så skönt men huvudet värker fortfarande. Har bett mamma köpa hem lite godsaker, ska nog ta en alvedon också. Om någon timme kommer Marcus hit, så blir det film antar jag. Har ju italienska prov imorgon, måste plugga men har inga krafter. Som sällskap idag har jag haft min katt bredvid mig hela tiden, så söt hon är. Nu ska jag ner och äta någonting, ha en fin dag. :)




Sjuk

Godmorgon, vaknade med huvudvärk, snorig osv så nu ligger jag hemma och är sjuk. Funderade länge på om jag skulle gå till skolan, men jag orkade verkligen inte. Engelskan, företagsekonomin och svenskan kommer jag ändå inte missa någonting av tror jag, så därför valde jag att stanna hemma. Har ändå aldrig varit hemma i år så. ;) Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla tv och plugga till mitt italienska prov som jag har imorgon. Vad ska ni hitta på idag? Puss



Ställde mig och bakade en kladdkaka igår kväll till älskling, vad gör man inte? :D



Kallt ute och inne

Ska gå och lägga mig nu, känner att jag behöver sömn. Slutar dagen med lite bilder från idag, det var så kallt i skolan idag så jag gick runt med mössa och halsduk och då blev det genast lite varmare. Godnatt, puss! :)




Vinnarna av dagens blogg

Nu är vinnarna av dagens blogg utsedda, klicka HÄRHÄR och HÄR för att komma till vinnarna. Eftersom jag glömde både igår och i förr igår så blev det tre vinnare den här gången. Startar dagens blogg som vanlig och vinnaren dras imorgon kväll, den här gången ska jag inte glömma, lovar. 




Gamla bilder







På fötterna igen

Hej, förlåt för usel bloggning, men har varit mycket i skolan osv. Men nu är jag på fötterna igen, har precis tagit en lång varm dusch och satt på mig mjukiskläder, ska snart göra lite varm oboy och svara på era kommentarer. Sen blir det plugg, suck... Har ni haft en fin dag? :) Puss!



En bild från Grekland sommaren 2005, på kortet är det lillebror och jag. Kändes som om det var igår jag var där, kommer ihåg allt från resan. Allt från oväder till hemlängtan, saknar.



Orkar inte...

Så nu är jag hos Marcus igen, skippade träningen idag, orkade inte. Orkar inte heller skriva någonting mera just nu, vet inte vad jag ska skriva om. Skriver senare ikväll, hoppas ni haft en fin helg, puss.




Fullspäckat schema

Godmorgon, hatar måndagar inte bara att behöva gå upp tidigt även att jag har typ 100 lektioner innan lunch och då har man redan dött av att man inte får någon mat, men allt hänger på frukosten. Äter man en bra frukost klarar man sig, man kan även ta med en frukt till skolan och ha en liten fruktstund, låter väl mysigt.

Sen så måste jag säga att jag inte glömt bort dagens blogg, men eftersom min blogg strulade igår så kör vi på med dagens blogg till ikväll och då drar jag två vinnare istället, hoppas det är okej. Klicka HÄR för att komma till inlägget. Alla ska ha ju självklart ha chansen att få vara med. Slutar halv tre, sen ska jag iväg och jobba direkt och efter det har jag träning så det kommer ploppa upp några tidsinställda inlägg idag, vi hörs senare ikväll, puss. :)



Jag vet det är snyggt att ha halva ansiktet fullt med hår. ;)



Harry Potter och dödsrelikerna

Nu funkar tydligen min blogg igen? Gör den det för er också? Kom precis hem från bio och filmen var bra, men jag föredrar de tidigare filmerna. Jag tyckte det var ett väldigt stort hopp från de andra filmerna, eftersom de tidigare varit på Hogwarts och nu är de i skogen hela tiden? Men jag gillar Harry Potter filmerna även denna men som sagt så ser jag hellre på de tidigare. :) Imorgon är det skola och ska upp tidigt, så nu blir det sängen för min del, godnatt! 




Jävla krångel

Krånglar blogg.se för er också? Jag kommer inte in på några bloggar, inga kommentarer och statistiken är död. Någon annan som har samma problem? :( Hundra timmar senare har de fortfarande inte fixat någonting, det är ju någonting som är fel, tråkigt... Hoppas de märker det innan jag är tillbaka från bion. ;)




Haha, så jävla cool video!



Lillebrorsan går lös på en dammsugare. ;)



Black and white




Dagens fråga



Vad ska ni göra på jullovet? Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och njuta över att det är jul och den mysiga stämningen och alla julklappar, hihi. :)




Harry Potter

Godmorgon, nu var det söndag igen och imorgon är det skola, helgen går så sjukt fort. Men idag blir det bio och Harry Potter ska bli väldigt kul, men nu ska jag äta frukost och svara på några kommentarer eftersom jag inte har så mycket att göra. Vad ska ni göra idag? Puss.



Tagen för någon vecka sen, ser inte ut som en November morgon va? ;)



Dagens blogg



Nu är vinnaren av dagens blogg utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Som vanligt startar jag en ny dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till och grattis! :)



Ha en fin lördag kväll!

Ligger och tittar på Harry Potter med Marcus, blir alltid jättetrött och somnar när jag kollar på film. Tycker det är super jobbigt, men jag är vaken nu i alla fall. Ska gå ner och poppa lite poppisar till ikväll och kolla på G-force och Harry Potter. Eller går det någon bra film på TV ikväll? Ha en super bra lördag kväll allesammans, puss.


"Gammal bild" :)



Svar på frågestunden

Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jag har bloggat fram och tillbaka sen jag gick i sexan, det var faktiskt ingenting speciellt.

Har du någon jobbig vana?
Svar: Jag har tvångstankar och brukar upprepa saker flera gånger, för jag är rädd att det ska hända någontning annars, hehe.

Hur många syskon har du?
Svar: Jag har en lillebror och en storebror.

Går du på någon sport?
Svar: Ja, just nu spelar jag (hela fotbollslaget) volleyboll istället för fotboll, sen ska jag även börja igen på friidrott hoppas jag.

Tjänar du pengar på din blogg?
Svar: Jag har sponsrade ord i min blogg, så om någon klickar på de tjänar jag pengar men det är nästan inga pengar.

Vilka bloggar läser du?
Svar: Jag läser inte de stora bloggarna lika mycket längre, men jag brukar kolla in på Kissies, Dessie, Paow, Hugo, Kenzas, Blondinbella och Tyra ibland. Sen är det säkert många fler men kommer inte på namnet på de just nu.

Vad gillar du mest med att blogga?
Svar: Svår fråga, allt måste jag nog säga.

Hur många läsare brukar du ha? 
Svar: Väldigt olika, men över 1000 i alla fall. ;)

I vilket program fixar du bilder/headers? 
Svar: Jag fixar aldrig mina bilder och header har Jasmine gjort.

Har du någonsin fuskat dig till besökare?
Svar: Nej, hur gör man det?

Favorit färg?
Svar: Rosa är fint, men gillar svart enkelt och snyggt.

Favorit affär?
Svar: Vet faktiskt inte.

Hur lång är du ? 
Svar: Var ett tag sen jag mätte mig och då var jag väl runt 1.65 så någon centimeter längre hoppas jag att jag är.

Vad väger du?
Svar: Jag vet inte runt 50 tror jag.

Vad är de pinsammaste du någonsin gjort?
Svar: Just nu kommer jag inte på någonting faktiskt, hehe.

Vad är det bästa med dig?
Svar: Att jag är snäll. ;)

Bästa/Sämsta som hänt denna veckan?
Svar: Bästa är att jag och Marcus haft 7 månader och det sämsta är väl att jag inte sovit så mycket.

Hur länge har du drivit denna blogg?
Svar: Inte länge, 1 månad kanske. Men har skrivit i den tidigare och det var i början av sommaren.

Vad har du för skostorlek?
Svar: Kan ha allt mellan 35-38.

Vart går din dröm resa?
Svar: Shit vilken svår fråga, har länge velat åka till Thailand, USA och Italien. Men det blir nog USA eller Thailand, svårt.

Har du fått en idolbild?
Svar: Nej, men skulle vara superkul att få. :)

Tack för alla frågor tog ut 20 av alla era frågor, ha en fin lördagskväll. 




Frågestund




Photoshop

Godmorgon, har alla sovit gott? Jag har sovit super bra men inte så länge. Ska äta frukost nu, sen ska jag testa att göra en design åt min kompis. Fick photoshop igår så ska bli superkul att prova sig fram om det går bra och om jag tycker det är kul, kanske jag kan göra någon till er, det låter väl bra? ;) Nu blir det frukost sen testa göra en design. Kan lägga ut den sen och kolla vad ni tycker om ni vill? Puss! 




The winner

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Ett stort grattis till dig och som vanligt startar jag en ny dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till! :D




Ha en fin kväll!



Ska snart börja mitt och Marcus Harry Potter maraton, till sällskap har vi pop-corn, chips, cola, choklad, godis och glass, mums! Vi kommer bli riktigt feta om vi fortsätter såhär, endast genom att tänka på allt godis och onyttiga saker så blir jag inte sugen. Men av allt det där ska jag "bara" äta poppisar och choklad, mums! Ha en fin fredags kväll. Slänger säkert in ett inlägg senare ikväll, puss! :)





Dagens facelook




Fredag

Så nu var jag äntligen hemma, fick sluta tidigare idag men är inte hemma försen nu. Ikväll blir det Harry Potter maraton, vill uppdatera mitt minne av alla filmerna eftersom jag ska se den senaste på bio nu på söndag. Ska även försöka komma ut en sväng med bilen för att övningsköra med min mamma, som inte vågar åka med mig!? Jag som har blivit så bra? Nu ska jag ta någonting och äta sen ska jag lägga mig och bara slappa, jag är trött. Ha en toppen fredag kväll! :)



Haha, bjuder på denna bild.



Äntligen helg!

Godmorgon, äntligen fredag! :D Men helgen börjar inte på bästa sätt genom att sluta klockan fyra. Nu är jag vaken och har gått om tid på mig, tiden kommer säkert gå super fort så jag inte hinner göra någonting. Jag fick ett mail i början av veckan av bloggerfy om att jag skulle få ha en tävling, men jag har inte fått instruktionerna, men jag hoppas jag får de snart eftersom han sagt att jag ska få ha den här tävlingen. :) Så håll utkik så länge och ha en fin dag. Puss!




Börja köpa julklappar tidigt i år?

Ska gå och lägga mig nu, känner att jag fått för lite sömn den här veckan. Börjar 10 så har sovmorgon vilket är superskönt, men det är mindre skönt att sluta fyra på en fredag. Snart är det den 25 vilket betyder lön och studiebidrag, jag har börjat sparar pengar så jag lägger undan en viss summa varje månad. Men nu när det är jul vet jag inte om jag kan spara lika mycket. Skulle kännas bra att börja tidigt med julklappar så jag inte köper upp alla pengar till mig istället och inte har några kvar till julklappar! Har ni börjat köpa julklappar än? Godnatt, puss! :)



Detta var det jag hittade på Bikbok idag, ville även ha en supersöt blus men den var lite kort i armarna och alla andra tog slut i den färgen jag ville ha. Vill även ha en söt blus från Gina Tricot, hoppas jag hinner köpa någon av de innan de tar slut överallt. ;)



Och vinnare är...

Nu är vinnaren utsedd av dagens blogg, klicka HÄR för att komma till vinnaren. Som vanligt starar jag en ny omgång med dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till och grattis Jonna! :D




Godisråtta

Sprang ner till affären och köpte lite gosaker till ikväll, mums! :)




Saknar sommaren

Kom precis hem från skolan, tog en sväng i centrum med några kompisar. Det var 50% på Bikbok idag, jag hatar egentligen rea men gav den en chans så jag hittade två saker visar de senare, nu ska jag plugga och bara ta det lugnt. Hur har eran dag varit? Puss! :D



Saknar sommaren.



18onde november 2010

Godmorgon bloggen, har väldigt brottom till bussen om går om en kvart så blir ett supersnabbt inlägg! Idag slutar jag runt tre så vi hörs då, ha en fin dag allihopa. Puss!





Middag

Jag och pappa åkte iväg till Hammarbysjöstad och åt på den relativt nyöppnade restaurangen mamma mia, det blev carbonara för min del och pappa testade en pizza, sjukt gott! :D









Dagens blogg

Nu är vinnaren av dagens blogg utsedd, klicka för HÄR att komma till vinnaren! Stort grattis till dig. :)




Världens roligaste videoblogg!


Hahaha, jag har aldrig skrattat såhär mycket. Kolla katten i slutet, han är så jävla söt! :D




Humor






17onde November 2010

Godmorgon, somnade ganska tidigt imorgon. Blir alltid trött av att kolla film vilket vi gjorde, vi såg Stephen Kings Det. Ni som inte vet vad det är för film så är det en gammal film från 1990 som handlar om en clown som gett sig på små barn, sen får man se barnen när de blir stora. Sen hoppar det fram och tillbaka från att de var små till stora.

Idag ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt, ska försöka plugga lite och även försöka sova eftersom jag redan är vaken och klockan är bara 9!? När Marcus kommer hem från skolan hittar vi väl på någonting roligt eftersom vi har 7 månader idag, hihi. :D



Jag älskar dig. ♥



Videoblogg!

Liten del av hur det ser ut hos min pappa! :) Nu ska jag och Marcus kolla på film och bara mysa, klockan har slagit över tolv vilket betyder att vi har sju månader idag. ♥ Godnatt alla underbara vi hörs imorgon, har ju sovmorgon eftersom jag är ledig imorgon, så himla skönt, puss!



Jag ska kämpa tills jag når mitt mål!

Nu har jag bestämt mig, bestämt mig för att lyckas med det jag vill och jag ska kämpa tills jag mår mitt mål, inte bara ge upp och se mållinjen runt hörnet. Jag är en vinnarskalle och det har jag alltid varit, men jag kan ändå lätt ge upp men det är oftast med bloggen, när jag tycker det är tråkigt slutar jag bara men när viljan väl är tillbaka fortsätter jag. Men nu ska jag kriga, kriga igenom alla jobbiga stunder och svåra situationer. För jag har bestämt mig den här gången ska jag nå mitt mål och inte ge upp försen jag lyckats. Mina föräldrars skillsmässa ger mig adrenalin, jag vet inte om det är på ett bra sätt, men jag vill ständigt visa de vad jag lyckats med. Förut behövde jag bara säga det jag lyckats med en gång då båda stod vid min sida på samma sida, men nu får jag säga det två gånger. De två gångerna jag får säga gör mig taggad, att få höra postivit feedback två gånger istället för en gör mig glad och peppad. Visst finns det fortfarande sorg kvar efter skillsmässan, men jag har bestämt mig att få visa mina föräldrar att jag kan... lyckas med detta jag har bestämt mig för att lyckas med!


När den här bilden togs var allt perfekt, hade ett fint hus, mina föräldrar bodde tillsammans, bodde på det bästa stället för en liten flicka att växa upp på jag hade mina fina kompisar. Men saker ändras med åren och för mig har de sista åren varit tunga, med skilsmässor och släktingar som gått bort, "tiden läker inga sår, man får bara lära sig att leva med den" jag kämpar på ändå och försöker se det positiva med det hela, jag har fått världens bästa pojkvän, mina kompisar, skolan och bloggen såklart. Om ni ser allt från den positiva sidan, lovar jag er att det öppnas nya dörren, som det börjar för mig nu, lycka till. Tänk på att du är den du väljer att vara. Puss!



Vinnarna av dagens blogg!

Vinnarna av dagens blogg är nu utsedda, klicka för att HÄR,HÄR och HÄR för att komma till vinnarna, grattis! Vi kör på en till dagens blogg som avslutas imorgon kväll, lycka till! :)




Frågestund

Har krypit ner under täcket för det är så jävla kallt, men mysigt är det. Väntar på att klockan ska bli 17 så jag och Marcus kan åka till pappa, han har inte slutat skolan än. Imorgon har vi 7 månader, då är jag ledig medans han får gå i skolan, hihi. :) Eftersom jag fått massor med nya läsare kanske ni har några frågor som ni funderar över, så jag tänkte köra igång en frågestund. Tar ut 20 frågor ikväll och 20 frågor imorgon, så nu är det bara att fråga på och hoppas på att just din fråga blir vald. ;)

För ungefär en vecka sedan, utanför mig.



Dagens outfit



Linnet kommer från Zara, var tvungen att dra ner det, haha och byxorna kommer från Noodie men är ganska gamla, hade även en svart kofta på mig från Gina Tricot tidigare idag, men tog av den. I örona har jag vanliga "rund bollar" haha, från Bikbok.



Ha en bra dag!

Godmorgon, hur mår ni? Jag mår i alla fall bättre i huvudet vilket är skönt, hehe. Igår var ju jag hos tandläkaren och det gick jättebra, från att behöva få betala tandställningen själv till ett kanske. Och eftersom han jag gick till igår är releringstanläkare, heter det så? kan han mer än tandläkaren som jag var hos innan, så jag hoppas vi slipper betala, eftersom det är sjukt dyrt. Nog om det idag slutar jag halv två, så vi hörs senare idag när jag kommer hem runt två. Ha en bra måndag, tisdag menar jag är väldigt trött, haha. Puss! :D




Världens underbaraste läsare

Nu är det dags att lägga sig i sängen för min del, är super trött och har ont i huvudet. Hoppas lite sömn kan bota mitt onda huvud! Tack för alla fina kommentarer. Sov gott alla underbara läsare, vi hörs imorgon sovgott, puss. ♥



Ser verkligen inte ut som jag.



Dagens blogg

Nu är vinnaren av dagens blogg utsedd, klickar HÄR för att komma till vinnaren. Passar även på att starta en ny dagen blogg nu som avslutas imorgon kväll, lycka till! ;)




15onde November 2010

Ska springa iväg till tåget för att möta pappa i stan, sen blir det tandläkaren, hoppas det går bra. Hörs ikväll, alla underbara läsare puss. :D




Låttips



Ligger och lyssnar på den här låten om och om igen jag tröttnar aldrig på den här låten, den säger så mycket, känner mig hemma på något sätt. Vad tycker ni om den här låten?



Tandställning

Usch vad det regnar ute, blev alldeles blöt. Kollade nyss på mobilen och såg att är 5 grader ute, väldigt "varmt" för att vara November. Jag ska inte klaga jag tycker det är skönt, hatar kylan och allt som gör vinter mycket jobbigare. Snart ska jag till tandläkaren med pappa för att kolla hur jag ska göra med tandställningen, jag tycker själv att jag har tillräckligt snea tänder där nere för att jag vill skaffa tandställning, annars hade jag inte gått dit. För jag kommer nog få betala för det om jag bestämmer mig för att skaffa tandställning eftersom jag har för "raka" tänder och för bra bett. Men eftersom min tandläkare har sagt att tänderna drar sig till mitten kommer mina bli ännu sneare, vilket suger. :( Men om man vill vara fin får man lida pin, jag tror i alla fall att det kommer bli bra tillslut!







Bloggar från mobilen

Godmorgon bloggen! :D Var väldigt jobbigt att stiga upp imorse orkade inte ens blogga, så jag passar på att göra det nu på lektionen istället. ;)Bloggar ju från mobilen så då kan jag inte lägga in någon bild. :( Men i alla fall, senare idag ska jag till tandläkaren för att kolla inför tandställningen, direkt efter det ska jag träna volleyboll, stressigt men kommer hinna precis. :) Slutar halv tre idag, så vi hörs då om inte tidigare. Ha en bra dag, puss!



Mini bild bomb

Är alldeles för trött för att sitta uppe nu, blev knappt någon sömn igår och imorgon är det skola och då måste jag vara pigg. Jag blir superglad över att se att det är så många som besöker bloggen, detta firar vi med en mini bild bomb på självaste mig, haha. Vi hörs imorgon alla underbara sov så gott, puss!





Haha, det handlar väl att bjuda på sig själv! ;)



Ansikts rengörings tips!



Jag testade visibly clear 2 in 1 som ansiktsmask mot finnar och oren hud och märkte resultat redan någon dag efter att jag börjat använda den. Självklart kan det vara olika från person till person, men för det lilla priset runt 69 kronor tycker jag det är värt ett försök! Själv är jag mycket nöjd. Jag använder den varje kväll innan jag går och lägger mig. Om jag har smink använder jag en produkt från aco spotless daily wash, även den rengör huden. Jag använder den istället för tvål och därför kan jag tvätta bort sminket med den. Efter att ha använt dessa två produkter använder jag en fukt kräm för att inte huden ska bli torr från aco. Innan jag använde visibly clear använde jag en ansiktsmask produkt liknande den jag använder men från aco spotless, men jag tyckte inte den funkade bra på mig så testade den jag använder nu som funkar bättre. Så för mig funkar visibly clear mycket bättre än aco spotless men tänk på det jag sa, det är olika från person till person. Allt detta finns att köpa på apoteket. Nåå, vad tycker ni om detta inlägg? ;)





Dagens blogg

Här är vinnarna från gårdagens gissnings tävling, klicka HÄR och HÄR för att komma till deras bloggar. Grattis tjejer. Medans jag är på gång så passar jag på att starta en ny tävlingen men idag blir det dagens blogg istället, alla som vill vara med får självklart det. Tävlingen avslutas imorgon kväll, lycka till! :D

Rätt svar var: Presentkort på SF




Svara på frågorna nedan, tack!

Är så trött vill bara sova, sov drygt 5-6 timmar inatt så jag tar nog igen det idag. Men hoppas ni mår bra! Jag har en fråga till er alla underbara läsare. Läser ni mina inlägg eller går ni bara in på min blogg och kommenterar? Skulle vara ganska roligt att veta, självklart hoppas jag att ni ger min blogg en chans, vet att det kan vara svårt att fästa sig vid nya bloggar men skulle bli så glad om ni gav den ett försök! När vi ändå pratar om min blogg så kan jag passa på att ställa en till fråga. Vad vill ni ser mer utav i min blogg? Skulle bli superglad om ni svarade på dessa två frågor. Ni är bäst, tack för ni besöker min blogg överhuvudtaget! :D




Om du vill lyckas, kommer du lyckas.

Nu ska jag packa ihop alla mina saker och åka hem till Marcus på kalas, kommer säkert glömma någonting viktigt här för det är inte lätt att "bo" på tre ställen. Men det funkar om man verkligen vill det, för mig har det här funkat i ett halvår det är bara för att jag vill det så mycket, men samtidigt är det svårt när man vill vara på tre ställen samtidigt, när jag är hos pappa vill jag vara hos mamma och tvärt om, det är jobbigt med skilda föräldrar men jag försöker leva livet så gott det går och försöker se det på ett positivt sätt. Pappa har blivit sambo igen och köpt ett jättefint hus och mamma är glad och mår bra, då är jag glad. Detta fungerar som alla andra saker som man brinner för det tillräckligt mycket kan du lyckas med vad som helst! Om du vill lyckas, kommer du lyckas bara du tror på dig själv. Vi hörs senare ikväll och då kommer även två vinnare att presenteras i bloggen, tills det får ni ha en underbar fars dag, puss! :)



Kärlek till världens mest underbara katt.




Kalas

Nu är jag tillbaka igen efter att ha övningskört och stannat för att fika med pappsen. Vi stannade på ett jättemysigt fik vid Värmdö som ligger efter vägen som hade underbar utsikt mot vattnet, tyvärr lämnade jag mobilen hemma så kunde inte ta något kort. Det var väldigt mättade att fika där för jag är fortfarande mätt efter wienerbrödet och hallonsmootien som jag tog. Fiket hette systrarna Delselius och är lätt värd ett besök! Senare idag blir det kalas hemma hos Marcus, för hans lillebror som fyller 15 år, grattis! :D




Farsdag

Godmorgon, idag är det fars dag. Jag gick upp tidigt för jag skulle göra frukost till min pappa men då var han redan vaken, så då fick han presenten istället. Nu äter jag frukost med en av katterna i huset, haha. Men ska ut och övningsköra om ett tag. Hur ska ni fira fars dag? :)



Grattis världens bästa pappa på fars dag, jag älskar dig!



Vad har jag köpt för present till pappa?

Medans pappa och Marcus sitter och kollar ett humor program där uppe drar jag igång en gissnings tävling. En ledtråd, det är en present imorgon till pappa på fars dag. Tävling avslutas imorgon kväll då drar jag två vinnare, lycka till! :D






Underbara, älskade läsare

Har precis satt på mig en ansiktsmask för att rengöra ansiktet från all smuts, den som jag har på mig nu tycker jag funkar riktigt bra. Ska snart tvätta av mig den efter det ska jag krypa ner under täcket och kolla på film. Tack till alla fina "läsare" som har kommit in på min blogg idag och kommenterat, jag blir jätteglad, sen hoppas jag ju självklart att ni stannar. Snart lägger jag även upp en tävling där två av de som gissar rätt blir länkade i min blogg, ni är bäst. Puss! :D



Haha, såhär ser jag ut i ansiktsmask! ;)



Sagan om ringen

Har precis ätit klart varmrätten, ska smälta maten sen blir det kladdkaka. Ikväll blir det film ska bla se allt för min syster, sen blir det nog också någon skräckis. Snart börjar även sagan om ringen på TV, mycket att välja mellan men jag börjar med sagan om ringen med lite kladdkaka, mums! Startar en tävling lite senare ikväll, håll utkik. Kram!




Hjälp mig!

Fan vad jag är klantig, har råkat göra så jag får dubbel header, någon som kan hjälpa mig att få bort den. Jag har försökt men jag får verkligen inte bort den. Skriv i kommentars fältet hur jag kan få bort den, den som hjälper mig att få bort den länkar jag, puss! :(

Update: Jag tror jag fick bort den, ser min blogg normal ut för er?
Tack till alla som ville hjälpa till. :D



Tre rätters middag

Helsingborg gjorde precis mål och det är inte lång tid kvar på matchen, så ska snart börja med maten. Marcus och jag är ensamma ikväll så då har vi hela huset för oss själva, kan vara väldigt skönt ibland. Är super sugen på vitlöks bröd, potatisgratäng med en massa ost på och fläskfilé och sist men inte minst en riktigt kladdig kladd kaka, så får det nog bli. Kommer bli en super god tre rätters middag som jag och pojkvännen ska laga, hoppas jag får hans hjälp nu när Hammarby är på väg att förlora, vill inte ha en deppig Marcus ikväll. Vad ska ni äta ikväll? ♥




Forum Nacka

Nu ska jag iväg till Forum Nacka för att köpa en fars dag present och godis till ikväll, senare idag är det Svenska Cupen final och eftersom Marcus är hammarbyare ska vi se matchen. Ska även kika efter mysiga tjock tröjor nu när det börjar bli minus grader och snö. Måste även ha en riktigt varm tröja som jag kan ha i skolan eftersom det är jättekallt i min skola. Nu ska jag gå till bussen, ha en toppen lördag. Puss! :D




Mest aktiva

Passade på att ta en dusch eftersom Marcus fortfarande sover, när jag kom tillbaka märkte jag att jag var med på mest aktiva listan. Nu blir jag ännu gladare! :D Nu ska jag väcka älsklingen och gå upp och äta frukost, min mage har börjat kurra, klockan är redan två såhär sent äter jag aldrig!





Jag är superglad, tack allesammans!

Snacka om att jag blev chokad när jag loggade in idag på blogg.se för att kolla min statistik, trodde det var något fel för jag var redan uppe på 200+ så jag testade igen för att kolla om det verkligen var sant och det verkar faktiskt som det är det. Jag är skitglad för att redan 200+ har varit inne på min blogg, ni kanske tycker det är lite men jag tycker det är mycket har typ aldrig haft det förut, åh vad glad jag blir. Tack alla söta, ni gör mig jätteglad, ni har faktiskt gjort min dag, hihi. :D



Attans man ser inte så tydligt, menmen det får räcka! :)





13onde November 2010

Godmorgon, sjukt skönt att få sova ut. Äntligen, annars brukar jag vakna vid nio!? Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, men måste iväg och köpte en fars dag present, någon som har en bra idé? ;) Nu ska jag kolla på andra avenyn och vänta på att Marcus vaknar. 

Igår tog jag det lugnt och kollade lite på Idol, i alla fall på vem som åkte ut och det blev Elin. Jag är verkligen sugen på att köpa ett Playstation och spela singstar, det är sjukt kul. Har ingen koll men det kanske någon som har det här hemma, hehe.



Jag är sjukt sugen på en jordgubbstårta, får vänta tills pappa fyller år.



Och vinnare är...

Även idag var det många som svarade rätt och en av de som svarade rätt var Matilda klicka HÄR för att komma till hennes blogg! Grattis Matilda, imorgon kommer en ny gissnings tävling så alla ni andra var inte ledsen imorgon har ni chansen att vinna en länkning. :)

Rätt svar var: Brad Pitt



En av världens snyggaste män! :D



I show you!



Valde att inte säga mycket eftersom jag alltid låter så himla konstigt på inspelningar, så nej jag låter inte sådär i verkligenheten. ;)



Vinn en länkning!



Den som gissar rätt på vem kändisen bakom censureringen är vinner en länk i min bloggen, tävlingen avslutas ikväll runt 00.00. Lycka till! :D




Äntligen hemma!

Hemma efter en timmes köande! Slutade klockan två idag sen blev jag och Marcus upphämtade av pappa runt tre och nu är vi äntligen hemma. Ska ta mig en varm lång dusch och svara på alla era kommentarer, sen blir det mat är hungrig. Är supersugen på att basta men jag vet att jag endast kommer sitta i bastun i fem minuter sen har jag fått nog, men det bästa med basta är att man kan svalka sig i poolen, kanske skulle sitta fint ikväll om vi inte hittar på någonting annat skoj! 


Pappas sambos barns katt, Ida. :)



Så det kan gå...

Hej. :) sitter i klassrummet med Linnéa. Vi trodde att vi började vid halv ett, så vi satt och väntade på att alla skulle komma men ingen kom. Så gick vi in i klassrummet eftersom det var öppet, sen kommer Linnéa på att vi börjar halv två istället. Hahaha, sitter en timme innan i klassrummet och väntar på att alla ska komma. Och vi som stressade till lektionen, tyckte det var tidigt att sluta halv två om vi hade haft lektionen nu, eftersom vi aldrig tidigare gjort det. Haha, puss! :D



Stress

Godmorgon, är superstressad så det får bli ett snabbt inlägg idag. Ska möta Linnéa om 10 minuter i centrum och jag måste hinna sminka mig och borsta tänderna innan det. Jag slutar runt halv tre idag eftersom jag inte har min sista lektion, uppdaterar nog från mobilen senare annars hörs vi senare idag, puss! :)



Världens sötaste lillebror! :D



Britney Spears

Den som snabbast klurade ut vem som var censurerad var en tjej, klicka HÄR för att se vem det var. Det var även väldigt många andra som lyckades svara rätt på frågan, ni behöver inte vara ledsna kommer en till tävling imorgon!

Rätt svar var: Britney Spears.



Hon har varit min idol sen jag var liten, har massor med kort på henne som jag samlade på när jag var liten! :)





Var dig själv!

Läs detta noga och missförstå mig inte. Mycket snack om vad man ska äta och inte äta på de stora bloggarna, de flesta yngre läsarna brukar ofta ta åt sig och göra som de skriver i bloggen, men det är fel och det blir fel. När man är barn ska man inte ens behöva tänka på vad man stoppar i sig! Jag tycker det är synd att sånt skrivs på bloggarna, men de ska inte bli så illa att folk ska behöva bli påverkad av vad de skriver fastän de flesta blir det, alla är unika och var stolt för den är, skit i vad du stoppar i dig. Det är inte det allt handlar om vad man stoppar i sig för mat, det handlar om att se bra ut och vara smal, men bara för man äter bra mat så blir man inte smal. Man måste även träna och sova bra för att det ska gå runt, det andra är skitsnack. Hoppas ni förstår mig rätt, jag vill inte att folk ska bli påverkad och sluta äta något som de tidigare älskat bara för en bloggare har skrivit att man inte ska äta så! Du är du och ingen ska ändra på det, puss alla fina. 



Håller ni med mig?



Vem är bakom censureringen?



Det blev krångel med att köra dagens blogg så vi kör på en gissningslek istället.
Den som först gissar rätt blir länkad! Hoppas detta var okej, så... Vem är denna kända person?
"Tävlingen" avslutas ikväll klockan 22:00. Lycka till! :D



Sitter i skolan

Hej bloggen! Sitter och väntar på att den sista lektionen ska börja, matte B. Efter det ska jag till centrum och shoppa. :) Sen ska jag hem till Marcus, jag bloggar mer när jag konmer hem till han och då ska jag också sätta igång dagens blogg. Ser verkligen fram emot det, hihi. Hoppas ni också gör det! Har inte så mycket batteri kvar på mobilen så måste sluta nu, puss. :)



Jobbiga mornar!

Fick slita mig från sängen, var så himla trött. Men nu är jag vaken, just nu sitter jag och äter frukost. Ska snart börja fixa mig för att gå till skolan, men innan det måste jag få upp Marcus som försovit sig, oupps! Slutar tre idag, ska försöka blogga något från mobilen annars blir det senare idag, just det senare idag runt klockan 16 kör vi igång med dagens blogg, var gärna med. Kram! :D




Favorit i repris?



Haha!?



Myskväll

Ska krypa ner i sängen och kolla på någon bra film tillsammans med Marcus, men innan det ska jag gå och skära upp lite ananas. Hoppas det är okej att jag sätter igång dagens blogg imorgon istället men om ni har tur så kanske det blir lite senare ikväll, har lite ont i huvudet det är därför och vill bara ta det lugnt nu. Men ni kan kolla in lite senare! ♥






Tjäna pengar på din blogg.

Hej alla söta bloggläsare! :)

Som ni säkert redan vet så kan man tjäna tusentals kronor på sin blogg, men nu undrar jag om DU tjänar pengar på din blogg? Om du gör det, hur? Är det någon som tjänar pengar genom antal klick in på bloggen, man tjänar pengar på varje unik besökare som besöker din blogg. :)

Jag vet att man kan göra det på bla www.fossle.com sedan kan ni även tjäna pengar på reklamen som jag har allra högst upp på min blogg, om ni klickar där kommer ni till sidan, då är det bara att göra ett konto och aktivera sin blogg sen tjänar ni pengar på bloggen, superenkelt! :D 

Nu har jag delat med mig av några mina tips, vill ni också dela med er av era tips, det skulle vara jättekul att veta, kram!




Vill du vara med?

Nu har jag ätit mig mätt, men ska börja laga mat snart igen till familjen, snäll dotter jag är som tar över mammas plats i köket, men innan det tänkte jag lägga in dagens outfit. :) Lite senare idag tänkte jag lägga upp dagens blogg, alla som vill vara med får självklart vara med! Titta tillbaks lite senare i bloggen runt 19 tiden. 


Körde på gamla kläder idag, kofta från Gina Tricot, linnet kommer från salt och byxorna kommer från Tiger of Sweden. Känns som jag inte växt en enda centimeter på typ två år!? :(



10onde November 2010

Åhh äntligen hemma, så skönt! Kom precis innan för dörren, finns inget bättre än att komma hem från en slaskig hemgång. Måste verkligen köpa nya skor eftersom mina gamla UGGs ser helt förstörda ut. Har precis börjat laga nudlar till mig, äter alltid något när jag kommer hem eftersom det är så äcklig mat i min skola. Men idag fick vi efterrätt, chokladmosse väldigt mumsigt. Jag vet ska inte äta godis men eftersom maten såg så äcklig ut tog jag det istället och lite fil. Nu ska jag värma fötterna och äta "mat". :)



Testade att "photoshopa" en bild på mobilen, färg och skärpa!




Typisk svensk vinter

Igår snöade det grymt mycket, idag smälter all snön bort och blir till slask. Tycker verkligen det är typiskt Sverige! Antingen så snöar det och håller i sig eller så snöar det inte, för det finns inget jobbigare än slask och blöta skor. Idag slutar jag runt tre, så vi hörs runt halv fyra när jag är hemma, ha en toppen onsdag! Puss. :)



Här är snögubben jag gjorde igår i miniformat, söt va? ;)



Varför ska allt bli så tungt för?

Godmorgon, nu är allt vitt utanför. Tycker allt blir så mycket jobbigare på vintern, hatar mest av allt att åka till skolan. Att varje morgon gå utanför dörren, man börjar frysa och blir blöt om fötterna men det är bara att stå ut med det i ungefär 4 månader till. Nu ska jag försöka ta mig till skolan, om tågen ens går. Skulle inte förvåna mig ett dugg om de var inställda eller om det skulle vara strömavbrott, men jag hoppas självklart på att tågen går annars har jag gått upp i onödan. I och för sig finns det bussar, men de kommer säkert köra fast på vägen som den gjorde igår när Marcus skulle till mig, så han fick hoppa av två stationer innan och gå till mig. Men snäll som jag är mötte jag självklart han! Nu måste jag kila till skolan, puss! :)




9onde November 2010

Jag och Marcus gick till ICA för att köpa cola och hyra film (colan var till Marcus) vi skulle även hyra toy story 3 eftersom min lillebror sa att den fanns, men när vi väl kom dit så kommer den först ut om någon vecka, hehe. Gjorde även min första snögubbe nu, den blev jättefin! Min katt verkade också gilla den hehe. Nu ska jag repetera engelska häftet som vi har uppsats om imorgon, sen blir det polarexpressen, så mysig och julig film. Passar bra att se den nu när det snöar så mycket. Och som vanligt innan jag lägger mig ska jag ha ansiktsmask, vi hörs imorgon. Godnatt och puss! :D




Dagens outfit



Första outfiten på denna blogg, stelt? Ja, haha!
Och ja jag är en sån som ALDRIG fastnar på bild...

Koftan är gammal från ginatricot, linnet från bikbok och jeans från crocker.



Bloglovin.com

Har fixat mitt bloglovin konto nu, så nu kan ni lägga till mig. Antingen klickar ni på inkonen nedan eller så skrollar ni ner på sidan och kollar där länkarna är, under den så kan ni klicka så kommer ni direkt till mitt konto. Säg även till om ni vill att vi ska följa varandra! :)

bloglovin



Ps. Tack för hjälpen i förra inlägget! :)



Jag behöver eran hjälp!

Någon som ser några ord som är understryckna på olika inlägg i min blogg? Jag ser de inte, det ska gå att klicka på de, funkar det att klicka på de? Skulle någon kunna hjälpa mig skulle ni vara jättegulliga så jag vet om de funkar som det ska från era datorer, kram! ♥



Äntligen hemma!

Så nu är jag äntligen hemma igen, har tagit på mig mammas mjukisdress så skönt, borde nog skaffa en egen har även satt på mig mina ny inköpta Hello Kitty skor. Det värsta som finns är att gå hem från skolan i all snö, men nu är jag inne och är glad för det. :) Väl inne tycker jag snö är det mysigaste som finns, men väl ute hatar jag det. Allt blir så kallt, slaskigt och man blir blöt! Nu ska äta lite special k med mjölk, mums. Sen blir det plugg har ju engelska uppsats imorgon och det måste verkligen gå bra. Hur har eran dag varit i skolan?


Utanför mig nu...




Nu börjar jag stressa igen!

Godmorgon bloggen, lika jobbigt som vanligt att behöva gå upp på morgonen, men det bästa som finns med att gå upp tidigt är att snoza, stavas det så? Idag slutar jag tidigt vilket är jätteskönt, medans Marcus slutar sent. Han slutade tidigt igår och jag lite senare igår, menmen. Efter skolan ska jag hem och sova, älskar att sova efter skolan! Brukar ofta bestämma mig för att sova men det blir nästan aldrig så, hehe. Just det jag måste påminna mig själv om att jag MÅSTE plugga engelska, för jag har uppsats imorgon. Måste även ta med mig ett engelska häfte som har med uppsatsen att göra. Det måste verkligen gå bra att skriva den på onsdag för den vägen ganska mycket på betyget och jag som hatar engelska. Fan nu blev jag väldigt stressad, vill bara ha det överstökat få tillbaka uppsatsen och få minst godkänt! Nej nu ska jag transa mig iväg i denna kyla till skolan. Puss!


Nu när det är så kallt och trist ute piggar jag upp bloggen med lite blommor från min midsommarkrans! :D



Gustav 2

Har precis duschat, finns inget bättre än att duscha efter en träning. :) Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken, sen ska jag och Marcus kolla på Gustav 2. Efter det blir det sängen eftersom jag börjar tidigt imorgon igen, men på onsdag har jag sovmorgon superskönt! Har faktiskt inte ätit godis på hela dagen, faktiskt stolt över mig själv. :D


Väldigt frestande!



Kunde slutat illa

Åt precis en sjukt god middag som mamma lagat, ska snart äta lite våfflor till efterrätt. Har även hjälpt lillebrorsan med engelska läxan, den var jättekonstig fattade knappt själv. Precis innan jag åkte hem så hänge jag på Marcus rygg upp och ner, så känner jag att han blir ostadig så jag släpper taget och åker i golvet med huvudet före, men jag lyckas slå i knäna istället för huvudet, haha. Fattade inte vad jag tänkte med, vem fan släpper taget om man hänger upp och ner så man ramlar ner i golvet? Det gjorde i alla fall grymt ont i knät, blir nog ett blå märke. :( Jag ramlar ihop på Marcus som ramlar ut ur rummet genom dörren på köksgolvet där hans mamma sitter och hon undrade nog vad vi höll på med. Ajajaj, kunde slutat illa. Ska snart åka och träna hoppas knät håller, det har tidigare hoppat ur led tidigare och så slog jag i det nu, vi hörs senare puss! 




Ananas är gott godis!

Har än så länge lyckats min hålla ifrån godiset i och för sig har det bara gått en halv dag, men jag skulle kunnat köpa godis i skolan, eller vart som helst men det har jag inte gjort. Ett till plus förutom att sluta äta godis och bli sundare osv. man sparar pengar genom att inte köpa godis. :) Jag köper hellre en ananas istället för att köpa godis. Ananas är mycket godare, saftigare, nyttigare och i de flesta fallen billigare!




Första dagen avklarad

Alltid lika skönt att ha första dagen avklarad i skolan efter lov. Fick tillbaka mitt prov på första lektionen sen så fick jag gå, sen hade jag italienska sjukt tråkigt efter det hade jag matte och på sista lektionen hade jag gympa, spelade innebandy som jag är sämst på haha, men lite kul var det.

Ikväll har jag volleyboll träning med fotbolls laget, ska bli kul att träna det igen efter två veckors vilande. Men nu ska jag krypa ner till pojkvännen och kolla på andra avenyn och bara ta det lugnt. Är trött eftersom jag inte är van att gå upp så tidigt som jag gjorde idag. ;)



Just det jag har en katt, har jag sagt det? Världens sötaste! :)



Jobbig morgon

Det var vekligen sjukt jobbigt att gå upp imorse och minusgraderna ute lockade inte heller att vilja gå till skolan. Har precis haft info layout eller har suttit och spelat på datorn eftersom vår lärare kom sent, när hon väl kom fick jag se på mitt prov. Hade gjort ett stavfel så fick ett poängs avdrag så man kan säga att det var den poängen som gjorde att jag inte fick VG. Hafe alltså ett poäng från VG. Snart har jag italienska som ät sjukt tråkigt. Vi hörs senare, puss!



Nu har skolan börjat igen

Godmorgon bloggen!
Nu var det dags att gå till skolan igen då. Hatar att gå upp tidigt på morgonen, ibland önskar jag att det var skola på helgerna för då vaknar jag alltid tidigt självmant men när det är vanliga veckodagar då vill jag bara ligga kvar i sängen. Idag börjar jag 8.20 och slutar runt halv tre. Eftersom jag alltid har så sen lunch på måndagar brukar jag vara hungrig hela dagen så idag har jag ätit frukost, glömt inte bort att ni också måste göra det eftersom det är "dagens viktigaste mål". Nej nu ska jag kila till skolan, börjar om 20 minuter. Ha en bra måndag, kram!

De här är super gott, ni kan även byta ut detta mot lördagsgodiset. ;)



Bortspolad

Nu ska jag och Marcus kolla på bortspolad, någon som sett den? Men innan det ska jag lägga en mask i ansiktet. Säger man så? Haha. Till filmen blir det pop-corn, det är ju fortfarande lov så jag passar på. :) Nu veckan som kommer ska jag försöka minska på godisätandet och byta ut det mot frukt och grönsaker. Eftersom det är skola imorgon så måste vi gå och lägga oss relativt tidigt, så nu ska vi se filmen sen blir det sängen. Godnatt och ha en fortsatt trevlig måndagskväll. :)




Shoppingen från igår

Ansiktsrengöring, man kan använda den som ansiktstvätt eller som ansiktsmask. Gick på 69 kronor om jag inte minns fel.
Min mamma har tagit över mina sköna sheperd tofflor så köpte ett par söta Hello Kitty istället som gick på 129 kronor och till de ett 3 pack strumpor för 69 kronor om jag inte minns fel.
2 söta mössor, det var tydligen tag 2 betala för 1 fattade inte det försen hon i kassan sa det, så då valde jag den blåa också, dagens klipp de gick för 99 kronor.
Ett gulligt linne som gick på 249 kronor.
En mysig tjocktröja, älskar stickat speciellt på hösten. Kostade 149 kronor, tror jag.



Hockey

Nu har jag tagit en varm lång dusch och känner mig som en ny människa. Ska fixa mig sen ska jag iväg och kolla på hockey som börjar om ca 10 minuter. Det ligger precis i närheten så kommer inte missa så mycket. :) Vi hörs senare, ha en bra söndag!




Jag är i stort behov utav ett jobb!

Ska gå och ta mig en lång, varm dusch sen ska jag iväg för att kolla på hockey efter det ska jag hem till mamma för att hämta saker, jobbigt att bo på tre ställen. I helgen sökte jag även två jobb, jag hoppas verkligen på att jag kan få ett jobb men dock tror jag inte att jag kommer få dessa jobb, man kan i alla fall hoppas. Eftersom studiebidraget är så sjukt litet klarar man sig inte som tonåring i en månad på 1000 kronor? Ska försöka jobba lite hos mamma på jullovet, men det är bara om någon är sjuk. Nu blir det duschen, kram! 




Mössor



Älskar mössor och måste alltid ha en på vintern så det blev den här och en till fast i blå. :)



Sista dagen på höstlovet

Godmorgon bloggen! :)

Solen skiner idag och det känns nästan som sommar igen, men så är det inte, snart är det vinter och marken kommer vara helt vit. Så länge som snön är bort är jag glad. Men jag längtar till julafton och då får det gärna vara snö ute, även på nyårsafton. Vill ni att snön ska komma eller inte? Den kanske redan har kommit hos er. 

Idag är sista dagen på lovet, solen skiner och jag har inget plugg. Så idag ska jag verkligen ta vara på den här dagen, så nu blir det frukost sen ska jag hitta på någonting kul. (Ska lägga in bilder på sakerna som jag köpte igår).



Älskar verkligen den här bilden! Jag tog den när jag var i Teneriffa, vill verkligen bort från Sverige. Vi var ute med en båt för att få se valar ? jag tycker det ser ut som delfiner. I alla fall, vi var så nära med båten och så fick man så fina bilder. En mamma och en ung som dyker ner samtidigt, så gulligt och så fina djur! :D



Minusgrader

Vi har ett litet film maraton, men jag är inte speciellt intresserad. Har suttit och pillat på min iPhone och kollat runt på datorn, har även spring i benen, kan inte sitta still för då får jag smått panik. Men nu ligger jag ner bäddad och ska kolla på Oceans eleven med Brad Pitt. Det finns inget mysigare än att kolla film och äta gott med den man älskar regniga, mörka dagar på hösten. Godnatt vi hörs imorgon, kram!



Usch, snart kommer kylan och snart kommer den säkert att hålla i sig. Hoppas på att inte snön kommer i år, har tröttnat. :(



Shopping

Har precis kommit hem från att ha shoppat med Madde. Det blev en del saker, men de visar jag imorgon. För nu ska jag äta och kolla på 17 again och vänta på att Marcus kommer hem. Han är hos en familj och dottern fyller år, jag gick och shoppade istället, mycket roligare.




Videoblogg

En gammal video, men blir väldigt sugen på att fixa "de" igen. ;)



6e November 2010

Ställde mig och gjorde pannkakor till familjen, snällt va? Ska städa i mitt rum, sen väntar jag på att pappa ska komma och lämna min transaktioner så jag kan föra över de i min kassa bok. Senare ska jag nog iväg en sväng för att köpa nya kläder, känns som att det var ett tag sen sist. Ska även lägga undan pengar, jag ska börja spara pengar. :) Nu blir det Andra Avenyn sen fixa i rummet.



I våras när jag var i Spanien, saknar sommaren.



Ha en fin dag!

Godmorgon. :)

Jag kan aldrig sova längre än såhär på helger, jag vet inte varför men jag vaknar alltid runt 9-10. Nog talat om det, idag ska jag fixa med lite olika saker, städa rummet, fixa kassaboken, sen måste jag även skriva upp saker som jag måste införskaffa jättejobbigt. Nu ska jag äta lite frukost. :)


Ny vaken tjej.



Godnatt

Nu ska vi lägga oss och kolla på Mirrors 2, kommer säkert somna under filmen som vanligt, men ska försöka att hålla mig vaken. Om vi inte hörs senare så säger jag godnatt nu istället. Ha en toppen fredag kväll och godnatt, kram! ♥



Bakning




Beslutsånge

Igår efter jag, mamma och pappa varit på banken gick jag och mamma iväg för att kolla skor. Hittade många fina stövlar, så har beslutsångest vilka jag vill ha. Ska åka tillbaka och kolla igen för att bestämma mig. Men i år blir det nog ett par stövlar om jag inte ångrar mig och tar ett par UGGs istället.

Funderar att köpa någon av dessa, hitta även ett par grymt snygga på Jackie, men de var ganska dyra, men får se. Drömma kan man i alla fall. :)



Världens finaste

Världens finaste ställde sig och gjorde pannkakor till frukost. ♥




Ögon

Godmorgon.
Snart har hela höstlovet gått, tiden går så fort nu för tiden. Skönt på ett sätt men blir samtidigt stressad. Igår var jag på banken på att fixa mitt legitimation, det gick fort och enkelt. Tog även nya kort som blev lite bättre, i och för sig gick det bara att få bättre kort än de andra eftersom jag var så himla ful. På korten ser man att ena mitt öga är större än det andra, väldigt fult och irriterande hoppas det inte märks när man går på stan eller så, haha. Nu ska jag kolla några avsnitt på andra avenyn. 



På tal om ögon, så måste jag gå till någon som kan fixa min ögonbryn så de blir lika och även färga de i alla fall. Känns som allting man har två på aldrig exakt är likadant, det verkar vara så. Men ögonbrynen ska jag i alla fall kunna fixa. Kram! ♥



DKNY


Fick den här parfymen av pappa, fick ju väskan av pappa men den gick sönder. Men eftersom han fick tillbaka pengarna för den fick jag den här istället. Ville tidigare att han skulle köpa den var han var i Tunisien på tax-free men den fanns inte. Köptes i tax-free på båten för ca 390 kronor. Tack pappa! :)



Ångest

Godmorgon. :)
Igår skulle jag ta kort till mitt legg, usch har aldrig blivit fulare på bild. Fick verkligen ångest så ska testa att ta nya idag med mamma annars får det vara. Då vet jag att jag aldrig kommer använda legget om jag ska ha den bilden som jag tog igår. Men hoppas på att det blir bättre idag, annars börjar jag gråta. Skulle fixat passet idag också men det hinner jag inte, för de stänger tidigt. Men vinterskor ska jag försöka hinna med i alla fall och såklart till banken.



Tappade bort min mobil den här kvällen, ytterst jobbigt! :(



Väska

Denna väska beställde jag hem för ett tag sen, har endast hunnit använda den ett fåtal gånger innan den börja gå sönder. Så jag mailade dem och fick tillbaka pengarna, de nämnde inte något om att jag skulle skicka tillbaka väskan så nu kan jag använda den tills det går sönder. Ska endast ha lätta saker i den så den håller längre. En gratis väska som börjar gå sönder sitter ju aldrig fel. Nu vet jag att jag kan lita på sidan jag köpte den ifrån, det är bra. Men synd att den fick sönder. Typiskt mig. :( Dock ser man inte vart den är trasig.




Uppe med tuppen

Godmorgon, själv har jag varit vaken i snart 4 timmar. Följde med Marcus till tandläkaren, men nu är jag hemma igen. Ska hitta på någonting i tre timmar sen ska jag till pappa igen. Ikväll ska jag åka och lämna en hjälm till min kompis på Lidingö. Ska övningsköra dit så det ska bli skoj. Nu ska jag stoppa i mig något gott sen sak jag nog lägga mig framför TV ett tag och bara slappa, skönt. :)




Hemma igen

Hej, nu var jag hemma igen. Saknar det lite på ett sätt, känns skönt att vara bort ibland och göra andra saker. Åkte med pappa, min lillebror, pappas tjej hennes två barn och världens bästa pojkvän. Det var väldigt lugnt på båten så det var skönt. Vi åt, shoppade, spelade och lekte, hihi. :) Ska snart mysa mig ner i sängen för att kolla på en skräckfilm tillsammans med Marcus. Imorgon ska vi upp tidigt för han ska till tandläkaren och jag följer med. Vi ska vara hos tandläkaren 09.20 inte så kul med tanke på att det är lov. Lägger in några bilder från kryssningen.

Lillebrorsan fick låna Marcus skjorta och slips.





Kryssning

Hej. För en stund sedan skickade jag in min svenska uppgift, hoppas jag får G i alla fall. Ska strax bege mig till bussen för att åka intill slussen. Båten går runt 20.00 och ska vara där ca en timme innan. Eftersom det bara tar 15 minuter med bussen så behöver jag inte stressa än. Vi ska äta buffé längtar väldigt mycket eftersom det brukar vara så jävla gott och varierat. Nu ska jag fortsätta kolla på Andra Avenyn ett tag sen blir det KRYSSNING. Ha en toppen måndag. :D



Tror faktiskt det är denna båt vi ska åka. :)




RSS 2.0