Dessert
Snart så

Hej! :)
 
Snart åker jag till London och jag längtar riktigt mycket efter att få komma dit. Jag har aldrig tidigare varit där så det ska bli spännande att åka till en större stad, för shopping, upplevelser, mat och ja allt som man kan tänka sig stöta på där som man inte gör här hemma. Därför tänkte jag fråga er om det finns någonting som man bara måste upptäcka och se i London, någon speciell attraktion eller shopping? Kom gärna med tips. 
 
Jag tänkte åka ut till Buckingham Palace, Big Ben, Picadilly C, shoppa, fika på Starbucks, London Eye. :)
 
Ska verkligen bli hur kul som helst! Längtar verkligen.
 London

Min pojkvän fyllde år för några dagar sedan, så grattis till min pojke i efterskott! Av mig fick han en resa till London så vi ska åka iväg till hösten, ska bli riktigt roligt. Han fick även en tavla från Tintin, eftersom han gillar den serien, plus att han fyllde jämt så tyckte jag att han skulle få de två presenterna. :)
 


Bilden är tagen från google.se.The Dictator

 
Någon som såg filmen The Dictator när den gick på bio? Eller var det några som missade den men som gärna ville se den? Nu kan jag glädja er med att filmen nu finns ut på DVD och blueray på försäljning. 
 
Filmen handlar om en maktgalen diktator, som styr över den oljerika afrikanska staten Wadiya. Diktatorn, Alladeen är egoistisk och hänsynslös som avrättar människor som inte lyder hans order.
Jag har inte hunnit att se filmen ännu, men jag har sett den på reklam och tycker den vekar rolig! Om du inte sett den och vill se den som finns den att köpa, klicka endast på länken nedanför.

Här kan filmen köpas: The Dictator
 
 Lawless

(Trailern nedan) kommer från filmen Lawless som har biopremiär den 14 september. 
Filmen handlar om de två bröderna, Bondurant. Som är baserad på en verklig händelse. De som spelar bröderna är Shia LaBeouf som Jack Bondurant Tom Hardy som Forrest Bondurant och Jason Clarke som Howard Bondurant. Bröderna kommer att bli legendariska brottslingar. Om du gillar action och drama, borde detta vara en film för dig.


Läs mer om Lawless!Tisdag den 11 september

Godmorgon! Nu var det ett tag sedan jag var här inne sist. Vad har hänt sedan dess? Jag har fyllt år, har varit utomlands och sommaren har tagit slut. Har ni haft en bra sommar? Min har varit helt okej, det bästa var utomlands resan till Turiket, det var så varmt och skönt och roligt! 
 
På tal om födelsedag, så fyller min pojke år på söndag och jag har redan fixat hans födelsedags present, men är inte riktigt klar. Jag vågar inte skriva ut det ännu, så ni får se det senare. Har ni hört den här låten? Den är riktigt bra. :)
 
RSS 2.0