iCovers.blogg.se

Hej. Sugen på att köpa iphone skal till lågt pris? Besök icovers.blogg.se och förhandsboka redan. Jag och en kompis har startat ett företag som heter iCover, där vi ska sälja iphone skal till ett lågt pris. Det ska bli jätte kul. :)

Kommentarer
Ida Tallhed - [ B L O G G D E S I G N ]
Datum: 2011-09-18 | Tid: 21:31:16 | Blogg: http://idatallhed.se

hej, nu har jag återhämtat mig efter operationer och annat och ska fixa de som skulle fixas. ber om ursäkt för att de dröjt.



mejla mig din inloggning så ska jag ladda in headerbilden m.m på din blgg istället för testbloggen som jag kommer radera (laddar jag inte upp din header och sånt på din blogg före så försvinner det.



så mejla mig din inloggning igen så ska jag fixa det!

tusen gånger förlåt!

Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]
Datum: 2011-09-20 | Tid: 13:13:26 | Blogg: http://flavoured.blogg.se/

Hej!



Gillar du tävlingar? Isånnafall vill jag rekomendera dig att kika in på min blogg där jag har en massa pågående tävlingar. Du kan bland annat vinna - goodiebag från E.l.f. Cosmetics (värde 500kr), brush-kit från MAC, smycken, ögonfransserum osv.



Nya tävlingar startar hela tiden. (T.ex. där du har chansen att vinna tandblekning, valfri spabehandling, valfri ziperall osv)



Direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0