28e Februari 2011

Jag ska snart gå och sova men innan det så ville jag säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår och idag men imorgon ska det bli ändring på det. Min kamera är laddad, jag är omladdad (förutom att min tandställning värker) och bloggen är laddad på en massa nya härlig inlägg, visst låter det bra? Men innan jag ska sova tänkte jag bara svara på en fråga om hur jag har min tandställning.

För att dölja den så mycket som möjligt har jag vit/genomskiljnigt på mina sex framtänder (det är de som man ser när jag ler) resten är i metall färg eftersom man ändå inte ser det så tyckte jag det var onödigt att lägga ut extra pengar på en vit tandställning. Under käken ska jag få tandställning på om ett halv år ungefär och då tror jag att jag ska ta metall färg eftersom man inte kommer se de lika tydligt! :)

Godnatt och sov så gott, puss och kram.




Pain

Alvedonen vill inte värka så jag får helt enkelt lida med smärtan tills den går över och enligt de som haft tandställning ska smärtan vara starkare dagen efter. Vi får se hur det går. :( Det blev i alla fall ingen shopping idag, ska nog ta den imorgon istället, smärtan kanske försvinner då haha? Har någon av mina läsare haft tandställning och vet något bra tips på att minska värken, skulle bli superglad om jag fick något tips...



... För nu ser jag ut såhär. :(



Ugly Betty

Aj, tandställningen spänner redan och jag kan inte tugga. Hoppas det går över om någon dag, tills dess får jag i princip livnära mig på soppa, ipren och dricka. :( Vill man va fin får man lida pin, det stämmer verkligen!



Söta Betty, känner mig som henne! :(



Tandställning

Hej igen! Allt gick fint med tandställningen, det känns jätte konstigt men ändå bra eftersom det kommer bli ett fint resultat. Visst kommer det vara jobbigt att ha den i nästan 2 år men får tänka positivt helt enkelt! ;) Har tagit en alvedon eftersom jag började få lite ont i huvudet så ska lägga mig ner och kolla på julkalendern. Funderar även på att tag en sväng till Nacka Forum för att köpa lite nödvändigheter men det får vi se helt enkelt. Förresten idag fyller Alice år, GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN. :D



Nu kommer jag undvika att le, i alla fall till en början. Kommer bli tufft, haha. :(



Den stora dagen

Godmorgon! Idag är det den stora dagen, haha. Det känns verkligen sjukt att just jag ska få en tågräls i munnen, vet inte varför det känns så konstigt när det samtidigt känns grymt och som jag längtat efter det. Kommer nog känna mig som Ugly Betty men det kommer vara värt det när jag tar ut tandställningen sen. Klockan ett så "händer det" då sitter jag nog i tandläkarstolen och får den i klistrad i munnen, okej det där lät äckligt haha.

Nog om tandställningen, igår var jag på bio med Amanda vi såg 127 hours, den var väldigt cool men ganska seg. Eftersom jag inte visste vad den handlade om eller någonting i början så var den inte lika bra som om jag hade fått veta redan innan att den var verklighets baserad, detta hade hänt en kille och det är sjuk därför hade jag tyckt den varit bättre om jag hade vetat de innan. Nu blev det komplicerat, jag hade alltså tyckte den var bättre om jag hade redan innan fått veta att den var verklighets baserad för då ser man filmen så annorlunda, förstår ni? ;) Det sega var att man i princip bara såg killen när han försökte ta dig loss från stenen. Skådespelare var han som ledde Oscars galan igår. Marcus låg och kollade på det så vaknade två gånger, andra gången fick jag nog och kollade klart slutet med han, haha. Nej nu måste jag börja gör mig i ordning, vi hörs när jag är klar puss och kram! :)




Panic

Förlåt för den låga uppdateringen. Men för någon timme sedan la min mobil av när Amanda ringde den blev helt svart och vibrerade och så förblev det i 2 timmar. Men sen skrev Marcus hur jag skulle göra eftersom hans lillebror hade samma problem och då började den fungera igen, så nu är jag glad igen. :D Ska möta upp Amanda i centrum för vi ska på bio sen ska jag till Marcus. Vet inte vad jag skulle gjort om min mobil verkligen var trasig, kände mig verkligen helt tom utan min mobil. Men nu är problemet löst, men min simkortshållare har blivit ännu mer böjdare eftersom det är omöjligt att få upp den och för att få upp den måste man använda ett gem som förstör hela hållare. Usch vad jag babblar, ha en fin kväll. :D



Ute på vift

Min underbara mamma hämtade mig hos Marcus så jag kunde övnigssköra hem, gick riktigt bra! :) Fick även skjuts till tåget så nu är jag på väg till pappa, höra när jag är framme kram!



Nightmare

Godmorgon! Vaknade upp för inte så länge sedan, det suger att vakna tidigt och det suger att inte kunna somna om för jag är tillräckligt ut vilad. Sen har jag lite ont i magen också, dumma morgon! Så jag har bestämt mig för att se världens bästa julkalender och jag talar såklart om mysteriet på greveholm! Sen efter det ska jag påbörja min långa resa till pappa, blää. Först till mamma hämta saker sen till pappa och bära med mig alla saker, men jag är ju så stark så det är inga problem. ;) Just det jag hade en "mardröm" inatt, den var riktigt sjuk, i alla fall. Jag drömde att de inte skulle få sätta i min tandställning imorgon utan att jag bara fick ett par snoddar som jag skulle ha i munnen (för att ha snoddarna måste man ha tandställningen, haha!). Blev väldigt glad när jag vaknade, hatar mardrömmar, ska nog inför skaffa min en drömfångare. Fungerar de? :)



Här ser man mina övertänder, jag tycker själv de är väldigt små så jag önskade att själva tandställningen kunde dra ner mina tänder så de blev lite längre, tror ni det fungerar? ;)



Melodifestivalen

Fyfan vad jag är mätt! Åt för ungefär en timme sedan och min mage är fortfarande helt fullproppad, har nästan ont i magen, haha får skylla mig själv. Jag hatar att lämna mat så jag åt självklart upp hela fastän jag är mätt efter halva pizzan, nåja! Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen som vanligt känns det som, men det finns nästan ingenting annat att se på lördag kvällar så det är ju trevligt med lite svensk tradition.

Imorgon ska jag hem till pappa, på måndag får jag tandställning och ska även passa på att shoppa lite nödvändiga saker som jag suktat efter ett tag och så har jag ett långt lov framför mig, ska försöka hitta på många roliga saker att göra! Har ni några förslag kanske, vad ska ni göra? I och för sig kanske det inte alla som har lov nu. :)



Kanske blir det bowling?



Troligtvis ute på promenad!


Nu hoppas jag på att jag fått med Marcus ut, så därför gör jag ett tidsinställt inlägg. Om det är så är vi ute på en promenad och äter en glass i det underbara "vår vädret" folk som fortfarande säger att det är vinter har tills tisdag på sig att ändra sig för då är det en riktig vår månad. Och jag har bestämt mig att jag ska äta onyttigt idag och kanske imorgon (dock känns det inte så lockande) eftersom folk säger att man inte kommer kunna äta på ett antal veckor så jag unnar mig det onyttiga idag. Så senare ikväll blir det pizza, mums! :D Nog om det, vi hörs när jag kommer in igen, passa på ni också att gå ut i det friska vädret.



Spring i benen

Är riktigt uttråkad och har mycket spring i benen, får panik om jag sitter still förlänge. Så ska försöka ta med Marcus med på en promenad, ge mig ett lycka till för det lär behövas, haha! :) Ska locka med lite glass, det är ju trotts allt plus grader ute då ska man passa på!



En tidig november morgon ute på havet, så vackert. Ser ut om en tavla!



Dagens facelook





Du är funnen!

Godmorgon! Har ni sovit gott alla fina läsare? Det har jag förutom att jag vaknade av att ha lite ont i magen som sedan släppte. Jag har ju sovit till halv tolv idag, det är inte ofta det händer mig, haha! :) Marcus ligger självklart fortfarande och sover så jag brukar alltid sätta på en film och fördriva tiden på bästa sätt. Så idag blir det Kalle Blomqvist - Mästerdetektiven, var jätte länge sedan jag såg den så blev väldigt sugen på att se den! 

Just det! Jag har hittat min kamera laddare, känns himla bra så jag slapp köpa en ny. Den låg i en påse i mitt rum som jag glömt titta i, haha typiskt mig. Kamera + laddare = bättre bilder och roligare att läsa bloggen, visst är det inte så? Nu ska det blir en förrändring och inga mer suddiga kort. I och för sig är kameran hos pappa och laddaren hos mamma och jag är hos Marcus!? Haha, får lösa det på något sätt. Ska till pappa imorgon så får ta en sväng till mamma idag eller imorgon, smart! :D



Min älskade kamera laddare!



Brace face

Som ni vet så ska jag få tandställning på måndag. Jag har förberett mig på den värsta värken som jag kommer få i tänder och all problem som jag kommer få med min tandställning när jag ska äta, usch vad äckligt det kommer vara. :( Men jag är riktigt glad att jag ska få tandställning! Få mina tänder fixade, känns så sjukt skönt. Från ett nej från tandläkaren som sa att jag hade perfekt bett till ett ja, underbart. Och tusen tack till min pappa och hjälpt mig, utan dig hade jag aldrig fått en första remiss. 

Så jag kommer inte kunna äta godis/mat på ett tag, det känns bra att jag inte kan äta godis. Jag får livnära mig på soppa, ska bli gott men tröttsamt, haha. Nu är det bara en sista fråga kvar, ska jag ha vit eller "färgad" tandställning. Beror helt på vad jag får, men jag vill helt klart ha den vita. :)




Food time

Har precis kollat klart på en film som heter Sammys äventyr, en riktigt söt sköldpadda som vill utforska världen. Jag gillar verkligen tecknat så varför skulle jag inte gilla den här. Så jag rekommenderar den till alla disney älskare. ;) Nu ska jag och Marcus gå till centrum för att äta middag får se vad det blir, kanske skippar den nyttiga veckan trots alla eller bara idag för jag är riktigt sugen på en Pizza eller kanske Burger King, haha. ;)




Film mys

Tjabba! Är hemma hos Marcus och har äntligen fått sportlov, det känns riktigt skönt. Ska ta vara på varenda sovmorgon som jag har inte för jag kommer sov längre än till nio men i alla fall. Igår var det en mysig födelsedag med godmat, tårta och lite presenter. Tror inte föräldrar/vuxna gillar att fylla år eftersom de börjar bli gamlingen, haha. :) Men jag däremot längtar tills min födelsedag eftersom jag fyller 18 år. ;) 

Ikväll ska jag och Marcus hyra en film och äta nyttigt (!), någon gång måste man ju byta ut all cola och chips så jag tänkte det idag eftersom det är sportlov. Sportlov = sporta och äta nyttigt det här man ju redan på namnet, haha. ;) Men innan det nyttiga ska jag lägga mig ner i sängen en stund och kolla på en film samt maila min engelska lärare.




Fredag den 25e Februari 2011

Godmorgon folket! Har ni sovit gott? Det har jag gjort fast hade ont i armhålorna vilket gjorde att jag inte kunde somna till en början men sen gick det fint! Idag är sista dagen i skolan sen blir det lov för min del vilket känns riktigt skönt, har dock ett prov idag vilket inte är lika skönt. Nu ska jag börja göra mig i ordning och äta klart min frukost. Slutar runt fyra idag så vi hörs efter det, lång skoldag för mig helt enkelt. Puss och kram! :)



Snart två år sedan, underbara lillebror.



Tidsinställt inlägg #2



Har helt glömt bort att jag får sportlov imorgon. Tycker jag nyss hade lov!? Aja, vad ska ni göra? Festa, åka skidor, vara hemma? Själv ska jag nog vara hemma men vill gärna åka iväg till fjällen eftersom jag alltid brukar göra det på sportlovet. Åka skidor på dagen och mysa framför brasan med sina närmsta med oboy och godsaker på kvällen, kan inte bli mycket bättre. Jag får helt enkelt se vad jag ska hitta på! ;)



Här brukar jag åka skidor, har gjort det sen jag var liten och jag älskar stället.



Tidsinställt inlägg


Eftersom mamma fyller år så vill jag självklart vara med henne, men det hindrar inte mig från att blogga så jag har gjort något tidsinställt inlägg till er, visst låter det bra? :) Jag sitter troligtvis och äter när ni läsare detta eller så kanske jag står och bakar en tårta, mums! Jag tänkte även säga hej och välkomna till alla nya läser som kommit till min blogg de närmsta dagarna, det har ökat hela veckan och det är verkligen super kul, jag blir så himlans glad. :D Glöm heller inte att ni kan bloggsvar av mig, "tävlingen" hittar ni HÄR. Eftersom inte alla kan bli medlemar vet jag att endel vill bli det och nu har ni chansen, så missa inte den! 




Dagens vill ha outfit




Hemma från skolan

Slutade tidigare idag så är redan hemma. Men ska snart ta fram skolböckerna igen för att börja plugga, har prov imorgon. Suck! Men först ska jag äta lite mat. Kanske inte blir bästa uppdateringen idag eftersom min mamma fyller år, men jag ska försöka så gott jag kan eftersom som ändå inte kommer komma hem försen runt halv fem. :)



Överraskade Marcus igår med bullar, oboy och present. :)



Torsdag den 24 Februari 2011

Godmorgon! :)

Kör en uppdatering från badrummet där jag håller på att fixa mig. Börjar inte försen halv tolv så fick en lång sov morgon idag vilket var väldigt behövligt. Slutar klockan tre så det blir en kort skoldag, väldigt skönt! Idag fyller faktiskt min mamma år, så idag ska jag hem till henne för att fira henne. Men vad kan man köpa för födelsedags present till sin mamma? Tror jag vet, men kan dock inte skriva ut det här. ;) Ni får se ikväll, det blir en hemlis! Ha en fin dag allesamman, kram!




Batman, apspel och mat?

Åh vad irriterande hade skrivit ett inlägg men självklart försvann det, i alla fall. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och spelar det där apspelet som jag visade en bild på igår. Men ska snart kolla på Batman med Marcus eftersom han ville det och vad gör man inte? ;) Kommer säkert somna så det gör ingenting om den är dålig. Godnatt och sov så gott underbara läsare. Puss! 



Påtal om ingenting så är jag jättesugen på denna pasta som jag åt på Mamma Mia i Hammarbysjöstad, riktigt gott. Har suktat efter denna maträtt sedan vi lämnade stället, mums! :D



Dagens ansikte



Gick upp tidigt idag så hann "fixa" mig, så såhär såg jag ut idag. :D



Happy time

Åhh, jag är så glad har fått så fina saker! Smycken, kläder och en nyckelring. Tänkte visa er senare. :) Nu sitter jag och tittar på Sveriges mästerkock, gillar starkt matprogram så det är väldigt roligt att titta på detta program tycker jag. 




Bob Dylan

Hej! Slutade sent så kom hem för inte så jättelänge sedan, har hunnit äta middag i alla fall var riktigt hungrig så det passade bra. Har även överraskat Marcus med en försenad alla hjärtans dag present, han fick Bob Dylans memoarer del 1 dock på engelska men eftersom han är bra på det är det inga problem. Han blev i alla fall jätte glad och försvånad, så söt! Nu ska jag kolla på Da Vinci koden och sova, är väldigt trött. Gick upp 7 för att åka tidigare och fixa boken till Marcus eftersom de hade rea på boken (på akademibokhandeln) så åkte jag dit, men min kompis la undan den till mig vilket var väldigt schyst. I alla fall jag fick aldrig tag på boken innan, så passade perfekt nu och till ett super bra pris. Gud vad jag babblar på, hoppas ni haft en fin dag i alla fall! :D




Uppe med tuppen

Godmorgon, är uppe tidigare än nödvändigt idag, det är för att jag ska städa huset och åka iväg för att göra en sak, vad det är får ni se senare idag. ;) Nu ska jag dammsuga och fixa i ordning mig sen drar jag iväg till plugget och till centrum för att fixa en sak. Men först blir det frukost, jag är verkligen dålig på att äta det men nu har jag tid så då är det bara att passa på, vad ska ni göra idag?



En bild från i midsommras.



Monkey



Beroende framkallande spel säger jag bara! ;)



Tävla om bloggsvar inbjudan


Eftersom jag har så gulliga läsare så tänkte jag ge en av er läsare bloggsvar till eran blogg. Om det är många som är med och tävlar så kommer jag "tävla" ut ett bloggsvar till, har trots allt tre stycken som jag kan bjuda in så vad säger ni? 

För att vara med så ska du skriva varför just du borde vinna denna bloggsvars inbjudan av mig. Lycka till allihopa. Ni kan även passa på att fråga mig i mitt bloggsvar, pusspusspuss! :)



Svar på en läsa fråga


Fick en fråga om Tibble är bra (nehe) den skolan som jag går på. Om jag ska vara ärliga så är den faktiskt helt okej, men det beror helt på vilka lärare man får men de flesta tycker jag är bra. Jag tycker själv det är ganska slappt (i alla fall inte på engelskan och italienskan, får läxor varje gång) vilket är skönt för man lär sig samtidigt mycket på lektioner, blablabla. Ja Tibble är faktiskt helt okej, dock måste man betala för skolmaten om man bor i Täby. :( Skicka gärna din mail i nästa kommentar och du klickar dig in på min blogg igen. Skulle vara kul att veta om du ska börja där osv, kram på dig!



Dagens låt



Kommer ni ihåg? :)i



Dagens + överraskning



Såhär ser jag ut idag. Just det! Jag har en överraskning till er läsare ikväll, så håll utkik i bloggen. ;)



Mitt besöksrekord



Mitt besöksrekord, blev så himlans glad då! :)



Tomat

Försenad tunnelbanan, ingen buss som kommer, bussar som åker förtidigt och fullsmockad buss med småbarn som puttar på en. Så såg min hemresa ut, känner mig helt slut. Ska få i mig lite mat och sedan städa eller kanske ska sova en stund istället? Ja något av det blir det.

Idag skulle jag hålla föredrag i svenska eller vi skulle ha som en "anställnings intervju" och det gick helt okej, förutom att jag var röd som en tomat, blir alltid det när jag ska prata inför en klass. Är väldigt blyg. Blir ni också röda när ni ska prata inför klassen? :)




22a Februari 2011

Godmorgon solstrålar. Idag var det riktigt jobbigt att dra sig från sängen, vill stanna där hela dagen men det går ju tyvärr inte. Jag slutar tidigt idag så det är skönt förutom att jag ska göra en muntliga sak i svenskan vilket jag tycker är läskigt, hehe. I alla fall så slutar jag halv två så är väl hemma runt tre så vi hörs då. För nu måste jag gå och tvätta mitt ansikte i kallt vatten innan jag somnar om, puss och kram! :)



Facelook med nya frisyren.



Redken vs Kérastase


Eller?

Jag ska köpa nytt shampoo, balsam och hårinpackning till mig hår. Har ni testat någon av dessa? Jag ska köpa för slitet och skadat hår. Självklart så är det olika bra på olika hår typer, men vad tycker ni? Just nu har jag en kérastase men jag tror dock det är mer för att få volym i håret, ska nog gå till "C" och fråga om råd, ni vet hon som slingade och klippte mitt hår? Hon gav ju mig i och för sig de produkterna som jag använder nu, men kanske ska byta för mitt hår kanske behöver någon annan produkt eftersom det kanske passar bättre på mitt hår nu. Har ju haft produkter i ett år trots allt. :D



Tur i oturen



Känns inte speciellt lockande att åka sittlift nu när detta hänt, riktigt läskigt. Tur att ingenting allvarligt hände stackarna, usch riktigt hemsk.



Dagens "vill ha" outfit


Enkelt och snyggt! ;)



Dagens facelook



Haha, schysst dubbelhaka. Förlåt för den dåliga kvaliten på alla bilder, jag har fortfarande inte hittat min laddare till systemkameran, ska leta efter den imorgon. Blir så trött på att alla saker försvinner som jag behöver. Okej, jag lägger sakerna på ett väldigt bra ställe. :(



Före och efter bild



Visst ser det mycket fräshare ut!? (Bilden till vänster är före, efter till höger)



Myrmobbaren

Så nu är jag hos Marcus igen, det gick super bra hos frisören hon var duktig hon var dessutom en lärling vilket jag i början var väldigt skeptisk till. Ska i alla fall tillbaka till henne om åtta veckor, ska bli kul att se hur mycket mitt hår växt då. ;) På vägen till Marcus sprang jag in på mat affären där köpte jag nudlar och kexchoklad, mums. Nu vill jag egentligen ta en tupplur men då förstår jag mitt nya hår, så ska kolla klart på myrmobbaren istället. :D




Mat

Sitter på matte lektion, det finns inga tal i mitt huvud bara mat. Är riktigt hungrig, varje måndag har jag tre lektioner innan jag får äta lunch. :( Är super hungrig men får äta strax! :D



Skola och klippning

Godmorgon alla sötnosar!

Jag hinner faktiskt med ett inlägg nu innan jag ska till skolan, hur bra är inte det? ;) Ska försöka hinna det alla andra dagar då jag också ska till skolan. I alla fall, har precis sminkat mig klart (har perioder då jag sminkar mig varje dag och ibland skippar jag sminket flera dagar, skönt att variera lite) och ska nu gå och klä på mig. Det tycker jag är det jobbigaste, för vad ska man ha för kläder på sig? Vad passar man i idag osv? Känner ni också så? Speciellt när man är hos pojkvännen då man endast har med sig ett antal kläder, suck! :( 

Nej nu ska jag leta fram några kläder som jag ska ha och som passar bra, brukar egentligen inte ha problem med det men idag känner jag att jag vill ha någonting som ligger i mammas garderob, haha gud så jobbig jag är. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi runt fyra när jag är hos Marcus igen. Just det glömde säga att jag ska klippa mig idag. ;) Pusspuss!



Bjuder på en gammal bild. :)



Dagens "vill ha" outfit



Klänning är riktigt fin, den är kort där framme och längre därbak, skorna är underbara och jag tror halsbandet skulle passa fint till, vill ha alltihopa. :)



Favorit i repris

Avslutar dagens med två gamla videoklipp på två sötnosar, väldigt underhållande hahaha. :D






Kläder som jag behöver/vill ha



Give me. ♥



Tusen gånger starkare

Är helt slut i hela kroppen, så nu ligger jag i sängen och ska precis börja kolla på tusen gånger starkare. Har hört att den påminner endel om hur det var i högstadiet och det var inte så länge sedan jag gick där. I alla fall, nu är jag hos Marcus, övningskörde hit och det kändes bra för alla som ville veta det, nu ska jag börja kolla på filmen. Ciiaaao! :)




Tips?

Som ni vet så ser oftast bilder väldigt tråkiga ut, jag vill genom det ändra färger på bilderna så de blir livligare och ser mycket finare ut. Jag vet några små tips men, kan ni några? Jag skulle bli superglad för alla tips som jag kan få helst i photoshop och endast ljus/kontrast, ja det som gör bilden finare och livligare. En bild kan göra ett inlägg mycket roligare och läsa och en blogg så mycket bättre och det vill jag försöka ändra genom att göra bilderna "finare". Tack på förhand, hihi. :D




Det kändes som det vore igår





Kommer ihåg den här kvällen väl det var snart ett år sedan, tiden skrämmer mig.



Mirror

Godmorgon! Det måste vara något fel på mig, jag kan verkligen inte sova längre än till nio på helger och lov. Men på vardagar ligger jag gärna kvar i sängen men då måste jag ju iväg till skolan. Är det såhär för någon av mina läsare också? Nog om det, jag tänkte bara säga hur glad jag blir när man ser att statistiken ökar för varje dag som går det är superkul! Alla nya läsare är så välkomna så. :D Nu ska jag "fira" hehe med god frukost och något mysigt TV-program, kram.



Såhär satt min katt när jag kom ner, ser nästan ut som hennes spegelbild. Så söta. ♥



Hiss/Diss

Solsidan:

Det är nog Sveriges bästa humor program, älskar skådespelarna och hela programmet. Längtar efter varje söndag då det är ett nytt program. :D


Sommarkläder:

Fastän det fortfarande är vinter så har jag redan börjat kolla på sommar kläder som jag vill ha och vill köpa inom en snar framtid. Eftersom jättemycket fina kläder har kommit ut i butikerna så vill man ju ha allt fint fastän det inte är sommar! Längtar verkligen tills man kan börja använda det. :)

Vädret:

Har fullständigt tröttnat på vädret, jag är inte den enda heller. Det räcker med snö, minus och blåst i två månader under december-januari då det är jul och nyår för då är det mysigt. Men nu är det mitten av februari och runt -16 grader, det blåser och snöar! Jag har länge velat att våren ska komma, känner att det verkligen är dags nu, har tröttnat så mycket på Sveriges väder ge mig sommar och sol, åtminstonde vår! :)


Skolan:

Har halva gymnasiet kvar och jag kämpar på men jag är så oerhört skoltrött. När jag tänker på framtiden bilr jag rädd för alla dessa högskole prov, all press till att få en bra utbildning få ett bra jobb och kunna försörja sig. Men jag ser fortfarande ljust på framtiden och tycker samtidigt det ska bli kul och spännande, men kan i nuläget inte slappna av, suck. :(



Autumn



Denna är tagen hösten 2008, älskar bilden och den tiden. Allt var "som vanligt" då. :(



Kvällens "vill ha" outfit




Hair



Efter jag duschat flätade jag mitt hår och det blev såhär, ser lite konstigt ut framför allt färgen på mitt hår. Jag önskar jag hade lockigt hår det är så fint! :)




Home made pizza

Hallå folket. Nu har jag landat hos mamma och ska snart äta hemma gjord pizza, det är verkligen så mycket fräshare och godare än köpt pizza sen får man ju bestämma mängd och så på pizzan själv. ;) Påtal om det så blev den precis klar, så ska gå och äta nu, kram. :)



1 timmas skottande

Kom precis in från kylan, jag och Marcus har skottat i snart en timme och det var riktigt jobbigt för både händerna och ryggen men samtidigt skönt att få vara ute i solen och den friska luften. ;) Så nu är uppfarten skottad, bra gjort av oss! Nu ska jag dricka vatten och Marcus oboy, mums. Är helt slut i kroppen.



Minus 19 grader

Godmorgon. 

För mig blev det inte mer sov än såhär, vaknade för ungefär en halv timme sedan av att solen lyste in i rummet. Härligt att solen är framme men det är inte lika härligt att det är -19 grader. Har ingen aning om vad jag kan hitta på och göra nu, kanske göra frukost men har ingen lust. Vill egentligen väcka Marcus men vill ändå låta han sova, får komma på någonting roligt jag kan göra tills han vaknar. :)



Helt sjukt, det är ju snart Mars?



Fight Club

Jag tar tillbaka mitt godnatt för nu är jag uppe igen och relativt pigg. Vi stängde av filmen och började kolla på fight club nu istället som går på femman. :) Jag har sett den filmen tidigare en gång och den var riktigt bra förut det är världens snyggaste skådespelare med också, Brad Pitt! Jag se klart den filmen sen vill jag sova, ska bli riktigt skönt och det behövs verkligen. 

Nu ska jag umgås lite med Marcus och dra mig från datorn, vi hörs imorgon alla underbara läsare hoppas ni haft/har en underbar fredags kväll. Puss, kram och godnatt.



Om ni inte sett filmen, se den. Rekommenderar den verkligen! :D



7 sovarn

Åh herregud vad jag är trött, somnade runt halv åtta och vaknade för inte så länge sedan. Nu ska jag och Marcus sätta oss och kolla på en film och äta de goda chipsen som jag tidigare pratade om, hehe. ;) Fryser väldigt mycket så ska krypa ner med täcket, så mysigt! Kanske uppdaterar er mer ikväll annars säger jag godnatt redan nu, kram.



Vacker, så fin, helt underbar.



Paul Frank #2



Försökte härma "Paul Frank" figuren på min tröja, ursäktar för otroligt kassa kvalite. :(



Vilda Western

Hellu, kom precis hem från skolan slutade sent idag så det är därför. Både jag och Marcus var hungrig så vi har redan börjat med maten i och för sig ska vi endast koka potatis (till mig) och "steka" potatis i ugnen (till Marcus) eftersom vi är duktiga och äter rester från tidigare dagar. Innan vi åkte hem så åkte vi förbi Willys vi köpte lite mat och så, sen så skulle vi köpa chips så köpte vi någon som heter American BBQ och sourcream and onion. När vi kom hem sa Marcus: "Ska vi öppna och testa en?". Klart jag gick med på det. Det var en riktigt riktigt god smak, den var smakrik och lucktade BBQ marinad, mums! Det ska jag äta ikväll. :D




Paul Frank



Såhär såg jag ut i ansiktet idag. Som ni kanske ser på bilden har jag på mig en supergammal Paul Frank t-shirt, hade ingen tjocktröja att ha på mig så satte på mig den här en minut innan jag gick till bussen. :)



Jeans shorts


Till sommaren vill jag gå klädd i liknande short som dessa ovan, ljusa, korta, slitna, taita och med nitar skulle vara riktigt snyggt. Till det kan man ha en slarvigt i stoppat linne eller tröja och ett par klackar eller kanske converse. Åh vad jag längtar till sommaren, då ska många shorts införskaffas. Köpte nog inte ett enda par förra sommaren. :(



Dagens "vill ha" outfit



Allt från H&M, riktigt snygga kläder.



17onde Februari 2011

Hej igen.

Internet verkar inte vilja sammarbeta med mig så jag lånade Marcus dator istället. Har precis börjat med maten efter att ha sovit lite, var riktigt skönt att få sova. Eftersom Marcus och jag har 10 månader idag så ska vi göra lite extra mysigt, tända ljus osv. Just det jag får inte glömma bort att visa mitt nya skal som jag hämtade ut igår, men jag har inte mitt laddare till kameran och den har inget batteri, suck! :( 

På lördag tänkte jag ha tjejmiddag men den var bli inställd eftersom endel av tjejerna inte kan och jag vill ju att alla ska vara med så det var lite tråkigt tycker jag, får sitta och äta middag med mig själv istället, hehe. ;) Nu när jag har varit hemma har jag kollat runt lite på H&Ms sida, de har riktigt fina kläder inne nu tycker jag, vårkläderna har ju kommit, hur underbart är inte det? Det betyder ju att våran är påväg. Vill verkligen ha en ****** därifrån. Eftersom den var slut senast jag ville ha den så kunde ju jag inte köpa den då men såg att den fanns inne nu, så kanske ska slå till när jag ändå har chansen, nu måste jag springa och titta till potatisen. :)



Jag som står längst fram, i nian snart två år sedan.



Sova middag

Snabb update, kom hem för en timme sedan ungefär. Är supertrött så ska sova en timme innan jag ska börja laga mat, kram.



10 underbara månader med dig

Godmorgon bloggen! Har ni sovit gott? Jag har i alla fall drömt en skit jobbig dröm och när jag drömt klar så vaknade jag med ett ryck, som det kan bli haha. Idag är det torsdag den 17onde vilket betyder att jag och Marcus har 10 månader idag, känns så kul. :D Vi ska väl äta något gott ikväll och mysa som vanligt har jag tänkt. Min buss går om 50 minuter ungefär så jag måste in i duschen nu för att jag ska hinna, så måste sluta skriva nu. Men vi hörs, ha en toppen fin dag, det ska jag försöka ha i alla fall, kramar. :)



Väldigt "passande" bild, haha. ;)



Godnatt Sverige

Ska alldeles strax gå och lägga mig men innan dess tänkte jag bara säga godnatt till alla fina läsare därute, imorgon väntar en ny dag och nya utmaningar. Slutar vid tre så vi hörs efter det, nu måste jag sova ska upp runt åtta imorgon, godnatt och sov så gott. :)



Så fin och en väldigt bra bild med kameran, oredigerad.



Winter



Tycker denna bild är en sån härlig "vinterbild". :)



Dagens "vill ha" outfit

Sexy By Sweden Jacka Svart på Bubbleroom.se


Jackan är hur snygg som helst och byxorna är hur sköna som helst (antar jag). Det är jätteskönt att ha på sig mjukisbyxor på sig utomhus med en jacka, slappt och ledigt. Dock ingenting jag går till skolan med, men skulle kunna sätta på detta nu om jag skulle gå till ICA tex. eller gå till någon kompis bara för att slappa. :)



Sjukt god efterrätt



I måndags var det ju alla hjärtans dag och till efterrätt så åt vi dessa godingar. Kladdkaka i botten sen glass och på det hallon, chokladsås och jag ville även ha grädde. Det var riktigt gott, tänkte först om det skulle vara för "mäktigt" att ha kladdkaka också, men det tycker varken jag eller Marcus att det var, det vara verkligen riktigt gott. Mums! :) Ska nog göra denna goding i helgen också, bara man inte blir beroende, hihi. Dessutom är den hur simpel som helst att göra, rekommenderar den verkligen.



Bildbomb dagens facelook




Fisksoppa

Hej bloggen! Har varit fullt upptagen med att laga mat sedan jag kom hem. Testade att jag göra en fisk och potatis soppa. Det var faktiskt väldigt gott fastän det var första gången. Just det idag hämtade jag ut mitt skal som jag beställde för två veckor sen, alla tyckte det var jättefint. :) Som ni kanske kommer ihåg la jag tidigare upp en bild på skalet jag skulle beställa, det var en bild på Marcus som liten, supersöt! Lägger upp den senare, nu blire diskning. Kram! :D




Update

Slutade tidigare idag så är redan på väg hem, väldigt skönt. Ska möta upp Marcus så vi åker hem tillsammans eftersom han slutade tidigt idag, är hemma om en timme (ska handla mat osv) så vi hörs då, puss! :)



Sen dag

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost men ska snart gå och göra mig iordning. Jag slutar runt 16-17 idag så det blir en lång dag för mig, suck! :( Förresten igår när jag var hos läkaren var det ingenting som såg farligt ut men han ska skicka remiss för att man ska kolla det supernoga, vilket jag tycker är bra. ;)

Under dagen måste jag förbi centrum för att hämta ut mitt iPhone skal som jag hoppas har kommit, har väntat över 7 arbetsdagar så jag tycker den borde vara där nu. Tiden börjar springa iväg måste fixa mig klart för snart måste jag gå till tåget. Vi hörs under dagen eller när jag är hemma från skolan, ha en fin dag. Kram! :D




Fixar och trixar



Har ingenting att göra så jag sitter och pillar lite med bilder på photoshop med olika ljus/kontraster. Här har jag ändrat ljuset, inget annat! Jag ändrar endast ljuset eftersom alla bilder är så grå och livlösa. :(



Dagens "vill ha" outfit



Vill verkligen ha dessa snyggingar, varför öppnar inte Nelly en egen stor affär i Stockholm? ;)




PS




Jag vill ha sommar och sol.




Doktorn

Ska till doktorn nu, wish me luck!



Galenskaper

Min alla hjärtans dag har varit underbar som de flesta andra dagar, har ätit gott och fått vara med världens finaste person. Nu ska vi sätta på en film, jag ska upp tidigt så jag antar att jag kommer somna (är trött redan nu) som vanligt. Jag lägger in bilder och berättar mer om dagen imorgon, för nu måste jag börja göra mig i ordning för sängen, hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag och att ni firat den med någon ni tycker om eller bara tagit det lugnt, kram. :)



Snart fem år sedan, tiden går fort och saker förändras.



Happy Valentines Day

Nu är jag hemma och är redan i full gång med att få allt perfekt tills Marcus kommer hit. Har börjat med maten och ska snart ta ett bad tillsammans med en film, ska bli mysigt och jätteskönt. Efter det ska jag fortsätta laga mat och vänta på att Marcus ska komma hit, hatar att vara ensam. :(





The perfect day

Är på väg hem nu för att fixa den perfekta kvällen till älsklingen. Ska förbi Nacka Forum för att köpa en present, hihi. ;) Vet dock inte vad. Någon som har ett förslag? Sen blir det hem för att fixa mat, städa och fixa sig. Hur firar ni alla hjärtans dag idag?



Skit morgon

Godmorgon. Jag hade världens sämsta morgon idag, jag vaknade runt sju och inser att jag redan måste gå till tåget för att hinna, när jag är halvvägs märker jag att jag tagit det tidiga tåget som dessutom är ett snabbtåg (den stannar alltså inte där jag ska av) men jag tar det ändå för jag orkade inte stå ute i -16 grader och vänta på det andra tåget, eftersom snabbtåget redan var försenat. Från station vid mig till stationen efter skolan där tåget stannade och där jag skulle av tog det runt 40 minuter för tåget att åka den sträckan, som egentligen tar 15 minuter. Där ska jag byta tåg, men det har självklart fastnat ett tåg stationen innan där jag var så tåget blev försenat 30 minuter. Så jag missade första lektion, så såg min morgon ut. Svinkallt och jobbigt, det som är alla hjärtans dag och allt! :(



Wallander - Kuriren

Sitter och kollar på Wallander som går på TV4 men ska ner och göra oboy och pop-corn nu när det är paus. Tittar någon av mina läsare också på Wallander? :)




"Natt-kit"




Riktigt sött nattlinne och tillbehör. Jag behöver verkligen nya underkläder, så fort jag få lite pengar ska nytt införskaffas, för det är någonting som jag behöver och som man måste ha. :) Allt detta går på endast 300 kronor, ett väldigt bra pris. Tror nog jag slår till när jag har pengar (måste tänka ekonomiskt och prioritera som t.ex. spara osv.) ;)



Äntligen tillbaka!

Nu är jag äntligen hos mamma, kändes som det var väldigt länge sedan så det känns väldigt bra och kul att vara här. Sen är det väldigt kul att få träffa min lilla katt, saknar att inte få träffa henne varje dag (saknar att inte få träffa min mamma varje dag också såklart) som jag gjorde i princip hela tiden förut. Så nu ska jag gosa med henne så mycket jag kan! Nog om det, ikväll blir det filmkväll tillsammans med Marcus och katten. Ska även försöka se Wallander med mamma utan att någon av oss somnar, haha. 

Brukar ju alltid somna när jag och Marcus ser film, nu vet jag i alla fall vem jag ärft det ifrån, hehe. ;) Just det på tisdag ska jag till doktorn för att kolla födelsemärken/andra märken, känns skönt att kolla det så man inte har cancer tex. eftersom man lätt kan få det av födelsemärken då man är i solen mycket eller ja överhuvudtaget. Har även fått min tandläkar check till min tandställning som jag sätter i om 15 dagar (hoppas i alla fall på det). Nu ska jag hjälpa till med maten, ha det fint sålänge. Kram! :D




Snö och fika

Har precis kommit hem till Marcus efter en promenad och fika hos hans mormor och morfar. Det var riktigt skönt att få komma ut och gå en sväng i den friska luften och när solen äntligen är framme, då är det ju bara att passa på. På vägen tillbaka blev Marcus puttad i snön av sin lillebror och när Marcus skulle göra tillbaka drog hans lillebror ner honom igen, haha stackarn blev så snöig och kall. :(



En snöig Marcus.



Söndag den 13onde Februari

Godmorgon folket. Igår kväll blev en filmkväll för min och Marcus del, vi eller jag började att se Melodifestivalen, sen Crocodile Dundee (stavning) efter det såg vi Devil, den var faktiskt bra jag brukar oftast tycka de flesta skräckfilmer är riktigt dåliga i alla fall efter det började vi se After Life. Idag blir det solsidan, Wallander och kanske något annat bra program eller film. Jag måste även planera lite inför imorgon, då är det ju trots allt alla hjärtans dag. Vad ska ni hitta på imorgon? De flesta jag känner som är singlar bryr sig inte om dagen, det har jag i och för sig också gjort eftersom jag varit singel alla åren föruom nu. Ska bli så mysigt! :D




Mums!



Vanligglass, chokladsås, varma hallon och grädde. Så sjukt j*vla gott! Om ni inte har testat testa! (Om man inte har grädde kan man skippa den, testade med grädde igår för första gången så). :D



Dagens outfit + facelook

Kändes som det var ett tag sedan jag la in dagens outfit, så här kommer den! ;)




Pannkakor



Eftersom jag alltid vaknar mycket tidigare än Marcus så bestämde jag mig att göra pannkakor till honom som tycker så mycket om. Så jag ställde mig och gjorde pannkaks hjärtan, det är ju trots allt alla ♥ dag snart. Han blev jätteglad när han fick de till frukost och eftersom jag inte kan göra detta som frukost på måndag gjorde jag det idag istället, på måndag blir det annat istället.



Dagens "vill ha" outfit




Det skulle göra min lördags kväll perfekt, åh vad mysigt och skönt det skulle vara. ♥



Kalas

Usch vad jag bloggar dåligt på helger eller överhuvudtaget. Ska försöka skärpa till mig som man alltid säger, men jag ska i alla fall försöka det. I alla fall, kom precis hem till Marcus från att vi varit på kalaset, det var trevligt osv. Nu ska jag kolla film eller sova sen blir det melodifestivalen, haha. :) Vad ska ni göra ikväll?




Solsken

Godmorgon. Åh vad underbart det är att vakna upp till solsken och blå himmel. Är riktigt sugen på att ta en promenad med Marcus men han ligger ju och sover (ovanligt va?). Men innan det måste jag äta frukost. Senare idag ska vi till Marcus farmor, hennes man fyller år så det är "kalas" där antar jag. 

Från detta tråkiga väder:



Till detta underbara väder:




Dagens "vill ha" outfit




Saknar min lilla Musse

Godkväll och förlåt för dagens dåliga uppdatering. Kom inte till skolan imorse så när jag gick hem igen så sov jag en stund, sen gick jag till affären och efter det mat och nu sitter jag med Marcus och kollar James Bond. Skulle först till min kompis som fyller 18 år idag, men jag hade ingen present och ville ej dit eftersom man aldrig vet med Sveriges väder, kanske blir snöstorm så jag ej kommer hem igen. Nu ska jag bara ta det lugnt med Marcus resten av kvällen, bara kolla TV, mysa och äta gott. Vad ska ni hitta på ikväll? :)



Saknar dig som bara den.



Snöoväder

Hej. Imorse när jag skulle till skolan då gick jag till bussen som vanligt (i snöstormen och i en halv meter snö) väl vid bussen står jag och väntar men det kommer ingen buss, så jag går in på deras sida och ser att i princip ALLA bussar i hela Stockholm är inställda så det var bara att vända hem igen. :)



Åldras ej



Bild på mig tagen för över ett år sedan, tycker inte jag förändras någonting. Kanske bra de? Så slipper jag vara rynkig vid 60 års ålder, haha! :D



Hitta Nemo






Hitta Nemo är en av mina favorit filmer inom tecknat, fiskarna är helt underbara, grymt söta man vill bara sträcka sig genom TVn och ta alla. Sen är den grymt bra gjort, fina färger osv i filmen. Kan se den hur många gånger som helst utan att jag tröttnar. Sen är handligen så underbart söt, ja ni som sett den förstår säkert vad jag menar. Rekommenderar den till de som aldrig sett den. :D



Ovärt

Fick sluta tidigare så nu är jag på väg hem i snökaoset. Hoppas SL fixar denna dag bra. Vi hörs, kram. :)



På väg till skolan

Godmorgon. Sitter på tåget på väg till skolan just nu, börjar klockan 10.00 (finns inget bättre än sovmornar) slutar runt 15.00 vilket är lite segare. Igår kollade jag och Marcus film (bl.a. Star Wars och Bond, eller det var han som kollade) sen spelade vi twister vilket jag förlorade på, men båda var överens att jag fick mycket svårare "rörelser". Men det var i alla fall kul och ett bra eftersom man fick strescha lite, haha. ;) Hann inte äta frukost så är galet hungrig, frukost som är så gott ju. Vi hörs efter skolan, ha en fin dag kram!



Twister



Marcus och jag spelar twister, vi ska köra en tävling. Marcus är så stel så jag tror jag vinner den här tävlingen, hehe. Kom ihåg när jag spelade det ofta som liten (okej yngre är fortfarande liten). :D



Baby tale


Jag brukar allt sätta upp håret i tofs när jag är hemma, så testade jag denna frisyr. Jag testade att ta kort då såg jag ut som jag gjorde när jag var jätteliten och hade sån här frisyr, så gulligt. Men det är dock väldigt skönt så jag struntar i om jag ser ut som en bebis, haha. För de är ju trots allt söta. ;)



Star Wars

Hej, nu är jag hemma igen! Känns skönt att veta att det bara är torsdag och fredag kvar sen är det helg igen. Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa mat, titta på TV och mysa med min söta pojkvän. Ska bli skönt som tusan och vi har hela kvällen framför oss. Jag står även för matlagningen (kanske får lite hjälp dock) jag ska nog göra fläskfilé gryta med ris om det var någon som var nyfiken, hehe. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla Star Wars, har faktiskt aldrig tidigare sett det, men det är Marcus som kollar på det annars hade jag aldrig sett det! ;)




Working nine to five

Hej allihopa. :) Slutar runt 16-17 idag så det blir en lång dag för mig. Har rast just nu, den spenderas av att kolla på när ettorna spelat fotboll (väldigt tråkigt att se dock) men ska snart påbörja min andra lektion. Kanske kommer upp något mer inlägg under dagen annars hörs vi när jag är hemma, puss! ;)



Bloggsvar

Skulle vara så kul att få någon fråga i bloggsvar. Ingen har frågat någonting än, men om ni har lust så är det bara att fråga på. Det skulle vara superskoj att svara på för att testa hur det är, ja ni förstår? :)




Långt bad

Ska ta mig ett långt bad och sätta på Hundtricket och bara ta det lugnt, ska bli superskönt med tanke på att jag inte ens kommer ihåg då jag badade (i badkar) sista gången, faktiskt första gången i det nya huset. Har inte haft tid och lust helt enkelt. Men nu så. :D




Food



Igår köpte pappa och jag mat på en restaurang där man kunde ta med sig mat hem jag tog en entrecote det var riktigt gott och till ett bra pris. Muuuuuuuuums!



Mr. Brooks


Här om dagen såg jag och Marcus en skräckfilm/thriller som heter Mr. Brooks jag tycker faktiskt den var riktigt bra, så ett tips till er som vill se en bra film som inte är speciellt läskig men som fortfarande har spänning i sig. Jag vet väldigt få bra filmer men denna skulle jag kunna se igen men dock om ett tag. :)



H&M Conscious Collection

Godmorgon. Vaknar med strålande väder utanför hur underbart är inte det? Ska nog ta mig en lite promenad innan Marcus kommer. Men det blir senare för nu sitter jag och tittar på super - G damer som går på fyran, väldigt kul att kolla på har alltid tyckt de och just nu leder en svensk (dock har bara 3 stycken åkt men i alla fall). ;)

Som ni kanske redan vet, ett "hettämne" som många redan pratat om, H&Ms kollektion som kommer ut den 14 april. Den är riktigt underbar, längtar till våren nu som bara den. Dessutom är kollektionen miljösmart. Helst av allt vill jag ha de virkade shortsen och en klänning som var riktigt söt. Vad tycker ni om kollektionen? :)





Vilken film?

Har inte haft någon lust att blogga idag, imorgon blir det betydligt fler inlägg (är ju ledig imorgon). Nu ska jag lägga mig ner i den tomma sängen och titta på Shutter Island, Mean Girls eller Hundtricket. :)




Suck!



Typiskt...



Stuff to do

Hej bloggen! Skönt med lång sovmorgon idag (jag är ledig) sov enda till Marcus var tillbaka. Stackarn hade ingen lektion idag så han åkte dit i onödan. I alla fall ska jag snart åka till pappa för att fixa lite saker innan pappa åker till Vietnam. Handla mat, övningsköra, umgås, lämna lite saker osv. Ska snart åka dit dock utan Marcus för han ska stanna hemma och tvätta med sin mamma, hehe. Skriver när jag är hos pappa igen, puss.



Vårtecken



Igår gick jag och Marcus en promenad, det var väldigt uppfriskande och skönt med den friska luften. Vi gick längs vattnet, det var riktigt skönt. Ska nog börja gå promenader nu på vintern eftersom luften är så underbart härlig. Vattnet i bäcken hade börjat rinna och fåglarna har börjat kvittra, snart är våren här och det känns sjukt underbart som jag längtat. :)



Solsidan

Ingen har väl missat solsidan, den början strax på fyran ska springa till soffan för att sätta mig och kolla på det. Det är nog Sveriges bästa komediserie, den är verkligen grymt bra. Det är jag inte heller ensam om att trycka. ;)




Lexington


I fredags köpte pappa ett underbart överkast till mig, precis ett sånt som jag letat efter. Det var även på 40% rea, perfekt! Eftersom mina möbler är svart/vita så ville jag ha en rejäl färg klicka och vad är inte bättre än röd. Sen kan man köpa riktigt snygga kuddar från lexington, vilket kan bli riktigt snyggt i sängen. Tack pappa. :D



Vem vinner vadet?

Godmorgon alla läsare! 

Har ni sett vilket fint väder det är ute? Sjukt skönt i solen i alla fall, ska nog ta en promenad för jag behöver verkligen frisk luft. Igår så var det väldigt trevligt med lite gäster, tycker sånt är väldigt kul men de åkte ganska tidigt. Igår var det ju melodifestivalen, tyckte ingen var speciellt bra men Danny gick vidare och det tyckte jag var bra i alla fall, hade bara varit konstigt om han inte gått vidare!?

I alla fall, idag så är det super bowl. Vet inte så mycket om det bara att det är världens största tävling som kollas av över miljader personer världens över. Det börjar ikväll klockan 00.00 och håller på till 04.00 eftersom jag är ledig imorgon så kommer jag självklart att titta, okej Marcus kommer kolla då jag tittar på någon film. Vi har slagit vad om jag är inte kommer vara vaken till 04.00 så får jag 200 kronor av Marcus annars tvärt om. Jag brukar ju alltid somna när vi kollar film eller liknande, men idag ska jag kämpa och bevisa att jag kan vara uppe till 04.00. ;) Vem tror ni vinner vadet?


Kolla vilken sötnos, ser ni vad det är? Haha.



Melodifestivalen 2011

Ikväll är det melodifestivalen, hade själv nästan glömt det. Men jag ska absolut kolla, får se om några fler vill se det med mig. Känns verkligen som ett program som nästan varje svensk kollar på (tradition). Dock brukar jag tycka det kan bli ganska tråkigt men vi får se hur det är i år! :) Kanske man ska hitta på en tävling när man ser på det med familjen, vem man tror går vidare, vem som har bäst låt osv. Något att göra kanske!?



Tvättmaskin

Pappa håller på att installera en ny tvättmaskin, spännande!




Sköldpadda

Marcus vaknade precis så nu ska vi göra oss iordning för att sedan hitta på någonting kul idag, vad vet jag inte. Har ni något förslag? Kanske bara ta en promenad och kolla hur området ser ut, har inte gått någonting här i området sedan pappa flyttade hit. Senare ikväll kommer min faster hit för att äta middag, blir fläskfilé och potatisgratäng vilket jag tycker är sjukt gott. :) Nu ska jag sätta lite fart på Marcus så vi hinner göra någonting innan de kommer hit.



Hade inga bilder på den här datorn men hittade den här bilden på exempel bilder, heter det så?



Sovmorgon

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har inte jag gjort, drömde en mardröm om en massa saker och en av de var att Marcus var sur på mig. Blev glad när jag vaknade, det är de bästa med mardrömmar att de inte är sanna. Marcus ligger fortfarande och sover så medans han gör det går jag upp och äter frukost. Det är nästan det godaste målet på hela dagen tycker jag, förut kunde jag inte äta frukost på morgonen, vet inte varför men nu kan jag äta fil, mackor, omelett osv vilket jag tycker är super gott! Som jag sagt för är omeletten den godaste på frukost bordet och smoothien såklart! 




Update

God kväll folket, har precis kollat klart på en skräckfilm som hette The Collector, den var äcklig men inte speciellt läskig. Nu sitter vi och kollar på American Pie, de filmerna är ju så roliga. Håller ni inte med? :) Tänkte mest be om ursäkt på den låga uppdateringen idag och i veckan, är ledig till tisdag så då ska ni få en massa härliga inlägg! Just det glömde min dator laddare hos Marcus, men som tur är kan jag ta en annan dator och blogga ifrån. Då var det problemet löst, vi hörs imorgon. Godnatt och puss! :)



My shoes

Här är mina skor som jag beställde i tisdag, de är jättesöta och verkligen hur enkla som helst att gå i, känns som man nästan är barfota. Älskar dragkedjan, den gör verkligen hela skon! De ser inte heller speciellt klumpiga ut i verkligheten, har dock inte kollat i någon spegel än men ska absolut göra det snart och se hur det ser ut. Har inte mina system-kamera så kan inte ta kort på hur de ser ut på, men när jag har fått tag i kameran ska ni få se bilder, det blir väl bra? :D




Nelly.com

Hej bloggen! Blir så lite bloggning på förmiddagen när man går i skolan, men ska försöka slänga in några inlägg innan jag går till skolan och under dagen, hur låter det? ;) Hade prov idag om ni ville veta, det gick väl sådär kunde inte en tablå sak som man skulle kunna, suck! Sen igår fick jag redan på mitt matte prov också fick godkänt i alla fall, jag blev väldigt lättad!

Var precis iväg och hämtade ut mitt paket från Nelly, undra vad det kan vara. Avsluta dagen med ett paket är ju inte så tokigt. Jag gillar starkt nellys hemsida dvs alla deras kläder och så. Brukar ni handla där? Ska öppna mitt paket nu, hihi.




Dagens facelook



Ser ut som en flintis, väldigt snyggt. :)



Ben & Jerry's

Usch vad jag bloggat dåligt idag, men har en anledning eftersom jag var iväg på ett jobb. ;) Just nu ligger jag i sängen och pluggar har prov imorgon vilket hindrar mig lite från att blogga. I alla fall, imorgon får jag nog mina skor som jag beställt eftersom de inte kommit idag fastän jag fick ett sms igår att de snart skulle "anlända", aja whatever... 

Imorgon blir det lång helg för mig (är ledig måndag-tisdag) vilket är super skönt! Men imorgon kommer det vara hel stressigt ska åka till en massa ställen för att fixa lite saker samtidigt som jag passar på att övningsköra, ska hämta ut mina skor *jobbigt* sen måste jag se till så att jag ligger i fas i skolan, men det tror jag. Usch vad jag pratar om skola och jobb hela tiden, jag hatar ju skola!? Nåja nu måste jag plugga, suck. :(



Blev riktigt sugen på Ben & Jerry's när jag såg deras bild, var ett tag sedan jag åt de.



Jag lever

Tänkte bada uppdatera er lite snabbt att jag lever, har precis jobbat så är på väg hem en sväng sen ska jag till Marcus, vi hörs då. Puss!



Keep me safe while I sleep.


Sover så bra med Marcus och hittade den här bilden, den är så oss. Jag känner mig så trygg med dig, när jag ensam hos pappa förra veckan var jag verkligen rädd. Mina persiener i mitt rum har gått sönder så man ser ut genom den lilla som är borta, det kändes som någon var där utanför så jag tog ditt täckte och gjorde till en stor hög och satte en kudde ovanpå så jag inte kunde se ut och ingen kunde se in och la mig på den sida du brukade sova på. Somnade efter ett tag men det var inte lätt. Tycker det är obehagligt att hålet är där fastän du är med mig men du får mig att känna mig trygg och glömma hålet och du får mig att somna orädd. Jag älskar dig. ♥



Bloggsvar

Har fixat in bloggsvar nu på min blogg, jag tänkte om ni ville fråga mig någonting så är det bara att fråga på. Den ligger ganska långt ner i bloggen vid "reklamen" kanske flyttar upp den senare i alla fall ville bara att ni skulle veta ifall ni skulle missa den. Har ni bloggsvar? :)




Dagens facelook




iPhone skal

Hej sötnosar! Äntligen hemma, slutade fyra fytusan säger jag bara. Just nu sitter jag och pillar med mitt nya skal som jag ska ha på min mobil, ska bli riktigt spännande och se hur det kommer att bli! Det kostar 299 kronor och man gör den själv på experts hemsida, en riktigt rolig sak som de har kommit på tycker jag. Såhär kommer min se ut ungefär. :)



Hur söt som helst! Kan ni se vem det är?




Beställt

Har länge hållt utkik på denna snygging, har inte vetat om jag velat ha den men eftersom jag kollat på den flera gånger så valde jag att köpa den + att den ska vara enkel att gå i och att jag gillar själva skon såklart! På nelly har den fått mycket bra respons så har höga förväntningar men det är en del som säger att den är stor i storleken. Jag tog storlek 37 eftersom jag brukar ha 36, 37, 38 så hoppas jag att den passar. (I och för sig var 37 den minsta storleken så hade inte så många alternativ). Imorgon ska jag beställa ett nytt skal till min mobil, hihi. :)



Trouble

Hatar när det blir såhär, när den som kommenterar glömmer att ge sin blogg adress. Tack för kommentaren förresten! Hoppas h*n hittar tillbaka. :)



Inside vs Cradle will fall

Har ringt viktiga samtal, gjort mat, ska snart städa i rummet och börja plugga. Känns skönt att jag har tagit tag i "de viktiga samtalen" (fick beröm för att jag ringde och skulle åka dit :D) belönar det med att beställa skorna sedan som jag tjatat så mycket om. ;) Ikväll ska jag och Marcus se Inside eller Cradle will fall, båda är skräckfilmer men har länge velat se Inside så jag tror att det blir den. Någon som sett någon av filmerna? Vilket är bäst?






Pizza time!

Jag och Marcus ska springa till ICA för att köpa ingredienser till PIZZA, är riktigt sugen på det idag så får bli det helt enkelt. Min favorit är Vesuvio, med skinka och ost enkelt och gott. Fast det är endast gott ibland annars blir det förmycket eftersom den är så fet. Vad ska ni äta för middag ikväll? 



Pustar ut! Eller?

Förra onsdagen hade jag ett stort matte prov eller alla tvåor i min skola hade det och för min del gick det inte strålande (gick inte heller super bra förra året) för min grupp hade inte ens gått igenom alla sakerna som var med på provet. Killen som satt bakom mig på provet kunde tydligen ingenting så han tjuvkikade på mig, hehe. Han berättade att han endast fick 6 poäng och 12 poäng var godkänt. Nu håller jag tummarna att jag klarar det. Mailade min lärare och frågade, men hon sa att det såg bra ut och att jag troligtvis klarade G, kan jag pusta ut nu eller. Måste verkligen få mist G i matte B. Usch vilket tråkigt inlägg, haha!




1a Februari 2011

Slutade tio över elva idag, vilket var super skönt. Gick direkt till Marcus (okej, köpte med mig lite bröd sen gick jag till honom). Nu ligger jag bara i sängen och håller på att somna, är riktigt trött. Men måste hålla mig vaken eftersom jag snart ska till mamma. Ja vad ska man hitta på idag då, jag måste plugga, ringa massa samtal, beställa hem lite saker, kanske åka och lämna några saker, fixa ** tillsammans med mamma inom k******n. ;)



Erik räknar pengar. He is a rich bitch!





RSS 2.0