Tandställningen är borta
Snart ryker tandställningen

Hej allihopa, hur mår ni? Med mig är det bra är dock lite förkyld men den håller på att försvinna så det är skönt. För över ett år sedan satte jag i min tandställning, tiden har gått riktigt fort för imorgon kommer jag att ta ut den. Ska bli riktigt kul att se hur det ser ut nu efter att mitt bett och mina tänder är bra igen. :) Har verkligen varit värd all tid, visst har det varit lite jobbigt. Men eftersom jag har haft tandställningen så kort har det inte varit ett problem plus att jag har blivit van med att ha den. Men det ska absolut bli skönt att ta bort den. :)
I skolan

Sitter för tillfället i skolan, men slutar snart. Då blir det hem och bestämma klädsel för imorgon till skivan, tror jag ska vara gamling. Då temat är: det jag inte vill bli = gammal.
Detaljer
Var och shoppade i stan i lördags och fick då det här fina linnet av min pojke, tacktacktack! :)Studentskiva

Vilket underbart väder denna dag bjuder på, härligt härligt. :) Det känns som våren verkligen är på väg nu, förutom att det snöade (!) för någon dag sedan. Nu ska jag titta på top model Sverige och Sveriges mästerkock, såg inget av de avsnitten så måste passa på nu innan de "försvinner". Just det igår hade jag skiva (klasskiva) det var kul, var utklädd till polis. Det är inte lång tid kvar till studenten.
Vad ska ni hitta på en dag som denna? :)

Snar fyller lillebror också, hela 13 år. Första året i tonårs perioden.76 dagar kvar.

Då har ännu en skolvecka kvar och nu återstår det bara 76 dagar till studenten, härligt härligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla tv b.la. och äta något gott till det. 

Instagram - Fast, beautiful photo sharing for your iPhone

Påtal om ingenting, brukar ni använda den här appen? :)Never regret something that once made you smile.
Är det våren som kommer?

Slutade tidigt idag, så jag är redan hemma, skönt! Imorgon blir det ingen skola för då ska jag jobba, inte heller på onsdag år det någon "riktigt" skola, utan då ska jag endast hålla ett föredrag för tvåorna om mitt företag. :)

Snart börjar våren komma och tiden springer iväg, jag längtar verkligen tills studenten. Har redan börjat kolla på en studenklänning, det är ju bara 2,5 månad kvar så det är på tiden att jag gör det. Har hittat en fin som jag vill ha men tror dock att det kommer vara andra som kommer ha de klänningen också vilket inte är det roligaste. Menmen, får se hur det blir. Ska nog beställa hem den och se hur den ser ut på. Kanske gör det ikväll redan. Ha en underbar dag och passa på att vara ute nu när vädret bjuder på sol och plus grader.
Melodifestivalen final

Hej, vilket härligt väder det är ute! Känns som om våren verkligen är på väg nu, hoppas det. :) Förresten igår var det final i melodifestivalen, såg ni det? Det gjorde jag, satt bänkad framför TVn. Tycker det var rätt låt som vann! Vad tycker ni? Var det rätt låt som vann eller hade ni hellre sett någon annan på första platsen?

Jag tror och hoppas att det kommer gå bra i den stora finalen i Eurovision Song Contest. :) Nej nu måste jag slita mig från datorn och plugga, suck. Ha en fin dag allesammans, kramkram.Grattis till Loreen. :)
RSS 2.0