Tillbaka i Stockholm

Borta bra men hemma bäst!




Cafebar.se

Är du en kaffe älskare men som inte har tillgång till kaffe på jobbet? För att det inte finns någon kaffe maskin? Då är denna sida rätt för dig att visa upp för din chef som ett förslag! Cafebar.se säljer kaffe maskiner, espresso maskiner,  de har även varu och dryckes automater.
 
Sjävklart har de inte bara maskinerna utan de har även produkterna till de olika maskinerna och automaterna som de säljer på cafebar.se. De har även ingridienser till kaffemaskiner såklart! Några av de produkter som du kan köpa är kaffemuggar till kaffet som är en produkt till kaffemaskinen. Du kan även köpa kakor till kaffet, om du vill veta vad man mer kan köpa så klickar du på fliken: Ingridienser och tillbehör. På deras hemsida har de en flik där det står att man kan bygga sin egen Cafe Bar och göra den anpassad till ditt fika rum på jobbet. Det finns olika modeller, färger och storlekar, just för att det ska passa just din arbetsplats.
 
För dig som föredrar ekologiskt kaffe, kan även du besöka sida, eftersom de har ekologiskt kaffe till försäljning! Så är du sugen på att köpa en kaffemaskin till jobbet? Är detta en perfekt sida för dig! Klicka här för att komma till sidan!

 
http://www.cafebar.se/



Snart åker jag mot Stockholm

Hej bloggen!
 
Idag lämnar jag Luleå och åker hem tillbaka till Stockholm. Det har varit en härlig vecka här uppe men det ska även bli skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst. 

Har varit dålig bloggning, eftersom jag inte haft någon mottagning och internetet är inte det bästa här. Men ska försöka blogga som vanligt igen när jag kommer hem. Vad har ni gjort denna vecka då jag varit borta? Har det varit bra väder i Stockholm? Här har det varit blandat, första dagen var det superfint, men sen har det aldrig varit lika bra. Känns som det aldrig kommer bli någon riktig sommar, så himla trist.. :(
 

Skulle vara riktigt härligt och skönt om Stockholm kunde bjuda på detta vackra väder när jag kommer hem, blå himmel och sol. Hoppas verkligen solen kommer fram tills min födelsedag som är snart i alla fall, hoppashoppas. :)



Nelly.com

nelly.com
 
Sida med snygga kläder, lite sämre kvalité. Bra leverans, ibland lite segt. Men kläderna kompenserar upp det.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 



Allastudier.se

Ska du börja på gymnasiet nästa sommar och vill redan nu kolla efter ett gymnasie som passar just dig? Eller så kanske du ska börja plugga på en högskola eller ett universitet inom en snar framtid men har ingen aning om vad du vill plugga för någonting? Då är allastudier.se en bra sida för dig! 
 
Om du vill hitta en perfekt utbildning för dig kan du söka på vart just du vill gå, om du vill plugga i Sverige eller om du hellre föredrar att plugga utomlands? Vart i landet skolan ska ligga, vilket program och hur länge kursen eller utbildning pågår. 
 
Hemsidan är väldigt enkel att förstå sig på och gör det enkelt att hitta just det man söker. När du har hittat en skola som ligger just där du vill och i rätt inriktning för dig så kan du klicka dig in på programmet, då får du mer detaljerad information om just det valet som du är intresserad av. Det står bla om när studietiden är, om programmet är studiemedelberättigad, vilken takt utbidningen går i osv.
 
Så om ni inte besökt sidan sidan tidigare så kan ni klicka här för att komma till den. Helt enkelt en bra sida för dig som ska söka en utbildning!



Spöregn och sommarkrysset

Sitter bänkad framför sommarkrysset, finns ingenting bra som går på TV just nu så det får bli det så länge. Ute regnar det, men jag tycker det är mysigt. Så länge man inte behöver vara ute. :)
 
När jag kom hem från jobbet stod älsklingen och lagade mat, hur fint? Det var dessutom väldigt gott. Tusen tack! Nu ska vi plocka fram lite glass och titta på en bra film, ha en fin lördags kväll, kram!
 

Imorgon lämnar jag stor stan!



Lördag 14 juli

Godmorgon!
 
Är uppe med tuppen idag, så att jag hinner packa klart allting innan jag åker till jobbet eftersom jag jobbar både idag och imorgon och vi åker imorgon kväll. Hinner faktiskt inte skriva mycket mer än såhär för att jag måste bli klar. Ha en fin dag. :)

Vet inte varför men har inte kunnat ladda upp några bilder, så istället bjuder jag på två bilder från Kolmården.
 


Riktigt balla djur.



Fredag 13 juli

Hej bloggen!
 
Jag verkligen inte hunnit med att blogga idag, jag ber om ursäkt för det. Har både jobbat och försökt att fixa inför helgen. Jag ska som sagt åka upp Norrland i ungefär en vecka och fiska, sola, bada, ja allt som går att göra där. Det ska blir riktigt kul och avslappnande. :) 
 
Nu måste jag börja packa iordning min resväska, den måste vara klar innan imorgon bitti. Jag lämnar storstan och beger mig ut till en inte lika stora stad, vilket jag tycker är riktigt mysigt, ha en fin kväll puss.
 



Ändrade planer

Jobbet ringde och bad mig komma in för att jobba, så jag fick släppa det jag skulle göra och åka in dit istället. (Därför jag inte har uppdaterat). Tyvärr så missade jag det fina vädret under dagen, men får ta vara på solen tills den går ner istället!
 



12 juli 2012

Godmorgon!

Vilken varm men mulen dag! Det känns som värmen har hittat hit men solen har stannat på något annat ställe. Idag måste jag packa, för i helgen ska jag åka iväg mot kyligare breddgrader, men som sagt mer om det när jag är på gång. Först blir det frukost, sen fixa inför helgens alla upplevelser. :)




Sommaren är kort





Bellbox

Orkar du inte gå till affären för att köpa nytt schampoo, balsam eller nya produkter till håret? Då är Bellbox den perfekta sidan för dig! På Bellbox kan du köpa produkter till ditt hår de har produkter från Kerastase som ska vara en bra produkt för håret, de har även L'Oreal och Moroccoanoil b.la. För mig var den här sidan helt okänd, tyvärr! Men hittade den nyligen och den verkar hur bra som helst!
 
Just nu har de även ett erbjudande, köp 3 betala för 2 om ni väljer produkter från L'Oreal (serie expert & tecniart), hur bra är inte det? Dessutom får man med gratisprover till alla beställningar! Det kan alltid vara bra att ha. Sen har de även bra erbjudanden på olika produkter tex. att man kan köpa 2 för ett mycket billigare pris. Detta låter som en dröm sida.. det är de också för ditt hår! Om ni inte har varit inne på denna sidan förut eller vill besöka den igen så är det bara att klicka här!

               



Titta vad katten har släpat in!




Städar

Godmorgon!
 
Börjar denna morgon med att städa upp lite i Marcus rum, jag har otroligt mycket kläder och liknanden där som jag måste ta hem och tvätta osv. Annars kommer det se ut som en soptipp här!
 

Alla mina saker jag ska ta med hem! Blir endel när man släper med sig några tröjor i taget! :)



Slagsmål



Lyckades filma ett slagsmål!



Harry Potter och de vises sten

Har dukat upp med Ben och Jerrys framför Harry Potter, ska ha ett litet maraton. Börjar självklart med första filmen, Harry Potter och de vises sten. Om jag inte skriver någonting mer ikväll så hörs vi imorgon, kram! :)




Viasat

Det flesta utav er kanske känner till viasat? Det är ett känt företag som har hundratals kanaler som kanske visas hemma hos just dig? Från och med förra månaden (juni månad) slöt Viasat och Barncancerfonden ett avtal, att varje ny kund som tecknar ett avtal hos Viasat ska 10 kronor gå till Barncancerfonden. Ett väldigt fint avtal, som visar att även stora företag bryr sig.
 
Utbudet hos Viasat är enormt och man kan se det flera olika sätt, inte bara via en parabol utan även med Bredband och kabel TV. Utöver det kan man fördjupa sig ännu mer då man ser TV via parabol! Om du är intresserad av att läsa mer om avtalet mellan Viasat och Barncancerfonden eller kolla in Viasats utbud så är det bara att klicka här! Utöver detta finns det även erbjudande för kunder och för de som vill bli kunder, men som sagt om du vill kolla mer så är det bara att klicka på länken ovan!
 



Kapten Krok


Det här söta lejonet fick följa med mig hem från Kolmården! Lejon är ett utav mina favorit djur, dessutom är det mitt stjärntecken, perfekt ju! :)



10 juli 2012

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och ska nu göra mig iordning inför dagen! Måste gå till centrum för att fixa lite saker som jag har att göra. Måste även börja fixa min packning för på söndag ska vi åka iväg, mer om det senare. Måste fixa det redan nu eftersom jag jobbar i helgen så då finns det ingen tid till att fixa packningen. Nu måste jag dra mig iväg på dagens äventyr, kram!
 
 
 
 
 



Singing in the rain




Allting försvann

Skulle ladda över nya bilder till datorn från kameran, men när jag satte i minneskortet hände ingenting och alla bilder förutom 10 försvann? Så tråkigt! Hade tagit massor utav fina bilder i stan.. Aja får väl åka dit och ta nya någon dag. Men ska försöka att lösa problemet först. Men så länge får bjuda på några molniga bilder som är tagna för någon dag sedan! Ha en fin kväll, kram. :)
 



Uppdatering från solen




9 juli 2012

Godmorgon!
 
Vilket härligt väder Stockholm bjuder på idag! Idag ska jag passa på att utnyttja de soltimmar som vi får, man vet aldrig när den kommer tillbaka nästa gång. Om vädret håller i sig ska jag troligtvis ut och åka lite båt, faktiskt en utav de bästa aktiviteterna som jag vet på sommaren! :)


Om man satte sig ner där de här aporna vistades så hoppade de på en och satte sig, hur gulliga som helst! Helt fantastiskt att kunna vara så nära en levande apa! :)





Bilder från dagen

Kom precis hem efter en hel dag på Kolmården. Det var väldigt mysigt fastän att vädret inte var det bästa! Det var riktigt ballt att få se alla underbara djur från olika delar utav världen, giraffer, elefanter, noshörningar, lejon, delfiner, tigrar, ja alla djur! Nu är jag super trött, har nästan gått konstant hela dagen så jag ska dra mig till säng. Men innan det tänkte jag bjuda på några bilder från dagen. :)

 
 



Mot Kolmården!

Godmorgon!

Skönt det var med lite sömn men nu har jag fått slita mig upp från sängen för att göra mig i ordning inför dagen stora äventyr. Det tar ungefär 2 timmar att åka till Norrköping (Kolmården) så strax innan 8 måste vi åka för att vara där i god tid. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost, annars kommer jag aldrig orka en hela dag med tanke på att man går väldigt mycket. Ha en underbar dag så hörs vi under dagen, kram! :)




Läggdags

Kom precis hem från grillningen, det var väldigt trevligt. Men nu måste jag direkt gå och lägga mig eftersom jag ska upp redan klockan 7 imorgon. Vi siktar på att vara vid Kolmården redan vid öppning imorgon! Såg förresten att det ska bli dåligt väder, men ber till väder gudarna om att det ska bli bra väder. :)







Skansen

Jag ska ju som sagt till Kolmården imorgon! Så jag tänkte bjuda på lite bilder från när jag och Marcus var på Skansen tidigare i år. Mina favoriter var de "ny födda" getterna, de var supersöta! Djur är verkligen fantastiska. :)

 



Metro

Ni har säkert lagt märke till Metro, som alltid finns när man går till bussen, tunnelbanan, tågen, ja vid all kollektivtrafik! Jag visste att det var en gratis tidning men god läsning men jag har inte tänkt på att metro faktiskt har en egen internet sida också, visste ni det?

De har även en sida som heter metrojobb, där det finns massor utav jobb som man kan söka. Hade ingen aning om detta. Men det är ju en perfekt sida för alla studenter som inte har jobb eller för äldre som vill byta karriär, i princip alla kan söka jobb där ifrån (vet dock inte om man måste vara över 18 år). Om ni vill så kan ni, besök metrojobb genom att klicka här. Man söker bara i en sökruta efter det jobb som man är ute efter och så kommer det troligtvis en lista på jobb som finns. Helt perfekt ju! Ett tips från mig till er. :) 

Så alla som söker jobb rekommenderar jag er att kolla på sidan, värt ett försök i alla fall!




Fika

Älsklingen och jag tog en sväng till Waxholm för att äta glass, men vi hittade ingen parkering så vi åkte till Djursholm och fikade istället, självklart glömde jag mitt minneskort till kameran så det blev inga bilder. Efter att vi hade ätit igår så åkte vi och köpte lite godis till kvällen, gott! :)

 
 
 



Underbara helg

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa, utvilad och glad. Idag blir det troligtvis full rulle. Antingen åka till Heron för att se bio och äta någonting eller så stannar vi hemma och grillar och hittar på någonting annat kul. Imorgon blir jag borta hela dagen för då ska vi åka till Kolmården, ska bli riktigt kul för jag har längtat sen förra året till att åka dit och äntligen blir det av! :)
 



Texas Longhorn

Kom precis hem, har varit och käkat på Texas Longhorn tillsammans med pojkvännen. Han bjöd mig på middag idag, väldigt snällt och fint gjort! Båda beställde ryggbiff, det var väldigt gott. Men nu ska vi kolla på en film innan vi går och lägger oss. :)

 



Teneriffa 2010

Mjukar upp det molniga vädret med härliga bilder från solen. :)



 
 



Fredag 6 juli

Godmorgon!

Igår försökte jag fixa så att jag kunde installera mobilt bredband till datorn och efter lite krångel så började det äntligen att fungera. Så nu kan jag vara ansluten till internet i princip överallt med datorn, härligt! :)
 
 



Ratatouille

Ska snart gå och lägga mig, men innan det blir det Ratatouille! Någon mer som sett den? Det är faktiskt en utav mina favoritfilmer. Den är tecknad, handlar om matlagning och det är en söt råtta med! En perfekt film för mig, haha. Har inte varit någon bra uppdateringen idag, men lovar att uppdaterar bättre imorgon, godnatt! :)




Catgirl

Hej! Har jobbat idag också och slutade för ungefär en timme sedan, därför har jag inte bloggat någonting under dagen, ber om ursäkt för det! Bjuder på några färska bilder som kompensation. :)







 



Dagens

 
Kofta - Lindex, Topp - Salt, Byxor - JC.
 
Bloggen krånglar, får inte upp fler bilder försöker senare!
 
 
 



Godis



Köpte med mig lite godis hem från jobbet, det behövs efter en 9 timmars lång arbetsdag! :)
 



Onsdag 4 juli

 
Godmorgon! Varken internet eller blogg appen fungerar här så nu försöker jag blogga så gott jag kan. Ska snart åka iväg till jobbet, slutar 19.15. Men ska försöka blogga under dagen. Hoppas ni får en bra dag, kram! :)
 



The amazing spider man

Kom precis hem från centrum, avslutade dagen med att se den nya Spider Man filmen, The Amazing Spider Man, som dessutom hade världspremiär idag! Filmen var riktigt bra, tycker nog att denna var snäppet bättre än de tidigare filmerna (har inte sett alla, men de som jag har sett)! Så den är verkligen värd att se. Nu väntar sängen för imorgon är en ny jobbdag för mig, hoppas ni haft en lika bra dag som mig! Och med detta inlägg säger jag godnatt, puss. :)
 





Mot stan!



Spenderar denna underbara dag, med shopping, mat och vänner i staden! :)



Dagens




Topp - Bikbok, Jeans - JC, Skor - H&M
 



Klarvaken

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det gjorde jag tills mitt ben började krampa, det gjorde riktigt ont. Så nu ligger jag helt klarvaken och kan inte somna om, men ska sätta på en film och försöka sova igen. Klockan är bara strax över 7 och eftersom jag inte jobbar så sover jag gärna lite till, godnatt! :)


Eftersom det inte går att ladda upp bilder, bjuder jag på några bilder som inte har någonting alls med inlägget att göra. Bilderna är ifrån när jag och min familj var i Grekland 2005 om jag inte minns helt fel, tiden går skrämmande fort..






Just a child




Den här underbara lejonet är någonting jag haft så länge jag kan minnas, den representerar även mitt stjärntecken! Ser ut som ett barn när jag kramar om lejonet, men hela lejonet andas barndom så det är inte konstigt med det! Denna ska jag bära med mig hela livet! Hur underbart är inte det? Att ha någonting som ständigt kommer påminna mig om min barndom, love it! Har ni också någonting som ni inte kan vara utan? :)



Färga ögonfransarna



Har aldrig tidigare testat att färga ögonfransarna, ska bli spännande! :)

Edit: Det gick inte alls bra, blev ingen skillnad. Jag gjorde säkert fel, haha! Värt ett försök i alla fall.



Naglar av Kiana

Var och fixade mina naglar hos Kiana förut, hon var jätte duktig och de sitter fortfarande kvar! :) Visst blev det bra? Är väldigt nöjd, men eftersom mina naglar växer ganska fort så har jag en ganska stor utväxt så man börjar se mina naturliga naglar ganska mycket. Men sånt händer! Får börja spara så mina egna blir långa istället för då slipper man de "problemen". ;)

 




Måndag 2 juli

Godmorgon!

Det är jobb för mig idag igen, men idag är det ett betydligt längre pass. Jag slutar klockan 1800, ska självklart försöka blogga under dagen! Har knappt någon tid alls att skriva för jag ska gå till bussen om 10 minuter och jag steg precis upp. 

Ha en fin dag för nu måste jag rusa, pusspusspuss! :)



Här är en till bild från båtturen i Stockholms skärgård, härligt va?



I love you so much my kisse cat!




Köpte lite mat och leksaker till min katt, tycker att hon förtjänar det! Världens bästa katt måste också få lite godis och leksaker. Hon gillade i alla fall godis pinnarna och leksakerna, den andra maten ska hon få imorgon. Hon är ganska kräsen när det gäller mat så hoppas hon gillar sitt nya torrfoder! :)

Jag lovade att dra vinnarna av tävlingen, klicka här, här, här, här och här för att komma till vinnarna!



Stockholm från båten


Internet verkar inte vilja samarbeta med mig, lyckas inte lägga upp fler bilder än dessa två. De är i alla fall från när jag var ute på en båttur för någon vecka sedan runt i Stockholm. Det är verkligen vackert!



Dagens outfit


Tjocktröja - Levi's, Topp - Nelly, Byxor - U-turn



Tävling

Godmorgon bloggen!
Eftersom jag åker iväg till jobbet och kommer inte hem försen runt 16 så tänkte jag köra på en tävling! Det enda du behöver göra för att vara med är att svara på frågan:

Vad gör katten på videon?

5 stycken som svarar rätt kommer bli länkade på bloggen ikväll. Lycka till! :)




Fight for your dreams





RSS 2.0