2 underbara år!
2 år på tisdag

På tisdag är det den 17 april och det betyder att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 2 år, tiden går så fruktansvärt fort! Kommer fortfarande ihåg när vi träffades första gången, känns inte om om det är två år sedan.

Jag tänkte ge honom någonting speciellt på tisdag, jag vet inte riktigt vad jag ska ge. Kanske en tröja som han pratade om förut. Jag tycker det är bättre att ge någonting som man vet att någon vill ha än att köpa någonting som kanske inte alls vill ha. Jag har själv svårt för överraskningar så det kanske är där? :)Kanske blir en liknande tröja som denna ovan, han gillar de tröjorna. Skulle vara en perfekt present, men jag tror inte att det finns så många långärmade nu eftersom det snart är sommar. :(New York

Sitter och funderar på vart jag skulle vilja resa under kommande år. Jag är skulle verkligen vilja åka till New York, uppleva staden, shopping, resa, ja allt möjligt som man kan tänkas göra under en tur till The big apple. Det skulle verkligen vara en upplevelse att åka dit. :) Har ni något ställe som ni gärna skulle vilja åka till?

6903219750_311674334a_z_large

weheartit.comMe, myself and I.
Snart påsklov

Godmorgon allihopa. :)

Ska strax upp och äta frukost, ska nog göra en gammal goding till frukost, mums. Senare idag så är det skola, har inte de två första lektionerna så jag börjar sent idag, skönt. Sen så är det påsklov! Ska ni göra någonting speciellt? Åka utomlands, åka till landstället eller kanske bara vara hemma? Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, det återstår och se. Men nu ska jag i alla fall äta en god frukost, vilket jag äter allt för sällan vilket inte är bra.

Håller tummarna för att min nelly beställning kommer idag. :DKanske man ska inviga sista påsklovet med att baka? ;)Studentklänning beställd?

Vilket härligt väder det är ute, solen skiner men det är inte speciellt varmt. Hoppas att värmen kommer nu till lovet, det är mitt sista lov så jag hoppas på att vädret blir bra såklart. Igår beställde jag hem två klänningen, en som jag funderat på ett tag som jag kanske ska ha på studenten, får se hur det blir när jag testar den. Sen så blev det en svart med ett skärp i midjan, för mig att den inte alls var dyr tror den gick på under 150 kronor, vilket är bra. Men det är alltid svårt att veta hur de sitter så ska testa de och sen se. Sen hoppas jag även att den tänkta student klänningen passar bra. :)

Tar faktiskt studeten redan nästa månad, tiden går verkligen fort.


Här är en utav klänningarna, är fortfarande lite skeptiskt på hur den kommer se ut, men jag håller tummarna. Annars är det bara att skicka tillbaka den. :) Vill beställa lite mer kläder från nelly, så ska nog kika senare idag. Lite farligt att de har så mycket snygga kläder...
RSS 2.0