Tisdag den 31 januari

Har precis kollat på Top model Sverige, det var helt okej. Brukar inte titta så mycket på Top model, men ibland så händer det.

Nu väntar jag mest på att min pojke ska komma hem från sin träning, därför kollar jag på TV för att tiden ska gå fortare. ;) Igår så tränade jag friidrott, som jag inte gjort på hur länge som helst. Det kändes bra och var skönt att komma tillbaka på löparbanorna igen efter ett av alla uppehåll som jag haft. Ska träna imorgon igen, ska komma igång med träningen, ska bli riktigt skönt.

 
300112

Då var det måndag och en ny vecka, tiden springer verkligen iväg. Känns lite jobbigt, men jag längtar verkligen till studenten så fram till den 31 maj får tiden mer än gärna springa iväg.

Ikväll ska jag träna för första gången på över en månad, jag längtar så det ska bli riktigt roligt. För er som inte vet vad jag håller på med så är det friidrott som jag tränar lite till och från. Har gjort det sen jag gick i nian eller kanske åttan, jag har inte hållt på ändå tills nu utan jag har tagit pauser lite då och då eftersom jag tröttnar. Men nu hoppas jag verkligen att det ska hålla i sig så man kanske kan börja tävla igen, det vore kul och se hur man har förändrats senast man tävlade senast och hur långt man är ifrån sitt person bästa, kanske man lyckas slå det till och med. :)

Nu ska jag plocka fram alla träningskläder sen ska jag åka iväg till träningen. Har ingenting prov att plugga till så det är skönt. Utövar ni någon sport?


Här är en bild från träningslägret nere i Teneriffa.SF BIO

Har skrivit lite på ett svenska arbete men ska snart iväg på bio och se Hamilton, någon som har sett den? Jag har även sett tre andra filmer på bio i veckan. I tisdags såg jag Lasse Åbergs nya film, The Stig-Helmer story. Jag tycker inte den var speciellt bra, man fick se väldigt mycket från hans barndom med andra skådespelare vilket inte var speciellt roligt, men när Lasse Åberg var med så var den bra. :)

I torsdags såg jag Simon och ekarna med Bill Skarsgård i huvudrollen, det var en jätte fin film. Den utspelar sig runt andra världskriget, brukar inte gilla filmer som utspelar sig tillbaka i tiden men denna var ett undantag. Och i fredags såg jag Sherlock Holmes, även denna var utspelade längre bak i tiden men jag tyckte även denna film var bra, sen var det roligt att se en svensk i huvudrollen. Det blev mycket bio de här veckan. :)Gladiatorerna

Väntar på att gladiatorerna som börja. Brukar ni kolla på det? På tal om det programmet så såg jag faktiskt en av gladiatorerna i veckan, hehe. Ikväll ska jag stanna hemma och kolla på TV och bara ta det lugnt. För imorgon ska jag jobba 9-16, jobbade även idag så orkar inte gå ut sen är det kallt ute vilket inte lockar speciellt mycket. Vad ska ni hitta på ikväll? :) Slänger in en bild från Gran Canaria på 3 krokodiler.

 
2012

Hej allesammans! Har ni haft ett bra år? Jul? Nyår? Själv har allt varit toppen. Julafton firade jag med familjen och nyår firade jag tillsammans med pojkvännen nere på Gran Canaria. Det var riktigt härligt och jag längtar till vi ska åka på vår nästa resa, saknar verkligen tiden där nere! Nu finns det ingen tid för det eftersom det är skola och när ska man då hinna eftersom de tar upp den mesta tiden. Istället är det bara att plugga på eftersom det bara är 4 månader kvar i skolan sen tar jag studenten. Hur lång tid har ni kvar i skolan? Nu ska jag kolla tv, ha det fint. :)

 Från Gran Canaria.

 

RSS 2.0