På väg till skolan

Godmorgon. Sitter på tåget på väg till skolan just nu, börjar klockan 10.00 (finns inget bättre än sovmornar) slutar runt 15.00 vilket är lite segare. Igår kollade jag och Marcus film (bl.a. Star Wars och Bond, eller det var han som kollade) sen spelade vi twister vilket jag förlorade på, men båda var överens att jag fick mycket svårare "rörelser". Men det var i alla fall kul och ett bra eftersom man fick strescha lite, haha. ;) Hann inte äta frukost så är galet hungrig, frukost som är så gott ju. Vi hörs efter skolan, ha en fin dag kram!

Kommentarer
Anonym
Datum: 2011-02-10 | Tid: 10:27:13 | Blogg:

har du varit i nacka hela veckan :)? för du sa att du satt på tåget hehe /alice

Anonym
Datum: 2011-02-10 | Tid: 11:15:10 | Blogg:

hejsan! :) jag tänkte bara tipsa om tre stycken pågående tävlingar på bloggen just nu.en "veckans outfit"-tävling:

http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/january/v-som-i-veckans-outfit-v6.html#commentoch om ett presentkort på upplevelse.com:

http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/january/t-som-i-tavling-om-ett-presentkort-pa-uppleve.html#commenthoppaseller en valfri väggdekor från paxlux.se:

http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/february/t-som-i-tavla-om-en-valfri-vaggdekor-fran-pax.html#commentjag hoppas att någon utav dem föll dig i smaken, annars ber jag om ursäkt för att jag störde. puss & krami s a b e l l
Datum: 2011-02-13 | Tid: 09:26:24 | Blogg: http://isabellpeterssons.blogg.se/

hej, allt bra med dig? :) berätta gärna vad du tycker om min nya design!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0