Toppen fredag

Igår så åt jag på Mongoliska med bästa Linn, det var gott sen var det även roligt att plocka mat för man fick göra sin egen wook osv. Sen fanns det andra wooker, friterad kycklig, räkor och fisk samt musslor och andra saker. Vad jag blev besviken på var efterrätterna, det fanns glass med bara kola sås och frukt. Men för mig är inte frukt efterrätt, det är någonting som man äter mitt på dagen då man är hungrig. Av mig får sen 3 av 5. De båda bufferna gick på 148 kronor, man kunde annars välja på att ta ett buffé. ;)

Efter maten bestämde vi oss för att gå på bio, vi såg Sanctum tror den hette så. Den var sjukt cool gjord, kan rekommendera den, verkligen. Den var lite obehaglig, vill inte säga för mycket. ;) Den var dessutom 3D, eller 3D och 3D det var väl någon 3D effekt 2-3 gånger, inte alls ofta. Tycker det är riktigt dåligt, men ändå går man på 3D ändå. Vi åt även lite godis till det, mums. När jag kom hem väntade Marcus på mig, han ville se Apornas Planet, så det gjorde vi eller jag gjorde de tills jag somnade. Filmen verkade dock bra så får nog se den ikväll ist. Det var jättejättejättejätte söta apor med, mitt favorit djur. I alla fall ett av mina favorit djur. :)


Kommentarer
anna
Datum: 2011-03-26 | Tid: 17:47:30 | Blogg: http://aannnnaaaa.blogg.se/

den filmen vill jag med se :)


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0