Flickan som lekte med elden

Har precis sett klart andra filmen av Millenium trilogin, har sett den en gång förut men idag var den mycket bättre. Konstigt att det blir så? Aja, jag ska snart gå och sova är riktigt trött, ska gå upp tidigt imorgon så det är lika bra de, eftersom det är skola. Slutar runt tre så vi hörs efter det. Hoppas det blir lika bra väder imorgon, för imorgon ska jag ha skinnjacka. Tog inte med min vinterjacka så jag hoppas vädergudarna är med mig, hehe. ;)


Kommentarer
Alvlejung
Datum: 2011-03-21 | Tid: 00:06:38 | Blogg: http://alveljung.blogg.se/

Många gånger, och särskilt å sådana här filmer när man får tänka väldigt mycket, så är filmen mycket bättre när man ser den andra eller kanske t.o.m tredje gången. Man påminns om det gamla sakerna samtidigt som man har mycket lättare för sig att lägga märke till nya detaljer som kan hjälpa att förstå en viss situation. Jag vet filmer som jag sett säkert 10 gånger men som jag förstår ännu bättre vad dom menar när dom säger eller gör någonting.Det är konstigt, men människan är mer observant och har lättare att upptäcka saker efter första gången.

Emelie
Datum: 2011-03-21 | Tid: 00:27:00 | Blogg: http://eesw.spotlife.se

jag träffade min pojkvän först som är englesman och sen bestämde jag mig för att flytta hit :)


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0