Ariel + Shutter Island

Har precis kollat klart på Ariel, somnade ju igår och i förr igår när jag skulle kolla. Den var så bra, älskar verkligen tecknade filmer man känner sig som ett "barn" igen och alla figurer på filmerna är så stört söta att man blir ledsen när man inser att man aldrig kan få gosa med den, haha så tänker jag hela tiden. T.ex. hitta Nemo, han är för underbart söt, men han finns ju bara på rutan. :( I alla fall, ska kolla Shutter Island med Marcus nu, slänger upp ett till inlägg om jag inte somnar. ;)


Kommentarer
Ida Tallhed
Datum: 2011-01-14 | Tid: 00:50:36 | Blogg: http://idatallhed.se

Om du senare böhöver hjälp med att sätta in din reklm och sånt på rätt plats så är de bara säga till så sätter jag in de där de ska vara! :) Alltså om du ska sätta in mer reklam och sånt!

Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]
Datum: 2011-01-14 | Tid: 01:48:02 | Blogg: http://idatallhed.se

Skulle inte du vilja ha BLOGGSVAR? i så fall så har jag en tävling som passar dig! Just nu lottar jag ut mina tre enda bloggsvarsinbjudningar till tre lyckliga vinnare!I detta blogginlägg hittar du mer info om vad bloggsvar är och det är även där du anmäler dig till tävlingen!:

http://idatallhed.se/2011/january/tavla-om-bloggsvarsinbjudan.html#commentLycka till <3

Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]
Datum: 2011-01-14 | Tid: 08:29:52 | Blogg: http://idatallhed.se

Men vart vill du ha reklamen då?

jag tyckte de var bästa platsen att sätta den för de ska se bra ut?klart jag kan hjälpa dig, men vart vill du ha den?KRam


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0