Jag vill vrida tillbaka klockan

2009... Det året började inte bra, redan då var jag ledsen. Det blev inte bättre med tiden utan det kom bara mer och mer som gjorde mig ledsnare. Det var mars 2009 som jag åkte ner till Borås (?) för att springa ungdoms SM på 60 meter. Dagens innan loppet var jag grymt taggad, men sen när det var min tur dog allting bara. Kändes som jag joggade mig igenom loppen. Jag var så ledsen och besviken på mig själv, så jag ringde till mamma och grät i telefonen och berättade hur allt var, jag var så besviken på att jag inte gjorde mitt bästa... Den dagen berättade min mamma att de skulle skiljas. Då undrar jag hur hon tänkte när jag var så ledsen tidigare på dagen. Men samtidigt var hon tvungen att berätta för mina bröder visste redan om det. Först tyckte jag det var jobbigt att hon inte kunde vänta, men jag klarar inte av att skulle någonting på mina föräldrar så jag vet att hon var tvungen att berätta för det hade inte spelat någon roll när hon berättade, jag hade varit lika ledsen ändå. Någon vecka innan detta frågade jag mina föräldrar om de älskade varandra och de sa ja. Men det var alltid jag som gjorde så att de kramade varandra. Även någon vecka innan pratade jag med min kompis Linn i telefonen och berättade om detta och hon sa att allting skulle bli bra... Men så blev det inte, det blev aldrig bra. Det var som jag trodde, de skulle skilja sig. Min värsta mardröm. 

I april flyttade mamma ut ur huset, då blev allt så konstigt. Allt var så annorlunda, tomt, ledsamt, fanns ingenting postivit med den tiden förutom att mina föräldrar mådde bättre. Man vände sig med att de inte längre bodde tillsammans, men samtidigt så gjorde de det på ett sätt eftersom de fortfarande bodde nära varandra, mamma hyrde ett hus för tillfället inte så långt ifrån pappa, som valde att bo kvar i ungefär 1 år. Senare på året närmare bestämt i Juli, så dog min mormor. Hon var den enda av alla mina morföräldrar som fanns kvar, jag hann se henne en sista gång den sommaren, men jag hann ändå inte säga hej då. Det gör så ont. Morfar hann jag aldrig ens träffa för han dog när mamma bara var en liten flicka. Vid skillsmässan såg jag henne gråta första gången över att hennes pappa dött, vi hade inte pratat om detta innan så antar att det var därför. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig morfar... mormor, farfar och farmor. Och säga att jag älskar er, mina små änglar. Nu går det inte att hålla tårarna tillbaka, så jag slutar här... Detta var två av de händelser som hände mig 2009, tänker dagligen på det. Det gör mig fortfarande så ledsen av att inte kunna se mina föräldrar tillsammans. Jag älskar er. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan, för ibland känns allt som om det är mitt fel. Kan inte allt bara vara som vanligt? Det är min högsta önskan, hoppas tomten ger mig det. 

På utsidan försöker man vara stark och glad, men på insidan finner man alla sår. De flesta märker inte att man mår dåligt för man väljer själv att dölja sina sår med att vara glad hela tiden, jag gör så. What doesn't kill you makes you stronger. Är det så? Jag önskar det är så.
Min familj sen får vi inte glömma världens finaste Musse också.
För mig är det alltid vi 5 + musse och det kommer det alltid att vara.
Sen har jag världens finaste pojkvän, jag älskar dig. 

Kommentarer
Emelie
Datum: 2010-12-05 | Tid: 19:58:59 | Blogg: http://fighhhter.blogg.se/

Åh, det där lät ju riktigt sorgligt ... ;(Ledsen för din skull :( En skilsmässa är nog aldrig enkel för någon. Det bästa man kan göra när jobbiga saker händer är ju att prata med någon. Kanske en kompis, som du gjorde.Hoppas 2010 varit bättre för dig,Ha det så bra

Saaaaaaaandrizz<33
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:03:38 | Blogg: http://kusinernaager.blogg.se/

Sv: Tack :)

♥ Angelina
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:08:37 | Blogg: http://aslanx.blogg.se/

Usch, det låter hemskt. Men du är en fin människa. Jag känner inte dig, men det märks. :) Har också varit/är med om mycket skit, men man får försöka att inte låta det trycka ner en.. Kram till dig sötnos!

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

kira
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:10:28 | Blogg: http://kirafoto.blogg.se/

tack tack dsm! :) din blogg var jättegullig :)

och om du vill kan du titta in på min blogg lite då och då, har en fråga i varje nytt inlägg som man kan svara på, alltid lika roligt att få allas olika åsikter om saker och ting! :)

Fredrika
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:11:23 | Blogg: http://ffredrikaaa.blogg.se/

SV: kul att du är med i veckans blogg, vinnaren kommer på lördag, lycka till! :)

juliasofie
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:12:53 | Blogg: http://juliasofie.blogg.se/

http://juliasofie.blogg.se/2010/december/entry-104016041.htmlfrågestund, fråga vad du vill! :)

Frida
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:21:45 | Blogg: http://blogbyfrida.blogg.se/

sv: aa det tycker jag med ^^

lovisa
Datum: 2010-12-05 | Tid: 20:22:36 | Blogg: http://takeoffyourcolours.blogg.se/

tack så mycket! :)

Lotta
Datum: 2010-12-05 | Tid: 22:37:08 | Blogg: http://enlitenlotta.blogg.se/

vad glad jag blir! tack

Matilda
Datum: 2010-12-06 | Tid: 16:32:02 | Blogg: http://tildasoder.devote.seHoppas att du mår bra nu och att det mesta är okej!

Amanda
Datum: 2010-12-06 | Tid: 16:39:04 | Blogg: http://torader.blogg.se/

Hej!

Ville bara säga att jag har känt ungefär samma sak som du. Mina föräldrar skilde sig visserligen när jag var liten så jag har haft tid att "komma över" det, men de har nästan alltid bråkat med varandra efteråt! De har alltid varit i luven på varandra och dessutom så bråkar min pappa och styvmamma nästan värre än vad mamma och pappa gjorde när de var tillsammans.

Mitt mardrömsår var 2008. Många saker hände det året, bland annat så blev min häst skadad, vi fick inte sålt vårat hus så att vi kunde flytta och alla mina kära dog nästan knall och fall runt mig.

Jag kan nästan lova att det blir bättre, de första åren man har framför sig kan vara tuffa och många av mina släktingar som gick bort kommer jag antagligen att sakna hela mitt liv. Men man kommer som sagt över det. Man tar sig förbi det och lär sig leva med det! :)

Lisa
Datum: 2010-12-06 | Tid: 18:09:32 | Blogg: http://jagmamma.blogg.se/

Hej! Tack för din fina kommentar! Jag är själv nöjd med de bilderna såklart :P

Kikade lite i din blogg, och din berättelse om det här med skillsmässa kunde har varit min. Jag hade en oro i kroppen, och dagen efter min födelsedag för en herrans massa år sedan berättade mina föräldrar att de skulle skilja sig.

Jag hoppas du mår bättre nu, och du får gärna skriva till mig om du vill!

Kram

Ps, din katt är en kopia av min! :D

Lollo
Datum: 2010-12-09 | Tid: 10:51:26 | Blogg: http://luuluh.blogg.se/

Skilda föräldrar är väldigt jobbigt, att bo varannan vecka är väldigt jobbigt. Var tacksam för att du iallafall hade de båda hos dig hela tiden under din barndom! Nu när du är lite äldre klarar du nog av det lite bättre och kan hantera det på ett helt annat sätt. Tror även att du är så pass vuxen och mogen att du förstår att det var för det bästa, att det blir bäst för er alla i längden.

Anonym
Datum: 2010-12-10 | Tid: 22:30:29 | Blogg:

vet hur det känns varit med om samma sak inte kul .. :(fin blogg!!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback

RSS 2.0